• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlaar. :30:altın artınca hırsızların da başını döndürdü heraldeee.
bu hafta içinde bizim semtte 3 daireye hırsız girmiş.
ki ben insanların kapısını açık bırakabileceği bir şehirde yaşıyorum :26::26:

günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim:(:((: göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya:(:( doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..

hayırlı olsun ve de geçmiş olsun aynı problem bendede var ama veb lazerden sanki korkuyorum
selamun aleykum:)
bütün paramı altın almıştım.
şimidide düştü:) altın alcak param bile yok artık:)
dahada düşcekmiş. enişem dedi.onada bursa uzmanımı ne demiş

madem öle o bursa uzmanı neden daha önce dememiş :18:

Yaa kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra altın düşmeye başlar diyee.. al işte 100 tl yi görmüş altın.. gr başı 8 tl zarardayım.. sadece bekleyip şimdi almadığma üzülüyorum. Ama ben almasamda düşeceği yoktu altının yawww.Ben bahtsız bedevi olduğum için burdada tersine döndürmeyi başardım durumu.. Beni bu gidişle topicten atmazsanız iyidir..

günaydın hanımlar bol birikimler

99 oldu altın hadi hayırlısı

innuk bence sadece kendinde arama bende aynı gün aldım seninle hatta bir öncesindede senden daha pahalıya bileydim beklerdim bir gram daha alırdım üzerine az ekleyip

günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim:(:((: göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya:(:( doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..

geçmiş olsun canım
altınlar bereketli olsun

selamun aleykum:)
bütün paramı altın almıştım.
şimidide düştü:) altın alcak param bile yok artık:)
dahada düşcekmiş. enişem dedi.onada bursa uzmanımı ne demiş
ve aleyküm selam canım bereketli olsun canını hiç sıkma her düşüşün bir çıkışı her çıkışın da bir inişi vardır :34:
kızlaar. :30:altın artınca hırsızların da başını döndürdü heraldeee.
bu hafta içinde bizim semtte 3 daireye hırsız girmiş.
ki ben insanların kapısını açık bırakabileceği bir şehirde yaşıyorum :26::26:

çok yazıkk

Yaa kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra altın düşmeye başlar diyee.. al işte 100 tl yi görmüş altın.. gr başı 8 tl zarardayım.. sadece bekleyip şimdi almadığma üzülüyorum. Ama ben almasamda düşeceği yoktu altının yawww.Ben bahtsız bedevi olduğum için burdada tersine döndürmeyi başardım durumu.. Beni bu gidişle topicten atmazsanız iyidir..

canım sıkma canını illaki bir düzeltme hareketi olacaktı oldu
her zaman dediğimiz gibi biz altınlarımızı uzun süreli yatırım aracı olarak görüyoruz o nedenle sıkıntı yok :34:

geçmiş olsun ...bendede var ve hıc gozluk takmadım televızyon ızlerken yazıları okumakta cok zorlanıyorum kesın ılerledii...hep ihmal ettim ondan oldu...

arkadaşlar merhaba

altın düşüş fiyatlarına hiç bir zaman ayarlama yapmazlar düşmesi iyidir. asıl yükselmesine ayarlama yapması beklenirdi.. ancak ben yaklaşık 1 gram altın 82-85 tl iken almıştım 5 altın ve geçenlerde bozdurdum. çunku çeyrek altının 180 tlyı aşması imkansız gibiydi şimdilik gerçekten bu borsayla ilgili ama bu gerilemede fazla sürmez ama 94-92 ye kara geriler dıye beklıyorum sonra bı süre sabıtler ve artışa normal ölçülerde devam eder. hiç bir zaman tek yatırım aracı olarak altını yada doları yada euroyu kullanmanızı tavsıye etmem... bunları nerden biliyorsunda söyluyorsun dersenız erkek arkadaşım borsada iyidir. ve yanında dura dura öğrendim bu kısa bır sure değil 4yıldır aşağı yukarı fikir sahıbıyım

günaydın arakadaslar altınad baya bi düşüş var pzt yuksekken nerdeyse paramızı altın hesabına cervırıyorduk bankacı engellemıs bayramdan sonrayı bekleyın dıye ıyıkı oyle yapmısız esım bugun talımat verecek telefonla altın alıp satma ıslemlerı ıcın bayramdan sonrada duruma gore bakıcaz.altın yüksekken alıp sımdı üzülen arkadaslar uzun vadelı aldıysanız bende sorun olma zdıye düşünüyorum ama kısa vade ıcınse gercekten kötü oldu cok rısklı sanırım bu donemlerde kısa vadelı altına yatırm yapmak

Meslektaşız demek =))
Altın yorumlarını okuyup yazmıyorsun bence sen de siyaset bilgisi de var =))

Altın düşüyor diye üzülmeyin arkadaşlar. BEn de şimdiden 20tl zarardayım ama altını almasaydım belki o para harcanır giderdi. Biz altını her ayın 15'inde alırız ve alırken asla gramı ne kadar diye bakmayız bile sonuçta yatırım için alıyoruz.
Şimdi dua ediyorum 15 Eylül'e kadar altın düşsün de daha fazla alabilelim diye =))

Geçmiş olsun talya. Neyseki tedavisi var en kısa zamanda lazerle kurtulursun bu sorundan inşallah.

ben şimdi altın alacam bekliyimmi dahada düşermi ? bayramdan sonramı alsam gerçi uzun vadeli düşünüyorum ne dersiniz hanımlar

uzun vadelı alıcaksanız bence pek zararınız olmaz....kuyumcular hep uzun vadelı yatırım ıcın altın alın dıyorlar...bencede hıc duymadınm bugune kadar altın aldım zarar ettım dıyen...bol paracıklarınız olsunda bol bol altın alın emıı...

Meslektaşız demek =))
Altın yorumlarını okuyup yazmıyorsun bence sen de siyaset bilgisi de var =))
Politikayla ilgilenirim, siyaseti yakından takip ederim evet ama yorumları okuyup yazmamam politik değil.:))
Sadece bu konularda kimseyi etkilemek istemem.
Böyle konularda tavsiye vermek ya da aklından geçen hamleleri hemen söylemek pek iyi olmayabilir.:)

geçmiş olsun ...bendede var ve hıc gozluk takmadım televızyon ızlerken yazıları okumakta cok zorlanıyorum kesın ılerledii...hep ihmal ettim ondan oldu...

geçmiş olsun canım
altınlar bereketli olsun

[
hayırlı olsun ve de geçmiş olsun aynı problem bendede var ama veb lazerden sanki korkuyorum

[
Geçmiş olsun talya. Neyseki tedavisi var en kısa zamanda lazerle kurtulursun bu sorundan inşallah.

kızlar tşkler sizde ihmal etmeyin göz bu şakaya gelmiyor:(:(

para babacıkları altını satar
altın düşer
bir panik havası oluşturulur
küçük yatırımcı elindeki altını ortaya çıkarır
para babacıkları altını hoppppppppppp diye alarak miktarlarını artırmış olurlar
olay bundan ibarettir olan küçüğe olur büyük daha da büyür

Back