- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..
selamun aleykum:)
bütün paramı altın almıştım.
şimidide düştü:) altın alcak param bile yok artık:)
dahada düşcekmiş. enişem dedi.onada bursa uzmanımı ne demiş
günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..
ve aleyküm selam canım bereketli olsun canını hiç sıkma her düşüşün bir çıkışı her çıkışın da bir inişi vardırselamun aleykum:)
bütün paramı altın almıştım.
şimidide düştü:) altın alcak param bile yok artık:)
dahada düşcekmiş. enişem dedi.onada bursa uzmanımı ne demiş
kızlaar. altın artınca hırsızların da başını döndürdü heraldeee.
bu hafta içinde bizim semtte 3 daireye hırsız girmiş.
ki ben insanların kapısını açık bırakabileceği bir şehirde yaşıyorum :26::26:
Yaa kızlar ben size demedim mi ben altın alırım sonra altın düşmeye başlar diyee.. al işte 100 tl yi görmüş altın.. gr başı 8 tl zarardayım.. sadece bekleyip şimdi almadığma üzülüyorum. Ama ben almasamda düşeceği yoktu altının yawww.Ben bahtsız bedevi olduğum için burdada tersine döndürmeyi başardım durumu.. Beni bu gidişle topicten atmazsanız iyidir..
Öğretmenim.:)
Geçmiş olsun talya. Neyseki tedavisi var en kısa zamanda lazerle kurtulursun bu sorundan inşallah.günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..
ben şimdi altın alacam bekliyimmi dahada düşermi ? bayramdan sonramı alsam gerçi uzun vadeli düşünüyorum ne dersiniz hanımlar
ben şimdi altın alacam bekliyimmi dahada düşermi ? bayramdan sonramı alsam gerçi uzun vadeli düşünüyorum ne dersiniz hanımlar
hayırlı olsun ve de geçmiş olsun aynı problem bendede var ama veb lazerden sanki korkuyorum
madem öle o bursa uzmanı neden daha önce dememiş :18:
Politikayla ilgilenirim, siyaseti yakından takip ederim evet ama yorumları okuyup yazmamam politik değil.:))Meslektaşız demek =))
Altın yorumlarını okuyup yazmıyorsun bence sen de siyaset bilgisi de var =))
geçmiş olsun ...bendede var ve hıc gozluk takmadım televızyon ızlerken yazıları okumakta cok zorlanıyorum kesın ılerledii...hep ihmal ettim ondan oldu...
geçmiş olsun canım
altınlar bereketli olsun
[
hayırlı olsun ve de geçmiş olsun aynı problem bendede var ama veb lazerden sanki korkuyorum
[Geçmiş olsun talya. Neyseki tedavisi var en kısa zamanda lazerle kurtulursun bu sorundan inşallah.
kızlar tşkler sizde ihmal etmeyin göz bu şakaya gelmiyor
Param olsa ben de koşa koşa gidip altın alırdım hiç beklemezdim =)o zaman hazır düşmüşken ben alayım altınımıda içim rahat etsin :))