• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

.

laydfrog sen bu islerden aliyorsun galiba

bana da yardimci olumusun

simdiye kadar ceyrek aldim her ay ama altin hesabi daha mantilkli hemde uzun vadeli

ama nasil actircam böyle uzaktan uzaktan??? :59:

Arkadaşlar şunu belirtneden geçemeyeceğim:
Ben bankacı ya da yatırım uzmanı değilim.
Sadece kendi birikimim için yaptığım araştırmaları burada paylaşıyorum o kadar.Kimseyi yönlendirmek istemem.
Şimdiye kadar pek bu konulara değinmiyordum ama bugün paylaşayım dedim.

Düşüş sürecek biraz daha.
İşte şimdi panikleyip ucuzdan satan küçük yatırımcıların altıncıklarını para babaları ucuza kapatacaklar.
Piyasayı süpürdükten sonra fiyat artacak.
Telaşlanıp satıldığında genelde gr dan kaybeder küçük yatırımcı.
Sakin olmakta fayda var.
Kaçtan olursa olsun, alınmış alınmıştır.
Acil nakit ihtiyacınız yoksa sakın dokunmayın.
Nakitim olsa alırdım...:3:

bence de canım elde tutmak lazım altıncıkları..ama nişanlım tutturmuş şimdi sat daha da düşünce geri alırsın diye...sanki birden 80e geri düşecek :26:

arkadaşlar altın kesinlikle unutulmamalııdır ki uzun soluklu bir yatırım aracıdır.
bu yıl olduğu gibi yükseliş zamanları sık olmamakla birlikte yaşanabilir ve bu tip durumlar kesinlkle altını kısa süreli bir yatırım aracı olarak algılanılmasına neden olmamalıdır.
altını aldığınız bir ev arsa tarla vs gibi düşünün bugün işinize gelen bir fiyattan alırsınız en azından 3 5 10 yıl sonra gene işinize gelen bir fiyattan elden çıkarırsınız .altını da bu tip mantıkla alırsanız inanın çok muazzam karlar elde etmeniz işten bile değildir.
herkese bol bereketli günler diliyorum.:16:
]

Bir durak daha var aslında beklenen.
1700 den hız almasını bekliyorlar.
İşte asıl alış zamanı o.
O sınırdan hızını alırsa çıkış 2000 değil 2200 olacak.Bunun da kabaca 6 ay içerisinde olması bekleniyor.
Sürecin şöyle ilerlemesi öngörülüyor:
1700 seviyesine cuma düşebilir.
Bunun sebebi fed tolantısı.
Amerika piyasasını rahatlatmak için pembe açıklamalar yaparlarsa borsaları yükselir ve cuma 1700 olur.
Ancak ellerinde sihirli değnek yok.Kriz derin.Böyle bir açıklama uzun vadede bize yarar çünkü rahatlayan Amerika tekrar borçlanır ve altın fırlar.
Son günlerde yapılan açıklamalardan anladığım bu.
Yalnız kimseye al demem.
Bunlar sadece haber yorumları.

verdiğin tüm bilgiler için çok teşekkür ediyorum canım kendi adıma

bence hepsi çok mantıklı ve olacak şeyler

yaşayıp göreceğiz bakalım:34:

kızlar hepinize hayırlı iftarlar:79: bugün 3 çeyrek aldım.:62: tanesi 166 dan, ve bir de gram altın aldım 1 adet onu da 101 liradan aldım:66:
hayırlı bereketli olsun canım :46:
farmasi canım benide listene ekler misin 16 cumhuriyet 1 yarım 1 çeyrek ve 40 tl var :)

vavvvvvvvvvvv :9:

bereketli olsun inş:74:

slmmm altın canavarları:3:eşim bugün sabahtan 14 gr altın almış 106 dan,akşam geldi bi baktık 102 diyordu 1000 tl lik daha alıverdik 102 tlden 24 gr altınımız oldu:46:ama kızlar siz ne güzel almışsınız ya çeyreği 163 ten,ben daha bugün sordum düşmüş hali bile burda 178 dedi burası çok kazık yaa,yarın 2 çeyrek alcaktım memleketten alsam o zamana ne olacağı belli olmaz,görümcemin bebeği için 2 çeyrek vericez,kumbaradakiyle de aldığım gram altını çeyreğe dönüştürcem anneme 5 çeyrek vermiş olurum sonra elim bomboş kalacak:59:neyse yeni maaşla birlikte bomba gibi gelicem hemen 2 çeyrek alıp kenara atıcam:66:

slmmm altın canavarları:3:eşim bugün sabahtan 14 gr altın almış 106 dan,akşam geldi bi baktık 102 diyordu 1000 tl lik daha alıverdik 102 tlden 24 gr altınımız oldu:46:ama kızlar siz ne güzel almışsınız ya çeyreği 163 ten,ben daha bugün sordum düşmüş hali bile burda 178 dedi burası çok kazık yaa,yarın 2 çeyrek alcaktım memleketten alsam o zamana ne olacağı belli olmaz,görümcemin bebeği için 2 çeyrek vericez,kumbaradakiyle de aldığım gram altını çeyreğe dönüştürcem anneme 5 çeyrek vermiş olurum sonra elim bomboş kalacak:59:neyse yeni maaşla birlikte bomba gibi gelicem hemen 2 çeyrek alıp kenara atıcam:66:

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya :nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlarrrr...Altınn düştüüü yatırımcılara gün doğdu ıns bıraz daha düşer de ıyı fıyta alırız..bende bugun altın hesabı actırcam ıns..kenardakı paramı oraya aktarıcam kenarda 150 tl m varrr...:27:

merhaba minilya hayırlı sahurlar nasılsın?:34:

mrb cnm hayırlı sahurlar az once son bardak suyumu ıctım ımsaga az kaldı...valla karnım suyla doluuu:)))5-6 bardak su içiyorum:60:
bu arada aşkımla kavgalıyız sahurada kalkmadıı sınır oluyorum su erkeklere topunuuuu:97:töbeeeee
neyse takmıyorum valla bosvveerrr
sen neler yapıosun bakımmmm

slm kızlarrrr...Altınn düştüüü yatırımcılara gün doğdu ıns bıraz daha düşer de ıyı fıyta alırız..bende bugun altın hesabı actırcam ıns..kenardakı paramı oraya aktarıcam kenarda 150 tl m varrr...:27:
düşerse azıcık daha oğluşumun kumbişinde 160 tl si var yetmezse tamamlayıvereyim de 1 çeyreği daha olsun kuzumun :1::1:
mrb cnm hayırlı sahurlar az once son bardak suyumu ıctım ımsaga az kaldı...valla karnım suyla doluuu:)))5-6 bardak su içiyorum:60:
bu arada aşkımla kavgalıyız sahurada kalkmadıı sınır oluyorum su erkeklere topunuuuu:97:töbeeeee
neyse takmıyorum valla bosvveerrr
sen neler yapıosun bakımmmm

canım ben de hamdolsun iyiyim Allah bugünlerimizi aratmasın.
evlilikte olur yeterki büyük sorunlar olmasın:34: o kadarlık tuzu biberi:34:
ben de 1 lt su içiyorum:9:

düşerse azıcık daha oğluşumun kumbişinde 160 tl si var yetmezse tamamlayıvereyim de 1 çeyreği daha olsun kuzumun :1::1:

valla benımde kenarda 5 ceyregım var aslında düşünüyorum bankaya altın hesabı actırcam ya acaba ceyreklerıde bozup hesaba mı aktarsam dıyorum?yoksa 150 lıra mı yatırsam?sence?

canım ben de hamdolsun iyiyim Allah bugünlerimizi aratmasın.
evlilikte olur yeterki büyük sorunlar olmasın:34: o kadarlık tuzu biberi:34:
ben de 1 lt su içiyorum:9:

evlısın sanırım sende...ben daha ıkı senelık evlıyım bugun bızım yengeyı ızledım de kızın kactıgı kocası ayy cnm cıcım ıkı ay sona evımıze cıkarız felan dıyooo oooo kızım ıkı ay derler seneyı bulur dedımm sonra cıcım ayları sonraasıı malumm...bu erkeklerın hepsı aynı tıpp..bızde aşık olarak evlendık canım cıcım aynı evı paylasınca anlıosun valla...amannn bızde ıste 4/4 luk arıoruzz...:1:

atıstığımız konuda ıncır cekırdegını doldurmıcak sebepler yarın olur konusuruzz:52:

heee bu arada cevremde yenı evlenıp ayrılan cok oluyor eskılerden de var öle cocuklu fakat anlasamayıp anne evıne gıdenlerrr sımdı evlenıp ayrılmak moda olmuşşş aslında yenısı cok mu ıyı olucakk büyütmemek lazımm Allah kımsenın yuvasını bozmasın...öle böle dıyorum ama eşimi sevıyorum yınede Allah bozmasın....
bugun duydum da bı evlı cıft bosanıyormuşş ıkısınıde cok ıyı tanıyorummm şokkk oldum resmenn inşş bı sebep oluda barışırlarr...:nazar:

günaydın hanımlar dün işten izin aldım.. 103 liradan 50 gr altın aldım.. daha fazla alıcaktım ama düşüş korkuttu açıkçası duruma göre tekrar bakıcam.. ama altın aldığıma sevinemedim:(:((: göz doktoruna gittim hazır izin almışken.. numaram artmış.. astigmat var bende gözlüğü bir tek pcde iş yaparken takıyordum.. 4 numara olmuş gözüm ya:(:( doktor bir sürü kızdı aynı doktora gidiyorum hep önceki geldiğindede uyardım şu haline bak sanki bir haftadır ağlamış gibi gözlerin.. lens bile olmaz sana ya gözlüğü takıcaksın yada lazer dedi.. sanırım lazer olcam..

selamun aleykum:)
bütün paramı altın almıştım.
şimidide düştü:) altın alcak param bile yok artık:)
dahada düşcekmiş. enişem dedi.onada bursa uzmanımı ne demiş

Back