- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Etmezsiniz.içim rahatladı biraz ben 1 sene dokunmuycam zaten altınlara
1 sene sorada zarar etmem herhalde umarım,inşallah
Bir sene oldukça iyi bir zaman.
Yılı gr 125 civarı kapatacak büyük ihtimalle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmezsiniz.içim rahatladı biraz ben 1 sene dokunmuycam zaten altınlara
1 sene sorada zarar etmem herhalde umarım,inşallah
İnanın onu ben de bilmiyorum..
laydfrog sen bu islerden aliyorsun galiba
bana da yardimci olumusun
simdiye kadar ceyrek aldim her ay ama altin hesabi daha mantilkli hemde uzun vadeli
ama nasil actircam böyle uzaktan uzaktan???
İnanın onu ben de bilmiyorum.
Benim gördüğüm şu:hmm neyse, yinede tesekkür ederim
türkiyeye gelmem lazim galiba
ekim kasim gibi actirsam yinede kar edermiyim??
Düşüş sürecek biraz daha.
İşte şimdi panikleyip ucuzdan satan küçük yatırımcıların altıncıklarını para babaları ucuza kapatacaklar.
Piyasayı süpürdükten sonra fiyat artacak.
Telaşlanıp satıldığında genelde gr dan kaybeder küçük yatırımcı.
Sakin olmakta fayda var.
Kaçtan olursa olsun, alınmış alınmıştır.
Acil nakit ihtiyacınız yoksa sakın dokunmayın.
Nakitim olsa alırdım...
Bir durak daha var aslında beklenen.
1700 den hız almasını bekliyorlar.
İşte asıl alış zamanı o.
O sınırdan hızını alırsa çıkış 2000 değil 2200 olacak.Bunun da kabaca 6 ay içerisinde olması bekleniyor.
Sürecin şöyle ilerlemesi öngörülüyor:
1700 seviyesine cuma düşebilir.
Bunun sebebi fed tolantısı.
Amerika piyasasını rahatlatmak için pembe açıklamalar yaparlarsa borsaları yükselir ve cuma 1700 olur.
Ancak ellerinde sihirli değnek yok.Kriz derin.Böyle bir açıklama uzun vadede bize yarar çünkü rahatlayan Amerika tekrar borçlanır ve altın fırlar.
Son günlerde yapılan açıklamalardan anladığım bu.
Yalnız kimseye al demem.
Bunlar sadece haber yorumları.
hayırlı bereketli olsun canımkızlar hepinize hayırlı iftarlar:79: bugün 3 çeyrek aldım. tanesi 166 dan, ve bir de gram altın aldım 1 adet onu da 101 liradan aldım
farmasi canım benide listene ekler misin 16 cumhuriyet 1 yarım 1 çeyrek ve 40 tl var :)
slmmm altın canavarlarıeşim bugün sabahtan 14 gr altın almış 106 dan,akşam geldi bi baktık 102 diyordu 1000 tl lik daha alıverdik 102 tlden 24 gr altınımız olduama kızlar siz ne güzel almışsınız ya çeyreği 163 ten,ben daha bugün sordum düşmüş hali bile burda 178 dedi burası çok kazık yaa,yarın 2 çeyrek alcaktım memleketten alsam o zamana ne olacağı belli olmaz,görümcemin bebeği için 2 çeyrek vericez,kumbaradakiyle de aldığım gram altını çeyreğe dönüştürcem anneme 5 çeyrek vermiş olurum sonra elim bomboş kalacakneyse yeni maaşla birlikte bomba gibi gelicem hemen 2 çeyrek alıp kenara atıcam
sensinn ooooosüpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya
merhaba minilya hayırlı sahurlar nasılsın?
düşerse azıcık daha oğluşumun kumbişinde 160 tl si var yetmezse tamamlayıvereyim de 1 çeyreği daha olsun kuzumunslm kızlarrrr...Altınn düştüüü yatırımcılara gün doğdu ıns bıraz daha düşer de ıyı fıyta alırız..bende bugun altın hesabı actırcam ıns..kenardakı paramı oraya aktarıcam kenarda 150 tl m varrr...
mrb cnm hayırlı sahurlar az once son bardak suyumu ıctım ımsaga az kaldı...valla karnım suyla doluuu:)))5-6 bardak su içiyorum
bu arada aşkımla kavgalıyız sahurada kalkmadıı sınır oluyorum su erkeklere topunuuuu:97:töbeeeee
neyse takmıyorum valla bosvveerrr
sen neler yapıosun bakımmmm
düşerse azıcık daha oğluşumun kumbişinde 160 tl si var yetmezse tamamlayıvereyim de 1 çeyreği daha olsun kuzumun
valla benımde kenarda 5 ceyregım var aslında düşünüyorum bankaya altın hesabı actırcam ya acaba ceyreklerıde bozup hesaba mı aktarsam dıyorum?yoksa 150 lıra mı yatırsam?sence?
canım ben de hamdolsun iyiyim Allah bugünlerimizi aratmasın.
evlilikte olur yeterki büyük sorunlar olmasın o kadarlık tuzu biberi
ben de 1 lt su içiyorum