Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar katrem en son dün girmiş..
demek bıktı liste yapmaktan kaydirigubbakcemile3 uğramıyor buralara..
herkes kendi listesini bilsin yani
çigdem son duragı geçince...ozamn tamamm cnm:)yerimsenibenKızlar ben bugün eski tarihli çeyreği 100 e aldım, altın düşmüş..
melis 6. etaptayım canım, ay özel atamıormda 600 sn bekle diooor:))
eee niden gelmemeşşkiiaklinialirimsmilekızlar katrem en son dün girmiş..
demek bıktı liste yapmaktan kaydirigubbakcemile3 uğramıyor buralara..
herkes kendi listesini bilsin yani
Haklısın canım önemli olan niyet vallaolsun kuzum bazen 1 günde çıkar bazen 2 haftada önemli olan niyet değil mi? pes etmek yok devam biriktirmeye olumunekankayizsmile
Canım aslında ben hiç altın almadım daha.cNIMM şimdi kaç tane oldu çeyrek:hulya:
[
evet bencede, yeniden düzenlesek ...selam kızlar rya şu listeyii düzenlesek tekrar..katremden haber yok galibaaaaCADIARZU
Bende aynısını düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi artacak değil dahada düşecek bence 1,00 TL ye kadar bile düşebilir.Ama bende bozukluklarımla yada maaşımla en az bi 20 dolar alayım diyorum.Bunda bile en az 5 lira kar olur sanırım.Ama inş buda TL gibi sürekl,i değer kaybetmez :) Kaybederse millet kaybeder valladun bende 2.50 tl attım kumbarama.dolar cok dustu su zamana kadar 35 tl olmus dolar alıyım dıyorum konustum bı kac arkadasla bundan sonra yukkselır dolar dıyor.20 dolar falan gırıyor maasımlada 2 ceyrek alırım artık
selam kızlar geçen ayki biriktirdiğim altın parasıyla diğer biriktirdiğim parayı birleştirip
dün 250 $ aldım 352 tl tuttu
çünkü dün dolar en düşk seviyedeydi
:) ben daha bugün atmadım ama birazdan evde tura başlayacağım bozukları yakalama avına
malum biliyorsunuzdur eğer okudysanız eşim ve ben şuanda bir işte çalışmadığımızdan büyük miktarlar atamıyoruz ama bulduğum bütün bozukları yinede saklıyorum..
eşimde biliyor ve hepimizi kutluyor çok akıllıca bir fikir dedi ve kutladı beni işe girdikten sonra düzenli olarak kumbaramıza para atacak..
bu arada 3-5 kişi gibimiyiz bilmiyorum ama bu konuya her gün birileri mesaj yazıyor ve buda beni para biriktirmek için kamçılıyor yani ben bu konunun müdavimi oldum diyebilirm :)
bende artık yazmasam mı diyordum pek kimse kalmadığı için bilmiyorumkismile madem vesile oluyoruz yazmaya devam ederim o zaman yerimseniben
bende artık yazmasam mı diyordum pek kimse kalmadığı için bilmiyorumkismile madem vesile oluyoruz yazmaya devam ederim o zaman yerimseniben