Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

harikasın ladyfog bereketli olsun

bnde 2006 900 milyon param vardı. annem 3tane ata almıştı. üstüne koydumu yada üstü arttımı bilmiyorum. 3 tane almıştı. gelin görün şimdi 900tl oldu 2250 aldın uzun süreli yatırım hep derim:)

günaydın hanımlar bereketli bol altınlı günler inş hepimize ben pztesi gidemedim altıncıklarımı yapmaya.. yarın işyerinden izin alıp gidicem..iyimi yaparım kötümü bilmiyorum...10 000 tl gibi bir rakam inş ben aldığımda altın düşmez..:26:gerçi uzun vadade yatırım olcak en az 1 2 sene o zamana allah kerim :82:

kızlar altını uzun vadeli düşünün mutlaka kazandığınızı görürsünüz Allah 'ın izniyle.
40 günde bana net getirisi 10000 tl oldu gerisini siz düşünün arkadaşlar

aynen altın hiç bi zaman kaybettirmiyor.. şubatta cumhuriyeti altığımda 498 di şimdi ise karım çok yüksek..

kızlar altını uzun vadeli düşünün mutlaka kazandığınızı görürsünüz Allah 'ın izniyle.
40 günde bana net getirisi 10000 tl oldu gerisini siz düşünün arkadaşlar

canım sen bankadan al satmı yapıyorsunuz fiyat takibi yapıp??

Kredi mi çektiniz?

işte ortaya çıkıyor bir bir güzel yatırım örnekleri
ne denilebilir ki mükemmelllllllllllllllllllllllllll bereketli olsun bitanem

ohoooooooooooooooooooooooo 1- 2 sene altın için süperrrrrrrrrrrrrrr zaman dilimi ne duruyorsun altın alsana
şimdiden bereketli olsun canım

iş bankasındada vardır dımı? yakın ya gidip sorayım
canım vardır sor bakalım bize de yaz olur mu ?
günaydın hanımlar mutlu günler bol bereketli haftalar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım güzel dileklerine AMİNNNNNNNNNNNNNN diyorum

erkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum.. ozman eşyamı alırım rahat rahat gönlümce diyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..erkek tarafı alır falanmı desem. bu bu bencilce
ablamda kızken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S

Son düzenleme:
kızlar aksam dışarı cıkıp sunu bunu alalım derken birsürü para gidiyo saç boyamaya 25 verdim çikolata kahve için kimse fark etmedi bile zaten çikolata kahveydi rengi:26:kalmıyo para felan evde boyasanda kuaför gibi tutmuyo eşit dagılmıyoda

aynı düşüncedeyim birikimi yapıp ilerde ev alma.. gerçi ben erkek arkadaşıma zorla aldırdım evi ama:):)dediğiniz gibi ilerde daha güzel yada ikinci bir ev için birikim yapıyorum..

1 liraları biriktir ayda değil 2-3 ayda bir altın alabilirsin böylece.

ben para biriktirerek çeyrek altın alıyorum zaten.benim bahsettiğim birikim değil yatırım olarak altın almaktı,büyük miktarlar yani.ayda 10 tane de çeyrek alsan,burada örnek verip insanları teşvik edecek kadar çok kar etmiyorsun.bundan bahsediyordum..

evet canım nerde öle kredi cekmeyede cesaret edemem ufak ufakta ne ediyo 1 ceyregim var sadece bu ayda alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…