Olmuş gr fiyatı 109...
hayırlısı olsun. Ufak düşüşler olsa da gün içinde, yükselecektir.
Yani dün 107 den alan arkadaşımız bile zamanla kârâ geçecektir.
Dün burda konuştuktan sonra elime 250 tl geçti.
Hemen hesaba atıp 2 gr altın aldım.
Gerçi ben aldığımda 108 di ama olsun.
gerçekten altın uzun vadede yatırımcısına müthiş kazandırıyor.
dün bir yorum köşesinde okudum.
adamın biri sene 2004 te 100 tane çeyrek almış sene 2004 ün fiyat oranlarına baktım çeyreğin fiyatı 32 tl yani 3200 tl ödemiş.
diyordu ki bugünkü kar oranını siz düşünün diye yazmış.
bugün 180 tl den 100 çeyrek altın 18000 tl
yani arkadaşlar 7 sene de aldığı altın adama neredeyse 6 kat kazanç sağlamış
canım bildiğim kadarıyla senelik boyutuna göre 150- 250 arasında değişiyor ücreti
gerçekten altın uzun vadede yatırımcısına müthiş kazandırıyor.
dün bir yorum köşesinde okudum.
adamın biri sene 2004 te 100 tane çeyrek almış sene 2004 ün fiyat oranlarına baktım çeyreğin fiyatı 32 tl yani 3200 tl ödemiş.
diyordu ki bugünkü kar oranını siz düşünün diye yazmış.
bugün 180 tl den 100 çeyrek altın 18000 tl
yani arkadaşlar 7 sene de aldığı altın adama neredeyse 6 kat kazanç sağlamış
kızlar altını uzun vadeli düşünün mutlaka kazandığınızı görürsünüz Allah 'ın izniyle.
40 günde bana net getirisi 10000 tl oldu gerisini siz düşünün arkadaşlar
iş bankasındada vardır dımı? yakın ya gidip sorayım
Kredi mi çektiniz?günaydın hanımlar bereketli bol altınlı günler inş hepimizeben pztesi gidemedim altıncıklarımı yapmaya.. yarın işyerinden izin alıp gidicem..iyimi yaparım kötümü bilmiyorum...10 000 tl gibi bir rakam inş ben aldığımda altın düşmez..:26:gerçi uzun vadade yatırım olcak en az 1 2 sene o zamana allah kerim :82:
işte ortaya çıkıyor bir bir güzel yatırım örnekleribnde 2006 900 milyon param vardı. annem 3tane ata almıştı. üstüne koydumu yada üstü arttımı bilmiyorum. 3 tane almıştı. gelin görün şimdi 900tl oldu 2250 aldın uzun süreli yatırım hep derim:)
ohoooooooooooooooooooooooo 1- 2 sene altın için süperrrrrrrrrrrrrrr zaman dilimi ne duruyorsun altın alsanagünaydın hanımlar bereketli bol altınlı günler inş hepimizeben pztesi gidemedim altıncıklarımı yapmaya.. yarın işyerinden izin alıp gidicem..iyimi yaparım kötümü bilmiyorum...10 000 tl gibi bir rakam inş ben aldığımda altın düşmez..:26:gerçi uzun vadade yatırım olcak en az 1 2 sene o zamana allah kerim :82:
canım vardır sor bakalım bize de yaz olur mu ?iş bankasındada vardır dımı? yakın ya gidip sorayım
günaydın hanımlar mutlu günler bol bereketli haftalar
günaydın kirli çıkılarkeşke yatırım yapacak kadar param olsa da ben de kendi örneğimi verebilsem
Kredi mi çektiniz?
erkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum.. ozman eşyamı alırım rahat rahat gönlümce diyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..erkek tarafı alır falanmı desem. bu bu bencilce
ablamda kızken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S
1 liraları biriktir ayda değil 2-3 ayda bir altın alabilirsin böylece.
kızlar altını uzun vadeli düşünün mutlaka kazandığınızı görürsünüz Allah 'ın izniyle.
40 günde bana net getirisi 10000 tl oldu gerisini siz düşünün arkadaşlar
ben para biriktirerek çeyrek altın alıyorum zaten.benim bahsettiğim birikim değil yatırım olarak altın almaktı,büyük miktarlar yani.ayda 10 tane de çeyrek alsan,burada örnek verip insanları teşvik edecek kadar çok kar etmiyorsun.bundan bahsediyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?