• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Selam kızlar, bugün ne güzel altın yüksek ama altın alan alan.Ben daha bu ay hiçbirşey alamadım.Şuanda cebimde sadece 55 Tl var ve ben bu parayla 1 hafta idare etmek zorundayım.Ben hiç bu kadar parasız kalmazdım bu ay neden bu kadar açıldım anlamadım.Malum bayramda geliyor inşallah bende ufak birşey alıp kenara koyamadım.eşim halen altın hesabı açacak hergün söz veriyor.Altın aldıbaşını gidiyor benimki halen hesap açacak.bakalım kaç ay sonra açacak hesabı çok merak ediyorum.:44::44:

geç mi?deliii bence tam zamanı bosveerrr...sımdı sende calısmalara basla:)))hayırlısı olsun cnm bebek zamanında gelır hersey kader kısmet bölesı daha ıyıdır belkıde...her seyde bı hayır aramak gerekıor...

bende aslına bakarsan cocuk kelımesıne ılk bı sene sıcak bakmıordum sımdı annelık duygusunu tatmak ıstıorum Allah herkese tattırsın bu duyguyu...

günaydınnnn herkese bol bereketli günler olsun,konuyla alakasız ama ilçelerde noter oluyormu öğrenim belgesinin noterden tastiklisini istiyolar:97::97:

geç mi?deliii bence tam zamanı bosveerrr...sımdı sende calısmalara basla:)))hayırlısı olsun cnm bebek zamanında gelır hersey kader kısmet bölesı daha ıyıdır belkıde...her seyde bı hayır aramak gerekıor...

bende aslına bakarsan cocuk kelımesıne ılk bı sene sıcak bakmıordum sımdı annelık duygusunu tatmak ıstıorum Allah herkese tattırsın bu duyguyu...
çok haklısın canım hayırlsıı inşllh bize de naasip olur:emir_bebek::38:
Selam kızlar, bugün ne güzel altın yüksek ama altın alan alan.Ben daha bu ay hiçbirşey alamadım.Şuanda cebimde sadece 55 Tl var ve ben bu parayla 1 hafta idare etmek zorundayım.Ben hiç bu kadar parasız kalmazdım bu ay neden bu kadar açıldım anlamadım.Malum bayramda geliyor inşallah bende ufak birşey alıp kenara koyamadım.eşim halen altın hesabı açacak hergün söz veriyor.Altın aldıbaşını gidiyor benimki halen hesap açacak.bakalım kaç ay sonra açacak hesabı çok merak ediyorum.:44::44:
ayynı benimm kii daha açacak ee neymiş ben geçende demişim ki altın şimdi yüksek alma demişimm dedim mi acaba:44::17:şimdide gündüz vardiyasında artık hiç olmaz :1:
olması lazım bitanem genelde her ilçede var.

sağol canım merkezi hiç bilmiyorum bende sadece hastaneyi biliyorum merkrezde halletmem lazım off:38:

ya arkadaşlar ben 3 ayda bir öğrenim kredsi ödüyorum. 2 ay altın alıp 3. ay öğrenim öderim diye planlıyodum ama bu gidişle nasıl altın alıcam ben ya:26:

böyle biriktire biriktire 3-5 yıl sonra bir kooperatifin ön peşinatını ödemeyi düşünüyorum inş. sizin maçlarınız nedir :46:

kumbaramada 10 tl attım,ama varya bu ay attım attım aldım hiç yapmazdım halbukii:57:rüyamda eşim 280 tl veriyordu:60:anca rüyamda görürüm hihihihi:1:şimdi diğer biriktirdiğimiz banka burda yok çeip altın hesabı yapamıyoruz bu ay mesaiden sanırım 2.000 bin artışmış eşim geçen aydan da vardı 4.000 falan eder acaba araba alana kadar altın hesabına yatırsam mı burda iş,halk,akbank,yapıkredi,garanti,ziraaat var hangisi daha ii,garanti asla da uyuz etti çünkü bizi kredi kartını kapattık :57:

Bu durumda olan sadece sen değilsin canımcım bende 2 aydır hiç altın alamadım biriktirdiğim gitti biriktirdiğim gitti :26::95::50::50: hatta kredi kartımın tekini saklamayı bile düşünüyorum maaşım yetmiyo ödememe birde üzerine ilave ediyorum düşünün yani halimi nasip diyorum çıkarız inşallah işin içinden bu mübarek günlerde :31::31:

ya arkadaşlar ben 3 ayda bir öğrenim kredsi ödüyorum. 2 ay altın alıp 3. ay öğrenim öderim diye planlıyodum ama bu gidişle nasıl altın alıcam ben ya:26:

öfff inşlh hemen biter canım,evlendiğimiz ilk yıl başlmıştı benimde 550 tl 3 ayda eşim yatırdı 1 sene de bitti,güya işe başlayınca yatıyor falan deniliyordu,ahh ahh eşime neler çektirmişim ya habire sömürmüşüm adamı:69::1::1::1:şaka tabikii beni aldı mecbur ödeyecek ,şimdi ilk maaşımda güzel bir hediye almam lazım eşime:38::63:

böyle biriktire biriktire 3-5 yıl sonra bir kooperatifin ön peşinatını ödemeyi düşünüyorum inş. sizin maçlarınız nedir :46:

ben 10-15 yıla kadar kendi işimi kurmayı yada ev satın almayı hedefliyorum aynı zamandada bir kısmı garantim olmalı çünkü 2 sene sonrada bir araba alma planım var ihihihi :69::69::69:

inşlhh canım nasip olur allah kolaylık verir de alırsınız,bende ne istediğimi bilmiyorum ama sanırım eşimle iki yerden kenara atar bikaç yıl içinde ev alırız inşllh,kendim hiç hayal kurmadım daha işe başlayıp para kazanınca belki kurarım:70:

yatak takımının 2 ucu bitti sonuncuya geçtim istesem 2 günde koca uç örüyormuşum vay be:1::1:bu hafta bitsinde bayrama kadar satıp parasını alayım bu ay zorlarsam çeyrek alırım inşlh:6:

herkese selam kızlar. bu topiği haziran ayından beri takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu :) normalde birikimlerimi farklı şekilde değerlendirirdim ancak altın fikri çok aklıma yattı. bu yüzden bende haziran ayından beri 21 gramlık bir altın bilezik ,1 yarım altın, 3 tanede çeyrek altın aldım. şu anda da 2 çeyrek daha alacak kadar para biriktirdim. akşama gidip alırız ailecek artık. tabi eşimin de para biriktirme azmime hayran kalıp ta kumbarama koyduğu paraların da çok etkisi oldu.:9: kızlar bir görseniz eşimi. mesela pazara giderken normalde verdiği harçlığın bir kaç katını verir oldu. emin tabi adam artan paranın kumbaraya gideceğinden. eşim aylık maaş alıyor. bende ev gideri için ayırdığımız parayı haftalara bölüyorum. kalanı kumbaraya atıyorum. haftalık olarak ayırdığımdan da artıyor. onlarda doğru kumbaraya :) eşim bu azimle baya zengin olacağımı söylüyor. forumdan haberim olmadan önce yaptığım onca taksitim varki. inanın bitmelerini dört gözle bekliyorum. az para değilki. 300 lira sabit taksitim var. ekimde 150 tl si bitiyor inşallah. kalanıda ocakta bitecek.. eşimin de kendi kredi ödemesi var o da 400 tl. ama onun 1 yılı kaldı. bütün bunlar bitince ooohhhh. hepsi kumbarama :52:
Allah hepimizin tasarruflarına bol bol bol bereket versin .

herkese selam kızlar. bu topiği haziran ayından beri takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu :) normalde birikimlerimi farklı şekilde değerlendirirdim ancak altın fikri çok aklıma yattı. bu yüzden bende haziran ayından beri 21 gramlık bir altın bilezik ,1 yarım altın, 3 tanede çeyrek altın aldım. şu anda da 2 çeyrek daha alacak kadar para biriktirdim. akşama gidip alırız ailecek artık. tabi eşimin de para biriktirme azmime hayran kalıp ta kumbarama koyduğu paraların da çok etkisi oldu.:9: kızlar bir görseniz eşimi. mesela pazara giderken normalde verdiği harçlığın bir kaç katını verir oldu. emin tabi adam artan paranın kumbaraya gideceğinden. eşim aylık maaş alıyor. bende ev gideri için ayırdığımız parayı haftalara bölüyorum. kalanı kumbaraya atıyorum. haftalık olarak ayırdığımdan da artıyor. onlarda doğru kumbaraya :) eşim bu azimle baya zengin olacağımı söylüyor. forumdan haberim olmadan önce yaptığım onca taksitim varki. inanın bitmelerini dört gözle bekliyorum. az para değilki. 300 lira sabit taksitim var. ekimde 150 tl si bitiyor inşallah. kalanıda ocakta bitecek.. eşimin de kendi kredi ödemesi var o da 400 tl. ama onun 1 yılı kaldı. bütün bunlar bitince ooohhhh. hepsi kumbarama :52:
Allah hepimizin tasarruflarına bol bol bol bereket versin .

Allah bereket versin bolca hemde

ben kumbara yattığımda paranın azaldığını fark ettim meğer eşim bakkala filan giderken ekmek gibi bozuk la alıncak şeyleri almak için kullanıyormuş

Back