• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

şimdi benim 500 liram var üstüne 200 daha koyayımcumhuriyet altın alayım diyorum ama fiyat sizce düşermi beklesemmi 3 hafta bekledim dahada yükselmiş ne yapsam bilemedim :15:

aynen altın hiç bi zaman kaybettirmiyor.. şubatta cumhuriyeti altığımda 498 di şimdi ise karım çok yüksek..
ben de 485 ten almıştım
hele oğlanlarımınkileri 385 ten almıştık bu yıl onların harçlıklarından birikenlerle:34:

canım sen bankadan al satmı yapıyorsunuz fiyat takibi yapıp??
canım ben bir iki defa al-sat yaptım bir iki defa da fırsatı çeşitli nedenler yüzünden kaçırdım takip edememiştim işlerim vardı çarşıda da.
sonuçta zaten şu ortamda düşmüyorki sürekli yükselen grafik çizdiği için al-sat yapmıyorum sadece alıyorummmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

erkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..
ablamda kıken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S
canım öncelikle mutluluklar dilerim
sonrasında da her iki taraf da düğün masrafları için üzerine ne düşüyorsa onu yapsın ama evliliğin ilk zamanlarının verdiği heyecana kapılıp da elindekileri ortaya bence dökmenin anlamı yok .
önce 3 ay 5 ay hatta 2- 3 sene beraber hayatı her yönüyle paylaşma sürecinizi test etmeni ona göre kararlar almanı tavsiye ederim.
evlilikler flört nişanlılık süreçlerine asla benzemez hayatın ta kendisinin içinde buldurur insanı kendine getiriverir:9::9::9::9: o nedenle nacizane fikrimi yazdım sadece elbette karar senin bitanem.:38: :38::38:

günaydın kirli çıkılar:54: keşke yatırım yapacak kadar param olsa da ben de kendi örneğimi verebilsem:1:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh o günler de hayırlısıyla yakındırrrrrrr:34::38::38::38::38::38:

yok çekmedim.. 6 senedir çalışıyorum kızlar.. onun getirisi:):) aslında 15bin var ama 5 bin bekletme düşüncesindeyim. yada daha ziynet türü altın alma.. ama 10 bin gram olarak alcam inş..
Hayırlı olsun.:)
Bugün borsalar güne iyi başladı.
Şu anda fiyat da yüksek.
İnsanlar satışa geçeceklerdir.
Kötü bir haber olmazsa ekomomik anlamda, altın öğleye doğru biraz düşebilir.
Alış için fırsat olabilir belki.
Gr fazla olur hiç değilse.
Tabi bunlar benim tahminlerim...:)

Merhaba,
Kızlar benim tavsiyem altın hesabı açtırmanız.Her ay gidip altın almak zorunda kalmadan,nerede saklayacağım derdi olmadan paranız değerlenir.Çeşitli bankaların altın hesapları var deneyebilirsiniz.
Sevgiler...:54:

evet canım nerde öle kredi cekmeyede cesaret edemem ufak ufakta ne ediyo 1 ceyregim var sadece bu ayda alamadım :43::43::43:

Kredi çekip altın almam kesinlikle,altın yükselir kar edersin ama başka bi taraftan da kat kat fazlası çıkar bi şekilde elinden.Ev alırken bile kredi çekmek istemiyorum,Allah başka bi çözüm gösterir inşallah

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh o günler de hayırlısıyla yakındırrrrrrr:34::38::38::38::38::38:

altın ve birikim konusunda idolüm sensin farmasi:9:

kızlar çeyrek 180 tl omuş vatana millete hayırlı olsun özelliklede evlenecekler için kötü oldu tam zamanında evlenmişim ya buda ne millet hiç çeyrek takmazdı :)

şimdi benim 500 liram var üstüne 200 daha koyayımcumhuriyet altın alayım diyorum ama fiyat sizce düşermi beklesemmi 3 hafta bekledim dahada yükselmiş ne yapsam bilemedim :15:

bence hiç zaman kaybetmeyin.. ama 200 yetmicektir cumhuriyet almaya.. 700 ü geçti çünkü cumhuriyet

Kredi çekip altın almam kesinlikle,altın yükselir kar edersin ama başka bi taraftan da kat kat fazlası çıkar bi şekilde elinden.Ev alırken bile kredi çekmek istemiyorum,Allah başka bi çözüm gösterir inşallah

inşallah canım inşallah bende sen gibiyim kredi çekmeden ev alabilirsem mucize olur ama 30.000 tl ye varmı ev :):1:

erkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum.. ozman eşyamı alırım rahat rahat gönlümce diyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..erkek tarafı alır falanmı desem. bu bu bencilce:(
ablamda kızken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S

benim şahsi fikrim böyle zor ve fedakarlıkla biriktirilen paralar daha iyi yerle için harcanmalıç ben senin yerinde olsam ev için saklardım.

inşallah canım inşallah bende sen gibiyim kredi çekmeden ev alabilirsem mucize olur ama 30.000 tl ye varmı ev :):1:

faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi:61:

Son düzenleme:
ben para biriktirerek çeyrek altın alıyorum zaten.benim bahsettiğim birikim değil yatırım olarak altın almaktı,büyük miktarlar yani.ayda 10 tane de çeyrek alsan,burada örnek verip insanları teşvik edecek kadar çok kar etmiyorsun.bundan bahsediyordum..

fiiiuuuuv hedef büyükmüş. ben yanlış anlamışım. kusura bakma canım :17:

Son düzenleme:
selam kızlarr
pazar günü sonunda çeyrek altınımı aldım
173 tlden aldım
başka kuyumcuda 172 gördüm üzüldüm ama ne yapalım.

faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi:61:

ilginç, hiç duymamıştım:40:

bence hiç zaman kaybetmeyin.. ama 200 yetmicektir cumhuriyet almaya.. 700 ü geçti çünkü cumhuriyet

bence bekleme. cumartesi aldım kuyumcu 200 e kadar çıkacak dedi. yanıldığını sanmıyorum. düşse ne kadar düşecek 3-5 lira. ama yükselişi çok hızlı. ben beklemeden alıyorum.risk ama uzun vadede kazanırım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Eveeett düşüş başladı.
Ben öğleyi bulur diyordum ama millet 109 u görünce hızlı sattı demek ki.:)

altın ve birikim konusunda idolüm sensin farmasi:9:

çok teşekkür ederim bitanem :16::16::16::16::16::16:
Allah herşeyin hakkında hayırlısını versin canım benim :38::38::38::38::38:

Bol bereketli günler kızlar ara ara okuyup çıkıyorum beyanname dönemi biraz yoğunluk oluyor malum.Alabilirsem 1 gr altın alacağım ve ay sonu listesine ekleyeceğim şuan beklemedeyim bakalım ama düşme ihtimali çok düşük diye düşünüyorum

Back