• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

genelde kapanış yüksek oluyor sabah açılışta yüksek öğlene doğru biraz düşme oluyor her zaman değilde genelinde böyle

Kızlar kaç aydır eşimi bekliyorum altın hesabı açtırsın diye.Ama baktımki internetten hesap açılıyormuş ve Garantiden altın hesabı açtırdım.Çok mutluyum elime para geçsin ilk işim gram altın almak olacak.Ay ne güzel ya artık benimde altın hesabım var.Bakiyesi 0 ama olsun ay sonuna kadar en azından 1 gram altın alırım çok mutluyum çok şükür.

Kızlar kaç aydır eşimi bekliyorum altın hesabı açtırsın diye.Ama baktımki internetten hesap açılıyormuş ve Garantiden altın hesabı açtırdım.Çok mutluyum elime para geçsin ilk işim gram altın almak olacak.Ay ne güzel ya artık benimde altın hesabım var.Bakiyesi 0 ama olsun ay sonuna kadar en azından 1 gram altın alırım çok mutluyum çok şükür.

Hayırlı olsun canım bende dün açtım altın hesabımı.. Tüm parayıda altına çevirdim..
Ama ben altın aldıktan sonra altın durakladı.. Kesin bundan sonrada düşüşe geçer.. bakalım hayırlısı sende en kısa zamanda borçlarını bitirir altın almaya başlarsın inşallah..

Hayırlı olsun canım bende dün açtım altın hesabımı.. Tüm parayıda altına çevirdim..
Ama ben altın aldıktan sonra altın durakladı.. Kesin bundan sonrada düşüşe geçer.. bakalım hayırlısı sende en kısa zamanda borçlarını bitirir altın almaya başlarsın inşallah..

aminnnn canım inşallah.

Bu arada kızlar bir arkadaşım dün doğum yaptı.Onu hastaneye ziyarete gideceğim.Hediyemi daha sonra götüreceğim ama hastaneye giderken ne götürmem gerekiyor.Çiçek götürsem çok pahalı gibi bu haftada cebimde fazla bir param yok zaten.Eşim henüz maaşını almadı da.Ne götüreyim kızlar bana akıl verin lütfen.

aminnnn canım inşallah.

Bu arada kızlar bir arkadaşım dün doğum yaptı.Onu hastaneye ziyarete gideceğim.Hediyemi daha sonra götüreceğim ama hastaneye giderken ne götürmem gerekiyor.Çiçek götürsem çok pahalı gibi bu haftada cebimde fazla bir param yok zaten.Eşim henüz maaşını almadı da.Ne götüreyim kızlar bana akıl verin lütfen.

ay hiç hoşlanmadığım bir durumdur.seni şu anda anlayabiliyorum.
ben hastaneye çiçekten başka bişiyin uymadığını düşünüyorum.tabi bazen mali sebeplerle bişiler alınıyor ama çiçek bi başka oluyor sanırım.
benimde arkadaşım doğum yaptığında böyle çok düşünmüştüm.cebimdede az param vardı ama 15 tlye güzel bir buket yaptırmıştım.hoş oluyor.ama başka ne olur bilemeyeceğim...

faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi:61:

ben biliyorummm ve çok merak ediyorum bu sistemi..

eşime arayıp bilgi alması konusunda ısrar edyorum ama bakalım hayırlısı..

slm kızlaaaarr ben geldımmm özledınız mı beni?:9:
dermişiiiimmmmm tabiii..
ya kızlar maaşallah döktürmüşüz dün gırmedım oku oku bıtmıo yazılar ayy dedım sonunda son sayfaya geldımm...bırıkımını altınla degerlendırelerrr ıyı yapmışşsınız bu altının düşeceği yok valla..
dün neden mi gıremedım?cunku mısafırlerım vardı ıftara mısafır cagırdım bırdenbıree aaa aksam bıze gelın dedım ayyy bı çalısma bı çalısmaa sırf yemek yapmam 4-5 saatımı aldı...menumde sunlar vardı;
açılış acılı mercımek corbası
ana yemekte mantarlı baget tavuk fırında kaşarlı servıs yaptım guzel olmuştu mmmmm mıs mıs
kızartma yaptım soslu bıber patlıcan ve patates ortaya koydu
soslu kabak (yogurtlu sarımsaklı)
göbek salatası
çiğ köfte hazır aldım ortaya koymak ıcın
en son şehrıyelı pılav
veee tatlı son da şeftalılı keşkül

dün yoruldum ama değdi kızlarrr muhabbet sohbet ınsanlar bı ıftar yemeklerınde bır araya gelıolar böyle superr ramazan bıtmesın ıstıorum...

bu arada kızlarr kumbarama 10 tl daha attımm suan 120 tl var bu gıdışle bayrama kadar ceyrek alamıcam sanırım cunku ceyrek 170 tl ıdı ben 110 tl bırıktırmıstım suan 180 lerde ve benım 120 lıram var sureklı yukseldıkce ceyrekle kavuşamıcaz gıbı gözukuoooo:50::43:

kızlar elime toplu para geçti. bir ata lira almayı düşünüyorum. ne dersiniz alsammı şimdi yoksa bekletsemmi parayı

Ben geldiimm kızlarrr benim vadesiz mevduatımda her ay az buçuk bişiler atmaya çabalıyordum ona boşu boşuna duracağına fon alıyım dedim bakalım şimdi kaçırdım fonu saat itibari ile ama inş yarın 3 tane alıcam başlangıç için anapara koruma garantili olanlardan bereketli olur inşallah öptüm hepinizi :54::54::54::54:

faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi:61:

evet biz de bu sistemle araba alıcaz inşallah, şu an taksitleri ödüyoruz, ocakta bize sıra gelcek. bence çok mantıklı kredi düşünmeyenler için, faiz falan girmiyor işin içine.

canım internetten açılır ama bankanın şubesine gidip sözleşme imzalamak da gerekiyor bilgin olsun:34:
kızlar elime toplu para geçti. bir ata lira almayı düşünüyorum. ne dersiniz alsammı şimdi yoksa bekletsemmi parayı

hiç durma canım yoksa elindeki paranın da alım gücü düşer bu gidişle:34:

Back