Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Allah bereket versin bolca hemde

ben kumbara yattığımda paranın azaldığını fark ettim meğer eşim bakkala filan giderken ekmek gibi bozuk la alıncak şeyleri almak için kullanıyormuş

benım esımde bana tüm para attırmıstı kumabraya lazım olmus onu almıs haberım yok demese 30 tl almıs 40 olarak gerı koydu

hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım uzun vadeli düşünüyorsan hiç bekleme,al
bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir çeyreğim varrr
bereketli olsun
birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....
hemen altın hesabına aktar canım
canım bence hesap açma işini ele almanın zamanı gelmiş de geçiyor bile .
ne yap et zaman ayır kendin aç canım bence Allah yardımcın olsun canım benim

günaydınnnn herkese bol bereketli günler olsun,konuyla alakasız ama ilçelerde noter oluyormu öğrenim belgesinin noterden tastiklisini istiyolar:97::97:
hemşo ilçelerde noter bulunur ,en azından benim yaşadığım ilçede var.
al tabi enişteme yakışır , hakkıdır gerçi sen ona en güzel hediyesin ama
güzel duana aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.
sana da bol bereketli birikimler canım.

Allah bereket versin bolca hemde

ben kumbara yattığımda paranın azaldığını fark ettim meğer eşim bakkala filan giderken ekmek gibi bozuk la alıncak şeyleri almak için kullanıyormuş

işte bu olmadı ya
enişte çıkarsın oradan bi 20-30 tl o zaman

kızlar herkese hayırlı iftarlar

Son düzenleme:
Ben dün gazoz şişesine kızım için kumbara yaptım ( doğacak olana:)) ). İçerisine öyle ayda altın yapayım diye kendimi sıkıştırmayacağım.Zaten ben eğer maaşımdan falan artan olursa birikim yapıyorum ve bozukluklarıda yol parası verdiğim için hiç biriktiremiyorum.Ama doğacak kızımın kumbarasına 5 kurş,10 krş ne varsa atacağım belki böylelikle fazlaca birikir.Bazen 5 krşları falan hiç önemsemiyorum.Babasınada bu geçe tembih edeceğim kızının kumbarasına kuruşlarını atsın.Bütünler bize kuruşlar kızıma olacak.Belki böylelikle bayağı birikir ve kızım büyüdükçe ona kumbara olayını aşılamam lazım.Gerçi eşim çocuk karnında daha öğrendi birikim diyor.

Son düzenleme:

alışkanlığı ne kadar erken kazanırsa o kadar iyi olur bence

keşke bizlerde daha önce başlasaydık

alışkanlığı ne kadar erken kazanırsa o kadar iyi olur bence

keşke bizlerde daha önce başlasaydık

kesinlikle katılıyorum. çocuklar erken yaşta bu tür alışkalnlıkları kazanıyorlar.benim oğlum daha üçbuçuk yaşında. geçen gün ben mutfakta yemek yaparken benim eski çantaları kurcalamış. bir kaç tane 10 kuruş bulmuş. koşa koşa yanıma geldi. elindeki kuruşları gösterip kumbaraya atalım bunları diyo

az önce bir ekonomistten dinledim.Altın balon olsa bu balon asla patlamaz sadece hava kaçırır dedi :).Ve amerikalı bi ekonomistte altının kesin 2000 ons olacağını söylüyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol bereketli bir gün olması dileğiyle...

Günaydın kızlar, hayırlı gÜnler diliyorum hepinize.

Bu arada dün kızımın kumbarasına 35 krş attım.Az ama olsun.Kendime henüz bişey yapmış değilim, şu dolar onsu 2000 usd olmadan bişeyler yapabilsem bari.

Son düzenleme:

Günaydın canım bereketli olsun miniğin kumbişi de

kızlar bankasyanın altın alış satış oranları şu an itibariyle

108.17834 109.42867

böyle biriktire biriktire 3-5 yıl sonra bir kooperatifin ön peşinatını ödemeyi düşünüyorum inş. sizin maçlarınız nedir

bende şimdilik biriktiriyorum bakalım. benimde aklımdaki arsa yatırımı. şu anda doğum sonrası izindeyim. seneye işe başlayınca kredi alıp biriktirdiğimle birleştirmek istiyorum

evlendiğimizde gelen altınları şu anki evimize harcamıştık. 2004 te sattık altınları gramı 18 liraydı. şu anda 100 lira. ev almk için en iyi birikim bence altın. hiç kaybettirdiğini görmedim

Olmuş gr fiyatı 109...
hayırlısı olsun. Ufak düşüşler olsa da gün içinde, yükselecektir.
Yani dün 107 den alan arkadaşımız bile zamanla kârâ geçecektir.
Dün burda konuştuktan sonra elime 250 tl geçti.
Hemen hesaba atıp 2 gr altın aldım.
Gerçi ben aldığımda 108 di ama olsun.

gerçekten altın uzun vadede yatırımcısına müthiş kazandırıyor.

dün bir yorum köşesinde okudum.
adamın biri sene 2004 te 100 tane çeyrek almış sene 2004 ün fiyat oranlarına baktım çeyreğin fiyatı 32 tl yani 3200 tl ödemiş.
diyordu ki bugünkü kar oranını siz düşünün diye yazmış.
bugün 180 tl den 100 çeyrek altın 18000 tl
yani arkadaşlar 7 sene de aldığı altın adama neredeyse 6 kat kazanç sağlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…