ben de 485 ten almıştımaynen altın hiç bi zaman kaybettirmiyor.. şubatta cumhuriyeti altığımda 498 di şimdi ise karım çok yüksek..
canım ben bir iki defa al-sat yaptım bir iki defa da fırsatı çeşitli nedenler yüzünden kaçırdım takip edememiştim işlerim vardı çarşıda da.canım sen bankadan al satmı yapıyorsunuz fiyat takibi yapıp??
canım öncelikle mutluluklar dilerimerkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..
ablamda kıken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S
günaydın kirli çıkılarkeşke yatırım yapacak kadar param olsa da ben de kendi örneğimi verebilsem
Hayırlı olsun.:)yok çekmedim.. 6 senedir çalışıyorum kızlar.. onun getirisi:):) aslında 15bin var ama 5 bin bekletme düşüncesindeyim. yada daha ziynet türü altın alma.. ama 10 bin gram olarak alcam inş..
şimdi benim 500 liram var üstüne 200 daha koyayımcumhuriyet altın alayım diyorum ama fiyat sizce düşermi beklesemmi 3 hafta bekledim dahada yükselmiş ne yapsam bilemedim
evet canım nerde öle kredi cekmeyede cesaret edemem ufak ufakta ne ediyo 1 ceyregim var sadece bu ayda alamadım
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhh o günler de hayırlısıyla yakındırrrrrrr
şimdi benim 500 liram var üstüne 200 daha koyayımcumhuriyet altın alayım diyorum ama fiyat sizce düşermi beklesemmi 3 hafta bekledim dahada yükselmiş ne yapsam bilemedim
bence hiç zaman kaybetmeyin.. ama 200 yetmicektir cumhuriyet almaya.. 700 ü geçti çünkü cumhuriyet
Kredi çekip altın almam kesinlikle,altın yükselir kar edersin ama başka bi taraftan da kat kat fazlası çıkar bi şekilde elinden.Ev alırken bile kredi çekmek istemiyorum,Allah başka bi çözüm gösterir inşallah
inşallah canım inşallah bende sen gibiyim kredi çekmeden ev alabilirsem mucize olur ama 30.000 tl ye varmı ev :)
erkek arkadaşımın babası öğretmen..
kendide şuan öğrenci.. hani maddi durumları pek parlak değil memur adam sonuçta..
hep böyle.. para biriktirim evlenince çeyizimmiş ev eşyammış eksik olmasın die biriktiriyorum.. ozman eşyamı alırım rahat rahat gönlümce diyorum..
yanlışmıyım sizce? yoksa erkek tarafının sorumlulugu diyip bozdurmasammı altınları..erkek tarafı alır falanmı desem. bu bu bencilce
ablamda kızken biriktirmişti.. eniştem bilmiodu tabi.. sonra ev aldıklarında ablam çıkardı verdi altınlarını.. hani baya destek olmuştu öyle..
bende öylemi yapsam yoksa ilerde ev için falanmı saklasam..
ama böyle yeni çiftlerin güzel evlerini gördükçe içim gidio hani bmde olsun istiyorum:S
inşallah canım inşallah bende sen gibiyim kredi çekmeden ev alabilirsem mucize olur ama 30.000 tl ye varmı ev :)
ben para biriktirerek çeyrek altın alıyorum zaten.benim bahsettiğim birikim değil yatırım olarak altın almaktı,büyük miktarlar yani.ayda 10 tane de çeyrek alsan,burada örnek verip insanları teşvik edecek kadar çok kar etmiyorsun.bundan bahsediyordum..
faizsiz kredi sistemleri var.kredi değil aslında,hanımların arasındaki gün gibi düşünün,sadece miktarlar daha büyük.bir firma,paraya ihtiyacı olanları bu şekilde bi araya getirip ortada dönen paranın her ay birine verilerek ev alınmasını sağlıyor.aynı şekilde otomobil için de böyle bi sistemleri mevcut.bilenler anlamışlardır herhalde hangi sistemden bahsettiğimi
bence hiç zaman kaybetmeyin.. ama 200 yetmicektir cumhuriyet almaya.. 700 ü geçti çünkü cumhuriyet
Kredi çekip altın almam kesinlikle,altın yükselir kar edersin ama başka bi taraftan da kat kat fazlası çıkar bi şekilde elinden.Ev alırken bile kredi çekmek istemiyorum,Allah başka bi çözüm gösterir inşallah
altın ve birikim konusunda idolüm sensin farmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?