herkese selam kızlar. bu topiği haziran ayından beri takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu :) normalde birikimlerimi farklı şekilde değerlendirirdim ancak altın fikri çok aklıma yattı. bu yüzden bende haziran ayından beri 21 gramlık bir altın bilezik ,1 yarım altın, 3 tanede çeyrek altın aldım. şu anda da 2 çeyrek daha alacak kadar para biriktirdim. akşama gidip alırız ailecek artık. tabi eşimin de para biriktirme azmime hayran kalıp ta kumbarama koyduğu paraların da çok etkisi oldu.
kızlar bir görseniz eşimi. mesela pazara giderken normalde verdiği harçlığın bir kaç katını verir oldu. emin tabi adam artan paranın kumbaraya gideceğinden. eşim aylık maaş alıyor. bende ev gideri için ayırdığımız parayı haftalara bölüyorum. kalanı kumbaraya atıyorum. haftalık olarak ayırdığımdan da artıyor. onlarda doğru kumbaraya :) eşim bu azimle baya zengin olacağımı söylüyor. forumdan haberim olmadan önce yaptığım onca taksitim varki. inanın bitmelerini dört gözle bekliyorum. az para değilki. 300 lira sabit taksitim var. ekimde 150 tl si bitiyor inşallah. kalanıda ocakta bitecek.. eşimin de kendi kredi ödemesi var o da 400 tl. ama onun 1 yılı kaldı. bütün bunlar bitince ooohhhh. hepsi kumbarama
Allah hepimizin tasarruflarına bol bol bol bereket versin .