• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Allah bereket versin bolca hemde

ben kumbara yattığımda paranın azaldığını fark ettim meğer eşim bakkala filan giderken ekmek gibi bozuk la alıncak şeyleri almak için kullanıyormuş

benım esımde bana tüm para attırmıstı kumabraya lazım olmus onu almıs haberım yok demese 30 tl almıs 40 olarak gerı koydu:69:

Selamm canlarıım topikten azıcık uzak kaldım off off coşmuş vala topikcağzımız hepinizi çok özledim :5::5: çok öpüyorum hepinizi yoğun çalışma temposundan sonra saat 2 den sonrası müdavimi olarak dönüyorum sahalara ihihihi :9::9::9::9:
hoşgeldin bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:38::70::71:
Şimdi topiki okuyunca gaza geldim akşam iş çıkışında bari bende uğrıyıp alıyım diye düşündüm ama 2 tane alıyım gitmişken didim ama param çıkışmıyor napsamki beklesemmii alsammı ouuff çok kararsızım bende :44::44::44:
canım uzun vadeli düşünüyorsan hiç bekleme,al:34:
bim bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir çeyreğim varrr :65:
bereketli olsun :nazar:
birikim paramın yarısı gelcek bir yerde borçta,ama elimde olanla nakit bekleteceğime hemen altın hesabıma aktarım mı yapsam kafam karıştı.
ay ne karışık işler bunlar yahu....
hemen altın hesabına aktar canım :34:
Selam kızlar, bugün ne güzel altın yüksek ama altın alan alan.Ben daha bu ay hiçbirşey alamadım.Şuanda cebimde sadece 55 Tl var ve ben bu parayla 1 hafta idare etmek zorundayım.Ben hiç bu kadar parasız kalmazdım bu ay neden bu kadar açıldım anlamadım.Malum bayramda geliyor inşallah bende ufak birşey alıp kenara koyamadım.eşim halen altın hesabı açacak hergün söz veriyor.Altın aldıbaşını gidiyor benimki halen hesap açacak.bakalım kaç ay sonra açacak hesabı çok merak ediyorum.:44::44:
canım bence hesap açma işini ele almanın zamanı gelmiş de geçiyor bile .
ne yap et zaman ayır kendin aç canım bence :34:Allah yardımcın olsun canım benim :38:

günaydınnnn herkese bol bereketli günler olsun,konuyla alakasız ama ilçelerde noter oluyormu öğrenim belgesinin noterden tastiklisini istiyolar:97::97:
hemşo ilçelerde noter bulunur ,en azından benim yaşadığım ilçede var.:34:
öfff inşlh hemen biter canım,evlendiğimiz ilk yıl başlmıştı benimde 550 tl 3 ayda eşim yatırdı 1 sene de bitti,güya işe başlayınca yatıyor falan deniliyordu,ahh ahh eşime neler çektirmişim ya habire sömürmüşüm adamı:69::1::1::1:şaka tabikii beni aldı mecbur ödeyecek ,şimdi ilk maaşımda güzel bir hediye almam lazım eşime:38::63:
al tabi enişteme yakışır , hakkıdır gerçi sen ona en güzel hediyesin ama :34:
herkese selam kızlar. bu topiği haziran ayından beri takip ediyorum. ama yazmak bu güne kısmet oldu :) normalde birikimlerimi farklı şekilde değerlendirirdim ancak altın fikri çok aklıma yattı. bu yüzden bende haziran ayından beri 21 gramlık bir altın bilezik ,1 yarım altın, 3 tanede çeyrek altın aldım. şu anda da 2 çeyrek daha alacak kadar para biriktirdim. akşama gidip alırız ailecek artık. tabi eşimin de para biriktirme azmime hayran kalıp ta kumbarama koyduğu paraların da çok etkisi oldu.:9: kızlar bir görseniz eşimi. mesela pazara giderken normalde verdiği harçlığın bir kaç katını verir oldu. emin tabi adam artan paranın kumbaraya gideceğinden. eşim aylık maaş alıyor. bende ev gideri için ayırdığımız parayı haftalara bölüyorum. kalanı kumbaraya atıyorum. haftalık olarak ayırdığımdan da artıyor. onlarda doğru kumbaraya :) eşim bu azimle baya zengin olacağımı söylüyor. forumdan haberim olmadan önce yaptığım onca taksitim varki. inanın bitmelerini dört gözle bekliyorum. az para değilki. 300 lira sabit taksitim var. ekimde 150 tl si bitiyor inşallah. kalanıda ocakta bitecek.. eşimin de kendi kredi ödemesi var o da 400 tl. ama onun 1 yılı kaldı. bütün bunlar bitince ooohhhh. hepsi kumbarama :52:
Allah hepimizin tasarruflarına bol bol bol bereket versin .
güzel duana aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.
sana da bol bereketli birikimler canım.:nazar::38:

Allah bereket versin bolca hemde

ben kumbara yattığımda paranın azaldığını fark ettim meğer eşim bakkala filan giderken ekmek gibi bozuk la alıncak şeyleri almak için kullanıyormuş

işte bu olmadı ya :20::20:
enişte çıkarsın oradan bi 20-30 tl o zaman:34:

kızlar herkese hayırlı iftarlar

Son düzenleme:
Ben dün gazoz şişesine kızım için kumbara yaptım ( doğacak olana:)) ). İçerisine öyle ayda altın yapayım diye kendimi sıkıştırmayacağım.Zaten ben eğer maaşımdan falan artan olursa birikim yapıyorum ve bozukluklarıda yol parası verdiğim için hiç biriktiremiyorum.Ama doğacak kızımın kumbarasına 5 kurş,10 krş ne varsa atacağım belki böylelikle fazlaca birikir.Bazen 5 krşları falan hiç önemsemiyorum.Babasınada bu geçe tembih edeceğim kızının kumbarasına kuruşlarını atsın.Bütünler bize kuruşlar kızıma olacak.Belki böylelikle bayağı birikir ve kızım büyüdükçe ona kumbara olayını aşılamam lazım.Gerçi eşim çocuk karnında daha öğrendi birikim diyor.

Son düzenleme:
Ben dün gazoz şişesine kızım için kumbara yaptım ( doğacak olana:)) ). İçerisine öyle ayda altın yapayım diye kendimi sıkıştırmayacağım.Zaten ben eğer maaşımdan falan artan olursa birikim yapıyorum ve bozukluklarıda yol parası verdiğim için hiç biriktiremiyorum.Ama doğacak kızımın kumbarasına 5 kurş,10 krş ne varsa atacağım belki böylelikle fazlaca birikir.Bazen 5 krşları falan hiç önemsemiyorum.Babasınada bu geçe tembih edeceğim kızının kumbarasına kuruşlarını atsın.Bütünler bize kuruşlar kızıma olacak.Belki böylelikle bayağı birikir ve kızım büyüdükçe ona kumbara olayını aşılamam lazım.Gerçi eşim çocuk karnında daha öğrendi birikim diyor.

alışkanlığı ne kadar erken kazanırsa o kadar iyi olur bence:34:

keşke bizlerde daha önce başlasaydık :10:

alışkanlığı ne kadar erken kazanırsa o kadar iyi olur bence:34:

keşke bizlerde daha önce başlasaydık :10:

kesinlikle katılıyorum. çocuklar erken yaşta bu tür alışkalnlıkları kazanıyorlar.benim oğlum daha üçbuçuk yaşında. geçen gün ben mutfakta yemek yaparken benim eski çantaları kurcalamış. bir kaç tane 10 kuruş bulmuş. koşa koşa yanıma geldi. elindeki kuruşları gösterip kumbaraya atalım bunları diyo :1:

az önce bir ekonomistten dinledim.Altın balon olsa bu balon asla patlamaz sadece hava kaçırır dedi :).Ve amerikalı bi ekonomistte altının kesin 2000 ons olacağını söylüyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol bereketli bir gün olması dileğiyle...:16:

Günaydın kızlar, hayırlı gÜnler diliyorum hepinize.

Bu arada dün kızımın kumbarasına 35 krş attım.Az ama olsun.Kendime henüz bişey yapmış değilim, şu dolar onsu 2000 usd olmadan bişeyler yapabilsem bari.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hayırlı gğnler diliyorum hepinize.

Bu arada dün kızımın kumbarasına 35 krş attım.Az ama olsun.Kendime henüz bişey yapmış değilim, şu dolar onsu 2000 usd olmadan bişeyler yapabilsem bari.

Günaydın canım bereketli olsun miniğin kumbişi de:38::34:

kızlar bankasyanın altın alış satış oranları şu an itibariyle :9::9::9::9:

108.17834 109.42867

böyle biriktire biriktire 3-5 yıl sonra bir kooperatifin ön peşinatını ödemeyi düşünüyorum inş. sizin maçlarınız nedir :46:

bende şimdilik biriktiriyorum bakalım. benimde aklımdaki arsa yatırımı. şu anda doğum sonrası izindeyim. seneye işe başlayınca kredi alıp biriktirdiğimle birleştirmek istiyorum

evlendiğimizde gelen altınları şu anki evimize harcamıştık. 2004 te sattık altınları gramı 18 liraydı. şu anda 100 lira. ev almk için en iyi birikim bence altın. hiç kaybettirdiğini görmedim

Olmuş gr fiyatı 109...
hayırlısı olsun. Ufak düşüşler olsa da gün içinde, yükselecektir.
Yani dün 107 den alan arkadaşımız bile zamanla kârâ geçecektir.
Dün burda konuştuktan sonra elime 250 tl geçti.
Hemen hesaba atıp 2 gr altın aldım.
Gerçi ben aldığımda 108 di ama olsun.

bende şimdilik biriktiriyorum bakalım. benimde aklımdaki arsa yatırımı. şu anda doğum sonrası izindeyim. seneye işe başlayınca kredi alıp biriktirdiğimle birleştirmek istiyorum

evlendiğimizde gelen altınları şu anki evimize harcamıştık. 2004 te sattık altınları gramı 18 liraydı. şu anda 100 lira. ev almk için en iyi birikim bence altın. hiç kaybettirdiğini görmedim

gerçekten altın uzun vadede yatırımcısına müthiş kazandırıyor.

dün bir yorum köşesinde okudum.
adamın biri sene 2004 te 100 tane çeyrek almış sene 2004 ün fiyat oranlarına baktım çeyreğin fiyatı 32 tl yani 3200 tl ödemiş.
diyordu ki bugünkü kar oranını siz düşünün diye yazmış.
bugün 180 tl den 100 çeyrek altın 18000 tl
yani arkadaşlar 7 sene de aldığı altın adama neredeyse 6 kat kazanç sağlamış :52::52::52:

Back