Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

1.5 yıllık evli biri olarak =) altını çok alamazsanız bile kesinlikle yavaştan eşyalara başlayın canım. fazla borcunuz olmadan evlenirseniz düğünden sonra da rahat rahat birikim yapabilirsiniz.

canım elbette her müslümanın üzerine farz olan şeylerden biri de zekat
zekat malımızı azaltmaz tam tersine malımızı temizler, bereketlendirir.enişte çok doğru söylemiş niyetlerimizi şüphesiz ki Allah ( c.c) çok iyi biliyor.
zekat fakirlerin hakkıdır o nedenle kuruma verilmez o nedenle bunu çok iyi araştırmanızı tavsiye ederim.
Rabbim zekatlarımızı sadaka-ı fıtırlarımızı kabul etsin inşallah.

değiştirdim yanlış yazmışım
Evet canım bugün eşim anlattı sağolsun farz olduğunu ve yapmamız gerektiğini söyledi. Okulun yurdu için devlet çok fazla ödenek vermeyince paraya ihtiyaç vardı ondan verelim demiştim ama verilmiyorsa ihtiyacı olan bir öğrencime veririrz artık.

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz aydınlık birikimlerimiz bereketli olsun inşallah

Altın günü rekorla kapattı

İstanbul Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gram fiyatı 101,15 liraya ulaşarak yeni bir rekorla kapandı.

Altının bundan önceki rekor kapanışı 98,95 lira ile dün gerçekleşmişti.

Kapalıçarşı’da Cumhuriyet altını da 683 liradan satılıyor.

Altın gün içinde ulaştığı en yüksek fiyatlar itibariyle dünkü seviyeleri göremedi. Dün 24 ayar külçe altın 102,00 liraya, Cumhuriyet Altını 685,00 liraya çıkmış, uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı da 1.779,77 dolarla rekor kırmıştı.

Alıntıdır..

Sabah sabah iç karartıyım

Son düzenleme:
dün ben de 80 lira attım.. arkadaşlar şu zekat işini bilen biri varsa bana anlatabilir mi. biraz birikmişimiz var ama pek çok da borcumuz var. nasıl olacak bilemiyorum :85:

kızlar birikimleriniz bereketli olsn bende dün kumbarama 1.25 lira alttm az ama maaşı ayın 15 de alcaz paramız yok bu aralar eşime kızdım sen hiç atmıyosun kumbaraya dedim kızımız için biriktiriyoruz dedim oda kızın benden zengin cebimde kaç lira var baksana dedi sırf atmış olmak için 10 krş attı :) maaşı alayım görcem kumbaranı dedi evdeki son 20 liramızı bölüştük pzt kadar idare etcez 10 10 ben ederm hiç giderm yoktur da eşim edemez biliyorum olmadı benmkinide veririm yoksa karttan çeker biliyorum anlıycanız parasız kaldık neyse canım şurda maaşa ne kaldı :))

Rabbim kolaylık versin bitanemmmmmmmmmmmm

olsun canım en azından maaşınızı aldığınızda paranız kalıcak benim maaş ayın 15 inde geldiğğiii gibi bir okadarda hızlı gidecek

Rabbim kolaylık versin bitanemmmmmmmmmmmm

sağol canım teşekkür ederim

olsun canım en azından maaşınızı aldığınızda paranız kalıcak benim maaş ayın 15 inde geldiğğiii gibi bir okadarda hızlı gidecek

ahh ahh bacım yarama bastın bizimde aynı alcazda nolcak kredi ödüyoruz kira faturalar kredi kartları market pazar derken bişey kalmıyo gecen ay basladım biriktirmeye bende işte küçük küçük bişeyler yapmaya calışıyorum şu borclar bitse cok rahatlıcaz daha 1 yıl var ben artık borcun bitmesini beklemicem 3-5 krş atmam lazım cünkü bebegmz olcak rabbim hepimizin yardımcısı olsun bol birikimler hepimizeee

Arkadaşlar danışmıştım size ne yapayım diye dün kapalı çarşıya gittik 18 gramlık 5 tane burma bilezik aldık toplam 90 gram kalanı ile 2 tane çeyrek aldık
Eşim bugün kasaya götürdü bankaya allaha şükür bu işi de hallettik
bu ay kumbaradan 90 lira borç almak zorunda kaldık ayın 15inde maaşımı alınca borcumuzu ödicez kalan bozukluklar ile bankada altın hesabı açacağım

kaç yıllık evlisin cerenim. bebeğin doğana kadar inşallah iyi bir birikim yaparsınız.

hayırlı olsun bileziklerin iyi günlerde kullanırsın inşallah.
gramını kaçtan aldın acaba? Netteki fiyatlarla fark var mı merak ediyorum.

güle güle kullan hayırlı olsun canım

ah ya ben bu ay tatile gidicem kaynanamların yanına altınoluğa bu ayda bişey atamayız kenara

olsun kışın bol bol biriktiririz Allah ın izniyle çocukda düşünüyoruz kira filan Allah tan kimseye borç filan yok ama eşim 650 tl maaş la nasıl bakıcak biza bilmiyorum gerçi yardım eder aileler biraz ama :) bakalım hayırlısı

internette 22 gram külçenin fiyatı yazıyo. 22 ayar bilezik biraz daha fazla galiba biz tanıdıktan aldık gramnı 93 liradan aldık canım
güle güle kullan hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canımmm

Rabbim sana hayırlı evlat verir inşallah bebişler bereketiyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…