Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın şekerler bilenler bilir,ben istanbulda yaşıyorum ve nişanlım yarın askere gidecek.bilmediğiniz konu ise nişanlım aslında askere gitmeyecek,gelecek önceki gece öğrendik,istanbul çıkmış sizinle paylaşmak istedim

hahahahaahahahaahaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnn şekercimmmmmmmmmm

kızlar ben 22 ayarla 24 ayarı karıştırdım biraz:44:
bilezikler genelde 22 mi 24 ayar mı oluyo? alış satışta baya bi uçurum var da aralarında

teşekkür ederiiiiiiiiim bi de evci izni ayarlayabilsek çok güzel olacak çok şey mi istiyorum acaba:26:

tabiki hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evci izni de yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah herşey gönlünce olsun bitanemmmmm

kızlar ben 22 ayarla 24 ayarı karıştırdım biraz:44:
bilezikler genelde 22 mi 24 ayar mı oluyo? alış satışta baya bi uçurum var da aralarında

canım genelde bilezikler 22 ayar oluyor ama 24 ayara da bilezik var

selam kızlar bugün 2,5 tl gitti kumbiriğee.yarın bizim pazar var inş arttırabilirsem ii olacak

bu zekat konusu benimde kafama takılıyodu farmasicim senin verdiğin sitede malının üzerinden 1 yıl eçmesi gerekiyo zekat vermek için diyo.biz daha yeni evliyiz takılarımız var bu demek oluyoki biz seneye başlıcaz sanırım zekat vermeye.bu konuda bi fikrin var mı canım ne dersin?ya da bilgisi olan varsa arkadaşlar yardımcı olabilirlermii

canım o altınların eline geçtiği andan itibaren üzerinden 1 yıl geçmesi gerekiyor okuduğum sitelerde bu yılın hicri 1 yıl olduğu ifade ediliyor canım.

biz de bu gibi durumlarla çok karşılaştık canım..

inş içeri girmeden ay başı gelirde harcama olmaz

kalan son para çok değerli oluyor

hayırlı olsun burmalarınn

ve çeyreklerinn ..hayırlı günlerde kullan canım inş..

biz tam tersi yazın birikimi daha güzel yapıyoruz

kışın doğalgaz faturası falan eklenince biraz zorlaşıyor..

Rabbim darda koymaz inş sizi dilediğiniz birikimi yapabilirsiniz

heyoooooooooooooooo

nasıl güzel haberdir bu böyle

senin adına çok sevindim canım

hayırlı olsun burmalarınn

Ve çeyreklerinn ..hayırlı günlerde kullan canım inş..

teşekkür ederim canım

ayın 15 inde de bir gram+1 çeyrek yapmayı planlıyorum inş.

Eylülün 8 side alacağım ekders ile de yeterse bir tam altın yapcam ya da çeyreklerle birleşrip bir bilezik daha yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…