Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 238382
Eki Görüntüle 238384
kızlar bunlar ATA altınının ön ve arka yüzü bunlar da kulplu ve kulpsuz olabiliyor .
günaydınlaarrrr :2: bugün altın ne durumda bilen var mı çeyreğimi almaya gidicem bugün .. acaba bi kaç gün beklesem mi düşermi biraz ??
Şuan çeyrek 169 tl canım piyasa çok inişli çıkışlı olduğundan ötürü net birşeylerden bahsedebilmek çok zor ama kriz devam ederse dahada yülselir :26::26::26::26:
bereketli olsun canım ne güzel biriktirmişsin..
peki bunları nerde saklıyorsun evde 3 tane var bizim ben onlardan bile korkuyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmmgünayddıınn kızlaaarrrr
Evde saklıyorum:26:Ama bankada kasaya koymayı düşünüyorum gitgide çoğalıyorlar bende çok korkuyorum:18:
O zaman ben ata altını biriktiriyorum farmasiciğim,ondan var bende
Ayrıca avatar resmin çok hoş yaaa çil çil altınlar var
bozdururken eski yeni kulplu kulpsuz arasında ne kadar farkediyo arkadaşlar kulplu mu alıyosunuz yeni tarih mi eski tarih mi tercih ediyosunuz ?????????????
Yaklaşık 4 ay önce birikim olayından erkek arkadaşıma bahsetmiştim . 1500 tl ye çeyrek altın almıştık . Şimdi 1500 tl oldu 2000 tl Artık benden iyi biliyor çeyrek altın fiyatını
internetten mi baktın fiyata yoksa kuyumcudan mı öğrendin? ikisi arasında fark olabiliyor çoğunlukla.