• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

cumhuriyet altını

$imagesCALPMPOK.jpg

günaydınlaarrrr :2: bugün altın ne durumda bilen var mı çeyreğimi almaya gidicem bugün .. acaba bi kaç gün beklesem mi düşermi biraz ??

günaydınlaarrrr :2: bugün altın ne durumda bilen var mı çeyreğimi almaya gidicem bugün .. acaba bi kaç gün beklesem mi düşermi biraz ??

Şuan çeyrek 169 tl canım piyasa çok inişli çıkışlı olduğundan ötürü net birşeylerden bahsedebilmek çok zor ama kriz devam ederse dahada yülselir :26::26::26::26:

bereketli olsun canım ne güzel biriktirmişsin..

peki bunları nerde saklıyorsun evde 3 tane var bizim ben onlardan bile korkuyorum :9:

Evde saklıyorum:26:Ama bankada kasaya koymayı düşünüyorum gitgide çoğalıyorlar bende çok korkuyorum:18:

O zaman ben ata altını biriktiriyorum farmasiciğim,ondan var bende:34:
Ayrıca avatar resmin çok hoş yaaa çil çil altınlar var:27::46:

daha devam edicek diye bekliyrm
altın çıkar bence
ama şuanda bile çok yüksek 175 tl var alıp almama konusunda kararsızım.

Arkadaşlar bende almak istiyorum evet şuan yüksek ama zaten düşsede fazla düşmez birde 2 ay öncede yüksekdi bence fiyatı yüksekde olsa uzun vadede zarar olmaz diye düşünüyorum.

bozdururken eski yeni kulplu kulpsuz arasında ne kadar farkediyo arkadaşlar kulplu mu alıyosunuz yeni tarih mi eski tarih mi tercih ediyosunuz ?????????????

günayddıınn kızlaaarrrr :16::16::16::16:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmm:38:
Evde saklıyorum:26:Ama bankada kasaya koymayı düşünüyorum gitgide çoğalıyorlar bende çok korkuyorum:18:

O zaman ben ata altını biriktiriyorum farmasiciğim,ondan var bende:34:
Ayrıca avatar resmin çok hoş yaaa çil çil altınlar var:27::46:

hayırlı bereketli birikimler bitanem
avatarımı da topiğe uygun olsun diye düşündüm :34::9:
inşallah hepimizin çil çil altınları olur küplerrrrrrrrrr dolusu:52::52::52::52::52:
ben de her ay 2 cumhuriyet altını alıp evde saklamayı düşünmüştüm ama gözüm kesmedi artık 1- 2 tane neyse de çoğalınca gerçekten evde saklamak sıkıntı .:34:

Merhaba kızlar ; Altın almak hayal oldu benim için bu topik ilk açıldığında ilk çeyreğimi 98 tl ye almıştım . Ama şuanda gramı 100 tl yi gördü :18 Sene sonunda da çeyrek
200 'ü görür . Demedi demeyin :16:

bozdururken eski yeni kulplu kulpsuz arasında ne kadar farkediyo arkadaşlar kulplu mu alıyosunuz yeni tarih mi eski tarih mi tercih ediyosunuz ?????????????

canım altını yeni tarihli almanın hiçbir mantığı yok zaten uzun vadeli yatırım olarak düşünülüyorsa çünkü 2011 tarihli altın 2012 de eski altın olacak ve satarken zararın olacak zaten alırken de en az 2 tl yeni altın olarak aldığın için pahalıya almış olacaksın yani başında da sonunda da zarar yazar.:31::31:
en iyisi kulplu ya da kulpsuz eski tarihli almak
kuyumcuya sormuştum kulplu mu kulpsuz mu diye abla hiç farketmez demişti.
ata ya da cumhuriyet için de aynı şekilde farketmez demişti sadece alırken de satarken de cumhuriyet 10 tl ataya göre ucuz diğeri de doğal olarak 10 tl pahalı o kadar demişti.

Super fikiiirrrr!!!
Bende bu gunden itibaren basliyorum biriktirmeye..
Gerci bozukluklari sigara almak icin kullaniyordum ama olsun... Artik esime kaktiririm :))))

Yaklaşık 4 ay önce birikim olayından erkek arkadaşıma bahsetmiştim . 1500 tl ye çeyrek altın almıştık . Şimdi 1500 tl oldu 2000 tl :16: Artık benden iyi biliyor çeyrek altın fiyatını :16:

Yaklaşık 4 ay önce birikim olayından erkek arkadaşıma bahsetmiştim . 1500 tl ye çeyrek altın almıştık . Şimdi 1500 tl oldu 2000 tl :16: Artık benden iyi biliyor çeyrek altın fiyatını :16:

bereketli olsun bitanem harikaaaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::65::65::65::65::64::64::64::66::66:

farmasi sana bişey sorcam. sen hesabındaki altını satmıştın, yeniden almışsın. hayırlı olsun canım. peki bu alım satımdan ne kadar zamanda ne kadar karın oldu. bi de bozmasan dahamı karlı olurdun acaba:44: bu alım satımın mantığını çözemiyorum galiba ben:44: yani 10 gr altını satıp bi süre sonra mesela 11 12 gr alabiliyorsan aynı fiyata mantıklı. ama uzun vade düşününce bana gereksiz gibi geliyor:50:

Back