• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın şekerler:3: bilenler bilir,ben istanbulda yaşıyorum ve nişanlım yarın askere gidecek.bilmediğiniz konu ise nişanlım aslında askere gitmeyecek,gelecek:9: önceki gece öğrendik,istanbul çıkmış:64: sizinle paylaşmak istedim:77:

:52:
günaydın şekerler:3: bilenler bilir,ben istanbulda yaşıyorum ve nişanlım yarın askere gidecek.bilmediğiniz konu ise nişanlım aslında askere gitmeyecek,gelecek:9: önceki gece öğrendik,istanbul çıkmış:64: sizinle paylaşmak istedim:77:

hahahahaahahahaahaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnn şekercimmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben 22 ayarla 24 ayarı karıştırdım biraz:44:
bilezikler genelde 22 mi 24 ayar mı oluyo? alış satışta baya bi uçurum var da aralarında

teşekkür ederiiiiiiiiim:21: bi de evci izni ayarlayabilsek çok güzel olacak:31: çok şey mi istiyorum acaba:26:

tabiki hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evci izni de yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallah herşey gönlünce olsun bitanemmmmm:34::38::70:

kızlar ben 22 ayarla 24 ayarı karıştırdım biraz:44:
bilezikler genelde 22 mi 24 ayar mı oluyo? alış satışta baya bi uçurum var da aralarında

canım genelde bilezikler 22 ayar oluyor ama 24 ayara da bilezik var :34:

selam kızlar bugün 2,5 tl gitti kumbiriğee.yarın bizim pazar var inş arttırabilirsem ii olacak

bu zekat konusu benimde kafama takılıyodu farmasicim senin verdiğin sitede malının üzerinden 1 yıl eçmesi gerekiyo zekat vermek için diyo.biz daha yeni evliyiz takılarımız var bu demek oluyoki biz seneye başlıcaz sanırım zekat vermeye.bu konuda bi fikrin var mı canım ne dersin?ya da bilgisi olan varsa arkadaşlar yardımcı olabilirlermii

bu zekat konusu benimde kafama takılıyodu farmasicim senin verdiğin sitede malının üzerinden 1 yıl eçmesi gerekiyo zekat vermek için diyo.biz daha yeni evliyiz takılarımız var bu demek oluyoki biz seneye başlıcaz sanırım zekat vermeye.bu konuda bi fikrin var mı canım ne dersin?ya da bilgisi olan varsa arkadaşlar yardımcı olabilirlermii

canım o altınların eline geçtiği andan itibaren üzerinden 1 yıl geçmesi gerekiyor:34: okuduğum sitelerde bu yılın hicri 1 yıl olduğu ifade ediliyor canım.:34:

kızlar birikimleriniz bereketli olsn bende dün kumbarama 1.25 lira alttm az ama maaşı ayın 15 de alcaz paramız yok bu aralar eşime kızdım sen hiç atmıyosun kumbaraya dedim kızımız için biriktiriyoruz dedim oda kızın benden zengin cebimde kaç lira var baksana dedi sırf atmış olmak için 10 krş attı :) maaşı alayım görcem kumbaranı dedi evdeki son 20 liramızı bölüştük pzt kadar idare etcez 10 10 ben ederm hiç giderm yoktur da eşim edemez biliyorum olmadı benmkinide veririm yoksa karttan çeker biliyorum anlıycanız parasız kaldık neyse canım şurda maaşa ne kaldı :))

biz de bu gibi durumlarla çok karşılaştık canım..

inş içeri girmeden ay başı gelirde harcama olmaz :10:

kalan son para çok değerli oluyor :9:

Arkadaşlar danışmıştım size ne yapayım diye dün kapalı çarşıya gittik 18 gramlık 5 tane burma bilezik aldık toplam 90 gram kalanı ile 2 tane çeyrek aldık:52::52::52::52::52::52::52::52:
Eşim bugün kasaya götürdü bankaya allaha şükür bu işi de hallettik
bu ay kumbaradan 90 lira borç almak zorunda kaldık ayın 15inde maaşımı alınca borcumuzu ödicez kalan bozukluklar ile bankada altın hesabı açacağım:52::52::52::52::52::52::52:

hayırlı olsun burmalarınn :34:

ve çeyreklerinn ..hayırlı günlerde kullan canım inş..

ah ya ben bu ay tatile gidicem kaynanamların yanına altınoluğa bu ayda bişey atamayız kenara :(

olsun kışın bol bol biriktiririz Allah ın izniyle çocukda düşünüyoruz kira filan Allah tan kimseye borç filan yok ama eşim 650 tl maaş la nasıl bakıcak biza bilmiyorum gerçi yardım eder aileler biraz ama :) bakalım hayırlısı

biz tam tersi yazın birikimi daha güzel yapıyoruz

kışın doğalgaz faturası falan eklenince biraz zorlaşıyor..

Rabbim darda koymaz inş sizi dilediğiniz birikimi yapabilirsiniz:34:

heyoooooooooooooooo:64::64:

nasıl güzel haberdir bu böyle :66::66:

senin adına çok sevindim canım :4:

hayırlı olsun burmalarınn :34:

Ve çeyreklerinn ..hayırlı günlerde kullan canım inş..

teşekkür ederim canım

ayın 15 inde de bir gram+1 çeyrek yapmayı planlıyorum inş.:32::32::32:

Eylülün 8 side alacağım ekders ile de yeterse bir tam altın yapcam ya da çeyreklerle birleşrip bir bilezik daha yapcam:52::52::52::52::52::52:

Back