- 6 Ağustos 2010
- 39.492
- 70.151
- 798
farmasi sana bişey sorcam. sen hesabındaki altını satmıştın, yeniden almışsın. hayırlı olsun canım. peki bu alım satımdan ne kadar zamanda ne kadar karın oldu. bi de bozmasan dahamı karlı olurdun acaba:44: bu alım satımın mantığını çözemiyorum galiba ben:44: yani 10 gr altını satıp bi süre sonra mesela 11 12 gr alabiliyorsan aynı fiyata mantıklı. ama uzun vade düşününce bana gereksiz gibi geliyor
merhaba canım ben altını ilk başta 83.86 tlden aldığım zamandan 10 gün sonra 89 tl ye çıkmıştı işte o an satmalıyım derken bunu dediğim halde işin tuhafı satmadım ve altın 86 tl ye geriledi . o zaman 89 tl den satıp 86 tl ye gerilediğinde alsaydım çok hoş olacaktı. bu fırsatı geçirdim.( benim oğlanı doktora götürmüştüm o gün ayrıca çarşıda işlerim vardı. o sebepten satamamıştım.)
sonra tekrardan yükselişe geçti ve 91 tl ye çıktı ben de bu seviyede sattım. ama beklemeye başladım okuduğum yorum köşelerinde de düşüleceği beklentisi oluşmuştu, ama piyasalarda beklenen olmadı maalesef hatta bir gün de 1.5 - 2 dk lık bir süreliğine 89 tl ye düşmüştü ki hemen geri çıkıverdi sonra da o günden bu yana hız kesmeden devam edeceği tuttu.
ben de ne olursa olsun artık inceldiği yerden kopsun dedim evvelsi gün aldım, dün 100 tl ye çıkmış ama burada net bağlantısı olmadığı için o seviyeden gene satamadım satmış olsaydım dün bugün düşük bir anını yakaladığımda geri alacaktım ama neyse nasip değilmiş. bana al-sata müsade etmedi Rabbim bu aralar nasip değilmiş hayırlısı olsun canım sıkıntı yok. demekki uzun vadeli düşünüp beklemem lazım .
bu arada benim tl olarak 51000 tl olan param 14 temmuzdan bu yana 56000 tl yi geçti