Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 1 haftada 30 tl oldu kumbaramda.iyiki burayı fark etmişim hırs yaptım harcamadan biriktircem bu sefer.
Ayda 1 çeyrek olmasada baya yol alırım inş.
selam birikimci kızçeler altın bugünde uçtu ama bakalım ne zaman durulur? uzmanlar alım yapılmamasının daha iyi olacağını söylüyo kızlar aklınızda bulunsun
kızlar mrb ..
uçtu uçtuu altın uçtu valla şuan için bende çok fazla bir para yok 60 tl filan.. ama onuda harçlık olarak cüzdanımda tutuyorum.. avansı aldığımda alırım artık bi çeyrek
bu arada geçen gün sevgilimi gaza getirip çeyrek aldırdım..2 günde 4 tane çeyrekten 40 tl kara geçti o birde kapalıçarşıdan kuzenine aldırdı birazda o şekilde avantaj sağlamış oldu..
şimdide 5-6 bin gibi bir parası var.. bununla gram altın al diye öneride bulundum ben ama sizcede doğru bi yatırım olurmu kızlar?? gram altın alış satışta çok fazla fark yok gibi ama cumhuriyet ve çeyrekte var..uzun vadeli bir yatırım olcak sizce hangisini almalı??
ay kızlar ceyrek ın son fıyatı ne oldu bılen warmı yandık walla
canım sevgilinin altını muhafaza etmesi zor o yüzden altın hesabı açması daha mantıklı. hatta altın hesabına kar payı veren bankalar bile var mesela kuveyt türk kar payı veriyor. hem altın olduğu için kazanıyor hem de kar payı alıyor.