Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ya kitaba para vereceğine,annenden tiyolar alsana yada kuzen arkadaşda olabilir..
üstelik internette hertrlü bilgi var:)sen en iyisi gi çeyrek al onlarla:)
bebeğin doğunca harcarsınız afiyetle:)

Canım istediklerin kelepçe fiyatıdır en az 5000

canım aslında kelepçeli istemiyorum diğer düz olanlar gıbı ama daha kalınları dermişimyanı onu kalın dıye koydum ben bombelı kalın ve düz istiyorum.ama enaz 3000 lazım bıraz zaman alıcak almam sanırım

ya kitaba para vereceğine,annenden tiyolar alsana yada kuzen arkadaşda olabilir..
üstelik internette hertrlü bilgi var:)sen en iyisi gi çeyrek al onlarla:)
bebeğin doğunca harcarsınız afiyetle:)

yanlış anlayışına hayran kaldım arkadaşım.hamilelik değil,hakimlik yazmıştım ben ailemizde hakim olmadığı için kimseden tüyo alamam bu konuda

Evet canım her geçen günde artıyor fiyatı

hoşgeldin taze gelin :) hayırlı olsun güzel birikimler yaparsın inşallah :)

iyi tatiller canım bol bol dinlen gez tatilin tadını cıkar :)
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı birikimler olsunn
hoşgeldin canım birikimlerin de bereketli olsun
amin canım sağol hepimzinki inşallah
sağol canım bizimde borçlarımız var az çok ama ne kadar koyarsak o kadar kardır diye düşünüyorum bende.temennim ev almak onun için biriktirebildiğimiz kadar biriktirmek istiyorum..dün akşam eşim bakkala gitmişti 1.15 para üstünü bana verdi ve diyoki bunlar bize yol su elektrik olarak geri dönsün hiç merak etme gr gr geri dönecek dedim bende..bakalım akşamada bozuklarını alırım

altın hesabımız çarşambadan bu yana 1060 tl kar yapmış durumda uzun vadede yatırım düşündüğümüzden al sat yapmak istemiyoruz.hayırlısııı

ee dervişin fikri neyse zikride oymuş hesabı:)

okadar çok bebiş istiorum ki sanıyorum herkez benim gibi hamileliğe meraklı:)

ee al olzaman kitabı kardeş:)

yanlış anlayışına hayran kaldım arkadaşım.hamilelik değil,hakimlik yazmıştım ben ailemizde hakim olmadığı için kimseden tüyo alamam bu konuda

.

bu ay ceyrek alamadim, ceyiz aldim :)

ya bir sorum olucakti, altin hesabi nasil biseydir biri beni aydinlatsin yaa
.

çeyizde bi yatırım hayırlı olsun canım.altın hesabı bankaya diyelim 1000 tl n var altının o anki kurundan 1000 tl lik gr altın olarak hesaba yatırıyosun altın değeri arttıkça seninde ona göre artıyo düşüncede düşüyo.aynı altının varmış gibi ama sadece evde değil bankada duruyo.ayrıca internetten takip edip gr olarak ordan almaya devam edebilirsin.

sagol canim tesekkür ederim :)

bu altin hesabi cok iyiymis ve suan altin cikista yani yatirim yapmanin tam zamani degil mi
ben yurtdisinda yasiyorum, burdan suan öyle bir hesap acabilirmiyim?? internet üzerinden??

.

Selamm kirli çıklılarım çarşamba gününden beri giremedim uçmuş topikcağzımız oku oku bitiremedim vallahi altın almış başını gitmiş gene ne olacak bu hal bilemiyorum çok öptüm hepinizi

birkaç gün uzak kaldım hemencecik özledim vallahi topiğimizi kızz farmasi altın hepten fırladı keşke bozurmasamıydun :76: sadece şaka güzel kar yaptın kirli çıkım benim

canım benim herşey nasip kısmet hayırlısı olsun demekki böylesi hayırlıymış

sagol canim tesekkür ederim :)

bu altin hesabi cok iyiymis ve suan altin cikista yani yatirim yapmanin tam zamani degil mi
ben yurtdisinda yasiyorum, burdan suan öyle bir hesap acabilirmiyim?? internet üzerinden??

.

valla canım yurtdışı nasıl olur bilemiyorum araştırmak lazım.altın her zaman ii bir yatırım aracı olmuştur

ABD'nin not indirimi kararı sonrası piyasalara satış gelirken, gelişmelerden karlı çıkan yine altın yatırımcıları oldu. Güvenli liman altının onsu 1,715 dolarla rekor kırarken, içeride Cumhuriyet Altını 640 liraya, çeyrek altın ise 155 liraya çıktı.

Uzun süredir yükseliş trendinde olan altın, not indirimi kararı sonrası tedirginliğin bugün de yüzde 3'ten fazla değer kazandı. Değerli madenin fiyatı şu anda spot piyasada 1,710 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kapalıçarşı'daki sarrafla hem dolar hem de altındaki hızlı harketlerden dolayı fiyatların çok oynak bir seyir izlediğini belirtiyor.

Son oluşan fiyatlara göre Cumhuriyet Altını 640, çeyrek altın 155, gram altın ise 96 liradan satılıyor.

Troy Kıymetli Madenler Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Taşdelen, altında tarihi rekorlara gelinmesiyle yeni psikoloji seviyeleri oluştuğunu ve önümüzdeki seviyenin de 1,750 dolar olduğunu söyledi.

Taşdelen şöyle konuştu:

"Altın ilk işlem saatlerinde itibaren Asya tarafında 1,715 dolarla tarihi rekorunu kırdı. Şimdi Avrupa devreye girecek. Altın fiyatlarında belli hedeflere yaklaşıldıkça yeni hedefler ortaya konuluyor. Bundan sonraki psikoloji sınırın 1,750 dolar olacağını düşünüyorum.

Küresel piyasalarda ABD ile birlikte Avrupa ile ilgili tartışmalar da süreci tetikliyor. Her anlamda bir güven bunalımı yaşanıyor. Altın da bu nedenle yükseliyor. Yeni rekorlar göreceğine inanıyorum. Bu ay içerisinde 1,750 doları göreceğini tahmin ediyorum."

Taşdelen ayrıca küresel ekonomide oluşan yavaşlama beklentisinin petrol başta olmak üzere diğer emtialarda düşüşe neden olabileceğini ancak altının yatırım amaçlı olarak görülmesi nedeniyle bundan etkilenmeyeceğine dikkat çekti.

3 yıl önce ilk cumhuriyet altınımı 225liraya almıştım,iyi kar ettim hee Allah bereket versin biriktiren herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…