Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

çıkışın devam edeceğini düşünerek alım yaptım bakalım zararmı kar mı edeceğiz:))

3 yıl önce ilk cumhuriyet altınımı 225liraya almıştım,iyi kar ettim hee Allah bereket versin biriktiren herkese
harika bereketli olsun canım
çıkışın devam edeceğini düşünerek alım yaptım bakalım zararmı kar mı edeceğiz:))
hayırlısı artık umarım gram fiyatı 200 tl olur
benim de ilk bilezikten var 7 tane..

çok güzel güle güle kullan canım

üçünüzünde sıkıntısı aynı kızlar

erkek savurgan olursa sanırım birikim daha da zorlaşıyor..

yapmanız gereken bence onları markete bakkala göndermemek :)

tüm düzeni siz devralmasınız gibi gözüküyor..

selam kızlarrr ben okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazmıyorum hepinizi öpüyorummmmm bol bereketli ve birikimli, günler...

olmyor canım kim tasıyacak eve arabamız yok hem ben hamileym o olmadan olmaz ki tek basıma yaşamıyorum tabikigelicek ilk evlendiğimizde daha beterdi o zaman yarım kilo almazdı ayıpmış pzarcı küfredermiş ne alakası varsa 2 kişi nasıl yicez diyorum anlamıyordu :) artık alıyor alıştı sayemde zamanla daha da düzelmesini ümit ediyorum yola getiricem ben onu

kızlar altın gıttıkçe yukselıyo kendım ıçın sevınıyorum ama altın borcu olanlar ıçın uzuluyorum
herkes ıçın hayırlısı olsun bende ılk geçens ene bu zamanlar hatta eylulde başlamıştım para bırıktrmeye
benım eşımde çok savruktur saolsun oyle boyle deıl geçen hafta sonu bı kıyma almaya çıktı 120 lıra harcsamış geldı
ben onu hıç gondermıyorum hamıleykende hep son ana kadar kendım gıttım ve bayılır alışvberışe hergun sorar alıncak bışe varmı dıye
var desem marketı eve getırcek şımdı kızım kuçuk am aben hala elımdebn geldıgınce kendım gıdıyorum marketede pazarada
ayrıca ben oyle aylık alışverış yapmıyoruım çunku aylık dıye bı suru gereksız şey alınıyo sözün özü geçen seneben ılk bırıktırmeye bşlayınca eşımın
haberı yoktu sonra 3 çeyrekj olunca dayanamadım gosterdım oda sevındı aslında sonra oda bana katıldı parayı verdı ben altın aldım bırıktırdım
çok şukur bırıkımımız oldu şımdı kesemıze gore bı ev arıyoruz ve ben çok mnutluyum zaten evımız olsun dıye yapıyodum uçuk bırıkımlerımı
ınşallah ahyırlısıyla guzel bı ev bulurda alırız dua edın bıze kızlar rabbim burda evı olmayıpta olsun ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
bu arada benddaha evlenelı kasımda 2 sen eolcak egerkı salsaydım çok harcardık ama hem bı dunya borç odedık evlılık borcu hemde para
bırıktırdık kızlar sızde elınızdegeldıgınce sıkınallah ın ıznıyle oluyo herkese hayırlı bırıkımler:))

4.400 tl attım kumbiriğime
yani eski parayla 4 milyar mı
bizim de bu ay 400tl miz kalmış eşime 2 gün önce 200tlsini bana ver altın alayım dedim ama anca bugün getirdi ve altın da tavan yaptı kumbaraya attım ben de parayı. düşerse alacağım altınımı

inşallah uygun bir ev blursunuz canım. Allahım isteyen, çabalayan herkese nasip etsin.
Biz de ev için biriktiriyoruz ben de önümüzdeki yıl buraya ev bakıyoruz diye yazar mıyım acaba?

evet şartlarını bilyordum canım haklısın..

inş yola gelirde güzel birikimler yaparsınız :)

Rabbim gönlünüze göre bir ev almayı nasip etsin..

isteyince insan herşeye ulaşır demek doğru

Allah iyiliğini versin canım

oruç halimle eski parayla yazmışım 4.40 ı

inş Allah söyletmiştir 4.400 atmakta nasip olur

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dilediğiniz gibi bir ev bulursunuz

ne mutlu canım sana ama markete gitmeynce sürekli eksikler cıkıyor para arça alınca daha pahalı oluyo ve daha cok şey alınıyor her gittiğimde ay napacagımı bilemiyorum sorması ayıp olmazsa sorabilrmiyim ne kadar birikim yaptın 2 yılda canım darısı basımıza inşallah gönlüne göre ev bulursun allah ev alanla yuva kurana yardım ederm :)

Çeyrek 160 gr 100 olmuş.
Yoksa ben mi yanlış okudum?
Kuyumcum yine haklı çıkacak sanırım. Daha önce mayıs ayında gr 75 iken alabildiğin kadar al yaza 90 olacak demişti.
Geçen hafta da ramazandan sonra daha da artacak.Şimdi de alsan zarar etmezsin demişti.
Eylül'de 120 olmasını bekliyorum demişti.
Gerçi bana çok uçuk gelmişti rakam ama hale bakılırsa yanılmyacak gibi.

off altına noldu su son bıar ayda yaa ınanılmaz keske bankadakı parayı altın hesabına cevırseydım cok yuksek dıye yapmamıstım gene aynı sey sımdıde yuksek cevırsem mı bılmıyorum.altın felan alamıycam sanırım ben artık ümitlerim kırılmaya basladı üzüldüm yaa bu kadarda cıkmassı ıyı bısey deıl bence allah sonumuzu hayır etsın

selam altın hatunlar,koşuşturmacalarım oldu gene bakamadım bayağıdır.herkeslere bol kazanç inşallah,allah artırsın hepimizinkini.
benim bu ay çok giderim oldu,kuzenimin bebeği oldu şehir dışına çık bebeğe hediye,sadece bebeğe olmaz bi kaç ufak çocuğa daha derken yol parası da binince açıldım biraz:/ e kredi kartına ver,ehliyet işlemleri için ayır derken bu ay pek bi şey atamayacağım diyodum ki sevgilit yetişti,400 kağıt attı üstünü de tamamlayıp tam altın aldım dün,nasıl güzel ışıl ışıl parlıyo yeni birikim yapmaya başlayan ve bu yola baş koyan benim gözlerim gibi
09.08.2011
ikinci ayım
gün itibariyle elimde olan
-1 tam altın
-1 yarım altın
-2 çeyrek altın
-50 €

Tl bozukluklarımı ay sonuna kadar saymayacağım

herkese bol kazanç hatunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…