3 yıl önce ilk cumhuriyet altınımı 225liraya almıştım,iyi kar ettim heeAllah bereket versin biriktiren herkese
canım bendekı bızleık bastakıne benzıyor dıgerlerı de ıstedıgım tarzad aoalnlar ama baktım mega bılzeık dıye gecıyorlar cok fazla ıstemısım gercekten
harika bereketli olsun canım3 yıl önce ilk cumhuriyet altınımı 225liraya almıştım,iyi kar ettim heeAllah bereket versin biriktiren herkese
hayırlısı artık umarım gram fiyatı 200 tl olurçıkışın devam edeceğini düşünerek alım yaptım bakalım zararmı kar mı edeceğiz:))
benim de ilk bilezikten var 7 tane..
Hanımlar hepinize hayırlı sabahlar...
Moralim çok bozuk ben bu para biriktirme kısma işini beceremiycem galiba cumartesi 10tl harcadım pazar günüde eşimle iftara gittik 50 tl ödedik+ 30 tlde dondurma mısır yol ücretine giti yani 100 tl gitmiş oldu yok ya ben de eşimde nasıl tutumlu olunur bilmiyoruz
ya telefon açıyorum çocuğa meyve suyu al diye bi geliyo poşet ıvır zıvır dolu en az 20 tl gitmiş oluyor eli sıkı tutumlu insanlara okadar imreniyorumki valla çok takıyorm nasıl olacak bide bayram yaklaşıyor bütçeyi şimdiden aştık of allahım sen yardım et
bende aynı canım off off hele eşim seninkinden fazlası vardr emin ol dün alışverişe gittik markete 180 lira ödedik 2 kişiyiz yaa ve kuru erzak falanda almadık yani delircem nasıl bu kadar harcıyoruz deterjanlar inanılmaz pahalı et kıyma öylesine uçuk zaten boğazdanda kesilmiyohaftasonu iki kişi sadece mutfaga 250 lira gitti eldeki para uçtu delircem eşim laftan anlamıyo bide hamileym her cıktıgında bişeyler alıp geliyo ye ye diyo zayıfım ben eşim de bebiş beslenemiyo sanıyo bizim dolatakiyle 5 kişilk aile doyar valla bayramda da acılcaz iyice eşimin memleketine gitcez git gel yol parası masrafı nerden baksan 300-500 gidecek çeyrekte almış basını gidiyo 160 a doğru bu gidişle alamam ben (( gerci daha ay sonuna cok var umarım atabilrm üç beş kuruş köşeye
Günaydın hanımlar;
Hepinize bol birikimli sağlıklı hayırlı bir gün ve hafta diliyorum.Bugün ayaklarım işe istemeye istemeye geldi.Ama ne yapalım doğuma kadar 3 kuruş kazansam bana faydası var.Bu arada GBGZ canım erkeklerin hepsi böyle dün bendede aynı olay oldu.Geçenlerde eşime 50 TL market çeki vermişlerdi hem onu harcayalım hemde eve birşeyler alalım diye markete çıktık.Adam markette beni sinir etti.Arabayı bir dolduruyorki( hani ihtiyacımız olsa içim gam yemeyecek.) 50 TL'yi ne sanıyorsa benimki daha olmadı diye diye bir sürü ıvır zıvır doldurdu.Yani anlayacağın canım çekten fazla harcama yaptık.Birde eve geldiğimizde demezmi; canım daha birşeyler istiyordu ama senin suratın o kadar düştüki dedi isteyemedim korkumdan.Sinir etti beni daha ne alacak.Ben sıktıkça eşim savuruyor.Sanki o kadar şey yenecek. Alt tarafı 2 kişiyiz ve bazen çoğu şeyin tarihi geçiyor.O yüzden canım bütün erkekler böyle sen olabildiğinde kendib marketlere gitmeye çalış ve bende para yok diye sürekli sızlan.Ancak böyle birikecek galiba.
üçünüzünde sıkıntısı aynı kızlar
erkek savurgan olursa sanırım birikim daha da zorlaşıyor..
yapmanız gereken bence onları markete bakkala göndermemek :)
tüm düzeni siz devralmasınız gibi gözüküyor..
yani eski parayla 4 milyar mı4.400 tl attım kumbiriğime
kızlar altın gıttıkçe yukselıyo kendım ıçın sevınıyorum ama altın borcu olanlar ıçın uzuluyorum
herkes ıçın hayırlısı olsun bende ılk geçens ene bu zamanlar hatta eylulde başlamıştım para bırıktrmeye
benım eşımde çok savruktur saolsun oyle boyle deıl geçen hafta sonu bı kıyma almaya çıktı 120 lıra harcsamış geldı
ben onu hıç gondermıyorum hamıleykende hep son ana kadar kendım gıttım ve bayılır alışvberışe hergun sorar alıncak bışe varmı dıye
var desem marketı eve getırcek şımdı kızım kuçuk am aben hala elımdebn geldıgınce kendım gıdıyorum marketede pazarada
ayrıca ben oyle aylık alışverış yapmıyoruım çunku aylık dıye bı suru gereksız şey alınıyo sözün özü geçen seneben ılk bırıktırmeye bşlayınca eşımın
haberı yoktu sonra 3 çeyrekj olunca dayanamadım gosterdımoda sevındı aslında sonra oda bana katıldı parayı verdı ben altın aldım bırıktırdım
çok şukur bırıkımımız oldu şımdı kesemıze gore bı ev arıyoruz ve ben çok mnutluyum zaten evımız olsun dıye yapıyodum uçuk bırıkımlerımı
ınşallah ahyırlısıyla guzel bı ev bulurda alırız dua edın bıze kızlar rabbim burda evı olmayıpta olsun ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
bu arada benddaha evlenelı kasımda 2 sen eolcak egerkı salsaydım çok harcardık ama hem bı dunya borç odedık evlılık borcu hemde para
bırıktırdık kızlar sızde elınızdegeldıgınce sıkınallah ın ıznıyle oluyo herkese hayırlı bırıkımler:))
olmyor canım kim tasıyacak eve arabamız yok hem ben hamileymo olmadan olmaz ki tek basıma yaşamıyorum tabikigelicek ilk evlendiğimizde daha beterdi o zaman yarım kilo almazdı ayıpmış pzarcı küfredermiş ne alakası varsa 2 kişi nasıl yicez diyorum anlamıyordu :) artık alıyor alıştı sayemde zamanla daha da düzelmesini ümit ediyorum yola getiricem ben onu
kızlar altın gıttıkçe yukselıyo kendım ıçın sevınıyorum ama altın borcu olanlar ıçın uzuluyorum
herkes ıçın hayırlısı olsun bende ılk geçens ene bu zamanlar hatta eylulde başlamıştım para bırıktrmeye
benım eşımde çok savruktur saolsun oyle boyle deıl geçen hafta sonu bı kıyma almaya çıktı 120 lıra harcsamış geldı
ben onu hıç gondermıyorum hamıleykende hep son ana kadar kendım gıttım ve bayılır alışvberışe hergun sorar alıncak bışe varmı dıye
var desem marketı eve getırcek şımdı kızım kuçuk am aben hala elımdebn geldıgınce kendım gıdıyorum marketede pazarada
ayrıca ben oyle aylık alışverış yapmıyoruım çunku aylık dıye bı suru gereksız şey alınıyo sözün özü geçen seneben ılk bırıktırmeye bşlayınca eşımın
haberı yoktu sonra 3 çeyrekj olunca dayanamadım gosterdımoda sevındı aslında sonra oda bana katıldı parayı verdı ben altın aldım bırıktırdım
çok şukur bırıkımımız oldu şımdı kesemıze gore bı ev arıyoruz ve ben çok mnutluyum zaten evımız olsun dıye yapıyodum uçuk bırıkımlerımı
ınşallah ahyırlısıyla guzel bı ev bulurda alırız dua edın bıze kızlar rabbim burda evı olmayıpta olsun ısteyen herkese nasıp etsın ınşallah
bu arada benddaha evlenelı kasımda 2 sen eolcak egerkı salsaydım çok harcardık ama hem bı dunya borç odedık evlılık borcu hemde para
bırıktırdık kızlar sızde elınızdegeldıgınce sıkınallah ın ıznıyle oluyo herkese hayırlı bırıkımler:))
yani eski parayla 4 milyar mı
bizim de bu ay 400tl miz kalmış eşime 2 gün önce 200tlsini bana ver altın alayım dedim ama anca bugün getirdi ve altın da tavan yaptıkumbaraya attım ben de parayı. düşerse alacağım altınımı
benim de ilk bilezikten var 7 tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?