Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah allah atırsın canım,darısı bizlereselam altın hatunlar,koşuşturmacalarım oldu gene bakamadım bayağıdır.herkeslere bol kazanç inşallah,allah artırsın hepimizinkini.
benim bu ay çok giderim oldu,kuzenimin bebeği oldu şehir dışına çık bebeğe hediye,sadece bebeğe olmaz bi kaç ufak çocuğa daha derken yol parası da binince açıldım biraz:/ e kredi kartına ver,ehliyet işlemleri için ayır derken bu ay pek bi şey atamayacağım diyodum ki sevgilit yetişti,400 kağıt attı üstünü de tamamlayıp tam altın aldım dün,nasıl güzel ışıl ışıl parlıyo yeni birikim yapmaya başlayan ve bu yola baş koyan benim gözlerim gibi
09.08.2011
ikinci ayım
gün itibariyle elimde olan
-1 tam altın
-1 yarım altın
-2 çeyrek altın
-50
Tl bozukluklarımı ay sonuna kadar saymayacağım
herkese bol kazanç hatunlarr
[SUP][/SUP]Merhaba kızlar ; Açıkcası altındaki bu yükselişe sevinemiyorum . Ekonomik kriz düşüncesi beni tedirgin ediyor . Bu gidişat iyi görünmüyor . :18:
maşallah allah atırsın canım,darısı bizlere
altın birikimimiz var ama gerçekten insan tedirgin oluyor ne olacak bu gidişatın sonu die
Merhaba kızlar,
çeyrek altın 164 altının gramıda 100tl olmuş
Yakında altın alamıcaz
Yok be canım 3 tane çeyreğim var benim . Bir de gün olarak biriken 800 tl
gerçekten gidişat hiç iyiye gitmiyor
Allah iyiliğini versin canım
oruç halimle eski parayla yazmışım 4.40 ı
inş Allah söyletmiştir 4.400 atmakta nasip olur
Selam kızlar ;
Bugün dr gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Bebeğim kız çokkkk mutluyum.Bugünkü mutluluğumu hiçbirşey bozamaz.Bugün biraz bebişim için masraf yaptık ama olsun onun sağlığı için herşey değer.Ben bankada birikim hesabı diye bişey yapmıştım.Her ay kredi kartından 50 TL kesiyordu.2015 yılına kadarda böyle devam edecekti.Bugün gittim 800 TL olmuş birikim hesabım onu vadesiz hesabıma aktardım.O yüzden de mutluyum, sonuçta 800 TL param oldu.Damlaya damlaya göl olmuş.Bu arada altın başını almış gidiyor, bugünlerde altın alacak kadar para biriktiremeyeceğiz anlaşılan.Bakalım hayırlısı.
Kızlar dün gittim gram altını mı her zamanki kuyumcumdan 90 TL ye aldım internette ki fiyatların 5-6 lira fazla olduğunuda öğrenmiş oldum biraz daha gezseymişim 88 e de alabilirmişim biraz dolaşınca onu anladım.. Benim gram altınım yuvarlak kızlar sizin resimlerini koyduğunuz gibi kare ve bilet şeklinde değil acaba farkeder mi ?
Erkek kardeşiminde bir miktar parası var ve o da dün karar aldı parasını altına yatırmayı düşünüyor dün cumhuriyet altını ve ata fiyatlarına baktık fiyatların maşallahı var sizce altına şu zamanda uzun vadeli yatırım yapmak ne kadar doğru olur? Ben ufak tefek paralarım çar çur olmasın diye gram veya çeyreğe veriyorum ama kardeşimin çok büyük miktar olmasada 5-6 milyar parayı vermesi doğru olur mu? Yani siz verirmiydiniz desem daha doğru bir soru olur?
Ve son olarakta uzun vadeli altın yatırımınızı hangi altın çeşidine vermek doğru olur..( Cumhuriyet,Ata,Bilezik,vb..)
Annem kulpsuz Ata dedi sattığı zaman pek zarar etmiyeceğini söylüyor..
Rabia Rabbim, bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah..
kız bebiş ne kadar güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar ;
Bugün dr gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.Bebeğim kız çokkkk mutluyum.Bugünkü mutluluğumu hiçbirşey bozamaz.Bugün biraz bebişim için masraf yaptık ama olsun onun sağlığı için herşey değer.Ben bankada birikim hesabı diye bişey yapmıştım.Her ay kredi kartından 50 TL kesiyordu.2015 yılına kadarda böyle devam edecekti.Bugün gittim 800 TL olmuş birikim hesabım onu vadesiz hesabıma aktardım.O yüzden de mutluyum, sonuçta 800 TL param oldu.Damlaya damlaya göl olmuş.Bu arada altın başını almış gidiyor, bugünlerde altın alacak kadar para biriktiremeyeceğiz anlaşılan.Bakalım hayırlısı.
bence de altın en mantıklı yatırım.bizimde altın hesabımız var takılarımızı oraya yatırdıkKızlar dün gittim gram altını mı her zamanki kuyumcumdan 90 TL ye aldım internette ki fiyatların 5-6 lira fazla olduğunuda öğrenmiş oldum biraz daha gezseymişim 88 e de alabilirmişim biraz dolaşınca onu anladım.. Benim gram altınım yuvarlak kızlar sizin resimlerini koyduğunuz gibi kare ve bilet şeklinde değil acaba farkeder mi ?
Erkek kardeşiminde bir miktar parası var ve o da dün karar aldı parasını altına yatırmayı düşünüyor dün cumhuriyet altını ve ata fiyatlarına baktık fiyatların maşallahı var sizce altına şu zamanda uzun vadeli yatırım yapmak ne kadar doğru olur? Ben ufak tefek paralarım çar çur olmasın diye gram veya çeyreğe veriyorum ama kardeşimin çok büyük miktar olmasada 5-6 milyar parayı vermesi doğru olur mu? Yani siz verirmiydiniz desem daha doğru bir soru olur?
Ve son olarakta uzun vadeli altın yatırımınızı hangi altın çeşidine vermek doğru olur..( Cumhuriyet,Ata,Bilezik,vb..)
Rabia Rabbim, bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah..
Selam kızlar ;
Kızlar dün gittim gram altını mı her zamanki kuyumcumdan 90 TL ye aldım internette ki fiyatların 5-6 lira fazla olduğunuda öğrenmiş oldum biraz daha gezseymişim 88 e de alabilirmişim biraz dolaşınca onu anladım.. Benim gram altınım yuvarlak kızlar sizin resimlerini koyduğunuz gibi kare ve bilet şeklinde değil acaba farkeder mi ?