Tatilde de bozukluk harcamadım. Olduğu gibi eve getirdim.
Zaten kumbarada da vardı bir miktar.
Dün saydım 188 tl çıktı. 180tl aldım. Bugün bütünleteceğim. Cüzdanımın köşeinde de 150 tl ne olur ne olmaz parası var.
Temmuz böyle geçti anlayacağınız.
kızlar mesela aylığınızı aldığınız gibi bi lüçük altın alıp kenaramı koyuyosunuz
yoksa küçük kalan bozukluklarımı biriktiriyosunuz
gerçekten ayda bir küçük altın oluyomu
benim yöntemim şöyle... aylık param elime geçtiğinde kenara atacağım parayı ayırırım. onunla da altın almak istiyorum bundan sonra. daha sonra kalan parayı dörde bölerim haftalık olarak. böldüğüm zaman daha iyi ayarıyorum çünkü harcamalarımı. bazen haftalık paramdan da artırabiliyorum. bu da ekstra oluyor birikimlerim içinbi de ben çoğunuzun tersine bozuklarla idare edip bütünleri kenara atmayı tercih ediyorum
güle güle kullan canım aldıklarınıama elinden geldiğince taksitli almamaya çalış alacaklarını. hem vade farkı biniyor hem de öde öde bitmiyor. internette veya çevrendeki mağazalardaki indirimleri takip et. alacaklarını da önem sırasına göre sıraya koy. her ay birşeylerini al bütçene göre.
kızlar size birşey danışacağım
bankada gram altın hesabımız 70 tl kazandırmış bugün
dün akşam haberlerde altın düşecek dedi kuyumcular
ben bilemiyorum bozsam mı beklesem mi siz ne önerirsiniz..
her kelimesini büyük zevk alarak ve hayata dair ders alarak okudum .Teyzenin ellerinden öperimmmmmmmmmmmmm
çok güzel bir hayat dersi daha ne olsun sadece seni değil dolaylı olarak bak burada bizleri bile yetiştirmeye yetti uyguladığı yöntem.
canım sormuşsun fikrimi söylüyorum kimine göre düşecek , kimine göre bu ay 90- 95 tl yi görecek altının gram fiyatı
acaba kuyumcular stoklamak mı istiyorlar elimizdekileri bozdurtup da kendilerizaten uzun vadede altın hep yükselir orası bir gerçek onlar da bunun bilincinde olarak elimizdekini alıp daha pahalıya mı satmak derdinler acaba
ben şu an itibariyle 500 gr altından 2000 tl yi geçik kardayım satmayı düşünmüyorum uzun soluklu düşündüğüm için neyse hayırlısı o olsun canım
satsan acaba ne kadardan alabileceksin ki geriye o da bilinmiyor şu an pozisyon değişimi alan için de satan için de zor bir durum yani
evet haklıısn farmasi..
benim ki küçük bir meblağ ama işte düşündürüyor
bekleyelim bakalım
bence sebze meyve alışverişi kesinlikle pazardan yapılmalı. hem taze hem ucuz. hem de hafta boyunca el altında yemeklik oluyor. bir de ben market alışverişimi asla tek marketten yapmam. marketlerin indirim listelerini takip ederim. çok fark ediyor toplamda.
[
fıstıkkkkkımmm napıyonnn
seni böyle bi topicte bekliyodum ama tutumlusun
geçen su faturası nkadar diye sormuştun :))))
biliyon canım taksitler var bende bozuklukları değerlendircem
öyle düşündüm
gram bile yapmsam kar kardır diyorum
kızlar altın fiyatlarının gün içerisindeki seyrine bakabilirsiniz şu siteden
Gram Altın fiyatları 90.5 TL 02 Ağustos 2011 - altin.doviz.com
kızlar altın fiyatlarının gün içerisindeki seyrine bakabilirsiniz şu siteden
Gram Altın fiyatları 90.5 TL 02 Ağustos 2011 - altin.doviz.com
Canım biliyorum geç oldu ama benide eklermisin listeye 1 gram altınım var.geç oldu ama kusura bakma nolur.öpüyorumm
birkaç gündür takip ediyorum listeyi inceliyorum =) maşallah güzel birikimler yapmışsınız
bu birikimleri eşinizle birlikte mi yapıyorsunuz peki? yoksa ondan tamamen ayrı mı?
ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. eşim de ben de memuruz. her ay ödemelerimizi ayırıp 2 tane tam altın alıyoruz. bir de oğlumun kumbarası var oraya hergün babası bozuk para atıyor =)
birkaç sayfa öncesinde hep alışverişlerden bahsedilmiş sizin gibi tutumlu hanımları görünce sorayım. 2 ay sonra okullar açılacak ve benim kıyafet alışverişi yapmam gerek. sizce hepsini bir anda almak mı mantıklı yoksa her ay bir parça almak mı? Ben hepsini bir anda alınca sanki gereksiz ne varsa dolduruyormuşum gibi geliyor =)
birkaç gündür takip ediyorum listeyi inceliyorum =) maşallah güzel birikimler yapmışsınız
bu birikimleri eşinizle birlikte mi yapıyorsunuz peki? yoksa ondan tamamen ayrı mı?
ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. eşim de ben de memuruz. her ay ödemelerimizi ayırıp 2 tane tam altın alıyoruz. bir de oğlumun kumbarası var oraya hergün babası bozuk para atıyor =)
birkaç sayfa öncesinde hep alışverişlerden bahsedilmiş sizin gibi tutumlu hanımları görünce sorayım. 2 ay sonra okullar açılacak ve benim kıyafet alışverişi yapmam gerek. sizce hepsini bir anda almak mı mantıklı yoksa her ay bir parça almak mı? Ben hepsini bir anda alınca sanki gereksiz ne varsa dolduruyormuşum gibi geliyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?