Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bereketli olsun inş..ne güzel olmuş

kızlar mesela aylığınızı aldığınız gibi bi lüçük altın alıp kenaramı koyuyosunuz
yoksa küçük kalan bozukluklarımı biriktiriyosunuz
gerçekten ayda bir küçük altın oluyomu

biz eşimle altın gününe girdik her ay bir ufak altın alıyoruz aylığı alır almaz..

birde bozuklukları atıyoruz kumbaraya o birikenleride ben bankaya yatırıyorum..

ben de eşimden aldığım harçlığı haftalık bölüyorum çok mantıklı bir yöntem çok işime yarıyor

evet bende artık buna karar verdim
şu taksitlerim az kaldı bitsin kesinlikle taksitli bişi almıcam

kızlar size birşey danışacağım

bankada gram altın hesabımız 70 tl kazandırmış bugün

dün akşam haberlerde altın düşecek dedi kuyumcular

ben bilemiyorum bozsam mı beklesem mi siz ne önerirsiniz..

canım sormuşsun fikrimi söylüyorum kimine göre düşecek , kimine göre bu ay 90- 95 tl yi görecek altının gram fiyatı
acaba kuyumcular stoklamak mı istiyorlar elimizdekileri bozdurtup da kendileri zaten uzun vadede altın hep yükselir orası bir gerçek onlar da bunun bilincinde olarak elimizdekini alıp daha pahalıya mı satmak derdinler acaba
ben şu an itibariyle 500 gr altından 2000 tl yi geçik kardayım satmayı düşünmüyorum uzun soluklu düşündüğüm için neyse hayırlısı o olsun canım
satsan acaba ne kadardan alabileceksin ki geriye o da bilinmiyor şu an pozisyon değişimi alan için de satan için de zor bir durum yani

teşekkür ederim arkdaşım:)

en kısa sürede sizin yerinize annemin ellerinden öpeceğim inşallah:)bide kendim için boynuna sarılırım:)

haftaya ikramiyemi alınca bir çeyrekte anneme hediye edeceğim:)gerçi o çok daha iyilerine layık tabi ama olsun damlaya damlaya göl olur lafını bana o öğretti:)

evet haklıısn farmasi..

benim ki küçük bir meblağ ama işte düşündürüyor

bekleyelim bakalım

evet haklıısn farmasi..

benim ki küçük bir meblağ ama işte düşündürüyor

bekleyelim bakalım

olsun canım yatırım yatırımdır büyüğü küçüğü olmaz bilsem ki düşeceğini al sat yap derim sana ve kendim de yaparım.
damlaya damlaya göllerimiz denizlerimiz olacak hep beraber inşallah canım

napim tatlımm.
evet su ve elektr. fauralaı takibim altında
hele geçen ay 31 tl gelen elektrik fatruası sonucu liste yaptım
yıkadığım bulaşık ve çamaşırları yazıyrm
çok dikkat ediyrm.bakalım bu ay ne olucak,
öle tabi cnm at atabildiğin kadar[/QUOTE]

ay kızlar yıkadıgınız camasır bulasıkları da mı hesaplıyosunuz 40 yıl düşünsem aklıma gelmez bırde ben boyel yapsam kafayı yerim valla harcadıklarımın fişini biriktireyim dedim de moralim bozuldu yanı fuzulı olmasa bıle cok yani:18:

Güvenli liman altın Avrupa'da karışıklığın artması ile yeni rekorunu kırdı.

29 Temmuz tarihinde 1,632 dolar ile tüm zamanların rekorunu kıran spot altın, bugün 1.637 dolarla rekorunu tazeledi.

İstanbul Kapalı Çarşı'da ise, Cumhuriyet altını 600 TL'den satılıyor. Çeyrek altının fiyatı 150 TL'nin üzerinde bulunuyor.

Bununla birlikte dolar TL kuru 1.69'lu seviyelerden başladığı günde yeniden 1.70'e yükseldi. Sepet kur tarafında ise son gelinen durumda 2.0584 seviyelerinde.

Gün içinde gösterge tahvil de 8.81' yükseldi.

Dünyanın en büyük altın üreticisi Barrick Gold Corp, Çin ve Hindistan'daki enflasyonist baskının ve merkez bankalarının altın cinsinden varlıklarını artırmasının, altın fiyatlarındaki yükselişi devam ettireceğini söyledi.

Uzmanlar, altının ABD borsaları açılışına kadar yükselişine devam etmeye çalışacağını düşünüyor. Ancak ABD borsaları açılışında sarı madende geri çekilmeler gerçekleşebilir. Bunun için de doların seyrine bakmak gerekiyor. Eğer ABD borsaları açılışında yükselişle açılır ve yükselmesine devam ederse dolar değer kaybedeceği için altında da yükselişler gözlemlenebilir. Ya da dün yaşadığı satışlara ABD borsaları kaldığı yerden devam ederse doların güçlenmesini ve bu yüzden de altın da aşağı yönde hareketlerin görülebileceğini söyleyebiliriz.

Temel faktörlerin tüm piyasada etkisini gösterdiği bu günlerde teknik olarak altın fiyatlarında yükselişlerin devam edeceği öngörülüyor. Bu yüzden de yaşanacak düşüşler alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.

Analistlere göre; altın fiyatlarında yaşanacak rekor seviyelere dikkat etmeli ve olası tepki satışlarına maruz kalmamak için destek direnç kırılışlarına göre işlem pozisyonu açmak riskinizi ve zararınızı minimize etmek adına önemli strateji olarak karşımıza çıkıyor.

selam kızlar dun 5 tl bozuk attım kumbırıge bugunde kocişi beklıyorum gerçı ramazan oldugu ıçın parasını pek bozduramıyo
ama olsun ınşallah bu ay dolar kumbaramda.bu arada geçmışı okudum bıraZ kumbarayı açmadan nasıl dayanıyosunuz dıyenler olmuş
bende dayanamayanlardandım sonunda çozum buldum cam bı kavanozun kapağını 1 tl geçec ek kadar deldım bıçakla sonrada slıkonla yapıştırdım artık
hıç açamıyorum ve sayamıyorum tavsıye ederım:))

birkaç gündür takip ediyorum listeyi inceliyorum =) maşallah güzel birikimler yapmışsınız

bu birikimleri eşinizle birlikte mi yapıyorsunuz peki? yoksa ondan tamamen ayrı mı?

ben yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. eşim de ben de memuruz. her ay ödemelerimizi ayırıp 2 tane tam altın alıyoruz. bir de oğlumun kumbarası var oraya hergün babası bozuk para atıyor =)

birkaç sayfa öncesinde hep alışverişlerden bahsedilmiş sizin gibi tutumlu hanımları görünce sorayım. 2 ay sonra okullar açılacak ve benim kıyafet alışverişi yapmam gerek. sizce hepsini bir anda almak mı mantıklı yoksa her ay bir parça almak mı? Ben hepsini bir anda alınca sanki gereksiz ne varsa dolduruyormuşum gibi geliyor =)

iyi akşamlar kızlar biz bugün markete gidicez alışverişe normalde 100-150 lirayı geciyor hiç altına düşmüyor tasarrufta ilk ayım oldugundan 100 lirayı gözden cıkardm umarım yine ıvır zıvırı doldurmam artan paralarıda kumarama atıcam ama bana hiç birikmiyor gibi geliyor gerci daha 3-4 gün oldu ama sabır işi galiba kumbarayı acmıyorum bende anahtarını sakladım işin kötüsü yerinide hatırlamıyorum neyse önemli değil tel tokayla acmayı biliyorum eski alışkanlık kumbaramın kilidi dandik oldugundan açılıyor 1 liraya alınan kumbara bu kadar oluyor :)))

eşim kumbara olayını biliyor.onunla da zaten bu yazlık için mobilya vs aldım...ama kendime ait bekarken yaptığım birikimlerimi bilmiyor, al sat vs olaylarını da bilmiyor.

Bence canım ihtiyacın olacak kadar alman taraftarıyım.Eskinden bende ne görürsem alır dolaba tıkardım birde onları k.kartına taksit yaptırırdım sonra öde dur.( Aylık niye yetmez diye birde yakınırdım).Artık akıllandım canım çok eskimedikleri sürece yeni almak istemem.Geçenlerde kuzenimin düğünü vardı abiye alacakken vazgeçtim.Tabiki sıran bişey almadım şık bir kıyafetti ama olsun iyikide abiye almaktan vazgeçmişim.Alsaydım sadece düğünde giyecektim ya sonrası ama şimdiki aldığımı günlükte giyebilirim.Bence sende düşündüğünden vazgeçme.Burada arkadaşlarımızın ve ben dahil kendi başımıza eşlerimizin haberleri olarak birikim yapmaya çalışıyoruz.Ama bak sende ne güzel her ay 2 tane tam altın alıyormuşsun.Demekki sende tutumlusun

Kızlar bir el atıverin:
Biliyorsunuz 1 aydır evde değildim. Eşim erken gelmişti.
Sorun şu ki mutfağı biraz hor kullanmış.
Ocağın yanındaki fayanslar ve duvar yağ içinde.
Sanırım aspiratörü hiç açmamış.Böyle damla damla sarı sarı...
Sabahtan beri clit bangle uğraşıyorum ama çok yoruldum ve ancak hafifletebildim.
Bir de sevgili sıpam müsade etmediği için ıslanıp ıslanıp kurudu oralar.
Ne olur bana bir çare,bir yol, püf noktası neyim söyleyin.
Yoksa akşama herifi telef edeceğim siinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…