çocuklardan kısılmıyor canım ,evde sıkılıp oturuyorlar oyuna götürdüm hadi yiyeceklerini aldım onada tamam ama işte iş oyuncak kısmına gelince evde elimle saysam kırıp attığım en az 20 araç vardır ve bunların tanesi en ucuzu 5 tl .şuan sağlamları saysam yine 20 kadar var erkek çocuğu bir de arabaya meraklı yani işin ucu her istediğini almakla kopmuş benim anladığım bu oldu.bundan sonra arabalarının 2*3 tanesini saklayıp unutmasını bekleyeceğim ,çantamda gezidireceğim ,alışveriş merkezinde alalım derse çantamdankini aldım diye kakalıcamcanım inan ki bende senin gibiyim yazdıklarım dışında mutkaka ota ...a para gidiyor anlamıyorum tutumlu bir bayan değilim çocuk ne isterse yada ben çocuğa ne görürsem almanın peşindeyim ne gerek var fuzuli diyemiyorum mesela bugün bişeymi beğendim çocuğa yada eşime eve bugün almasam bile mutlaka ya ertesi gün yada o haftanın içinde alıyorum yoksa içim içimi yiyor birine oturmaya gidelim elimiz kolumuz dolu onlar gelsin bomboş valla bilmiyorum yapımı aileden gelen bişeymi
eşimde öyle ekmek almaya gider bi bakarım çikolata ıvır zıvır doldurmuş getirmiş kızarım 2.ye yapmaz ama 3.mutlaka yine aynısını yapar bide drki diyene bak nerden sıksak ordan suyu çıkıyor anlayacağın ne kadar gelir o kadar gider maalesf
bir de çarşıda dondurma alıyor yarılamadan ,mısır istiyorum diyor ,onuda yarılıyor yemicem diyor.simit görüyor canım istiyor simit yicem diyor daha 3.5 yaşında yemek olaylarında hayır demem asla ama aldığını bitirmeyi nasıl ögretmem gerekiyor bilmiyorum.
evde özellikle markate gitmeden şunu bunu alacağım demem lazım .gittiğimde aa buda az kalmıştı diye alıyorum eve geliyorum bakıyorum ki aldığım şeye gerek bile yok yani bir kiloluk çay mesela bana bitmiş diye alıp eve gelince yarım paket evde olduğunu görüyorum.takip etmem lazım çok boşlayan biri olmuşum sanırım.
yapmak istediğim şey idareli ve savurgan olmadan evdeki gıdaları zamanında tüketmek.ben cimri arkadaşları gördügümde çok rahatsızlık duyuyorum .cimrileşemiyorum eğer bir yerde kısıyorum ne gerek aman aman yapınca bir yerden patlıyor onuda denediğim olmuştur