ooo epey uzakmış canım ya .bizde yeni araba aldık 27 bin tl ,4.5 sene de bizimkinin bitmesine var canım ,satın aldığımız evin de 4 yıl var daha üstelik devrimülk aldık 10 bintl kredi çektik oda önümüzdeki ay başlayacak kirada oturuyorum satın aldığımız ev istanbulda yani kiracı var ama taksidi için yine üzerine 200 tl kadar koyuyoruz oturduğum kiradaki eve 725 tl veriyoruz.arap saçı gibi birşey .7 aydır kayınvalidemin 310 tl ev kredisini ödüyorduk bu aydan sonra veremicez dedik cünkü kılakıl geçinicez diye.eşim arabayla gidip geliyor iş yerine otoparka hergün 5tl veriyoruz.buna şükür bakalım .kılakıl gitmekten ziyade 600 tl market alışverişi için gider ayarladı arttırdığın senin olsun dedi .tabi benim olup tekrar dönüş yapacak .bana sen kısamazsın diyor .valla bugün hiçbirşey almayacağım diyordum eglence vardı gittik oğlan gösteri izlerken tutturdu puf şeker alacağım diye ,dönüştede hamilelik işte üzüm aşerdim 5,5 tl harcadık geldik eve neyse yinede güzel gidiyorum .alışacağım bakalım.çamaşırı ,bulaşığı ,ütüyü de gece yapacağım ,akıllı sayaç olduğu için ne kısarsam kardır.canım benim aynı bende sen gibi araba aldırdım eşime daha 4 senesi var taksidinin bitmesine
ama eşim buna rağmen dikkat etmiyor harcamalarına ay sonunu zor getiriyoruz
en basitinden biz ailemizden 130 km uzakta oturuyoruz ve her hafta gidiyoruz buda bize
exstra masraf olarak geri geliyor
marketten çıkarken artan 5 tl paralarımın içine attım 30 tl param oldu .