Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hoşgeldin canım
bence de enişte kumbişe yemek parası atmalı gittiği hangi lokantada bu kadar ilgi görebilecek değil mi ama?
altını satmaya gelince herşey nasip canım hakkımızda hayırlısı olsun

Ayy kızlarr ben bu bozuk paralarımı nerede bütünleticem şimdi her banka almıyormuş galiba doğru mu?? :97::97::26::26:

burdayım aşkımmm böreğimden yedim geldim perdeleri falan yıkıycam bugünde baya kirlenmiş birde ortalığı süpürür kontrol ederim börtü böcek varmı diye size bakmaya geldiydim bitanemm
waww süpermiş bereketli olsun canım
ece , nur arcak , sonbahar, taydin , deren öğleden sonranın müdavimleri neredesiniz ?

aşkımmm burdayımm

güldürdün kız beni beni görmeyince yaşayamaz görünce yüzüme bakmaz dedin ya al gitsin bozuklarını at kumbişe

kızlar çeyrek alınacak durum kalmadı hala ceyrek alıyormusunuz yani 152 felan dıyolar ceyregin daha küçüğü varmı alınacak yatırım için

kızlar çeyrek alınacak durum kalmadı hala ceyrek alıyormusunuz yani 152 felan dıyolar ceyregin daha küçüğü varmı alınacak yatırım için

Ben bekleyişteyim canım ama düşeceğinin kimse garantisini veremez gram alabilirsin fakat oda herkes kafasına göre fiyat veriyor

Ayy kızlarr ben bu bozuk paralarımı nerede bütünleticem şimdi her banka almıyormuş galiba doğru mu?? :97::97::26::26:

canım benim eşim direk kuyumcuya oyle vermıs 140 tllık bozuk parayıister oyle dene veya bı arkadasın yaptıgı gıbı bundan sonra cok bırıkmeden bütünletmeye bak onun harıcınde eşim tanıdıgı bı taksıcıye tümletmeyi düşünüyorud veya bakkal yada markete de tümletebilirsin

Kendimi dilenci gibi hissediyorum geçen 170 tane 1 liği fırın almıştı ama ben inatlaşıyotum ya tamamı dolunca açıcam diye rahat 600 çıkacak onun içinde böle parça parça bütünletmeyede bir üşeniyorum bir üşeniyorum aa ne dicem buarada sigarayı bıraktım ya ben para harcanmıyo bozuk çıkmıyo bende gidip sırf oyüzden abur cubur alıyorum hale bak

ya arcakcım ben bide kumbaranın kapağını baliyle yapıştırdım kırılırsada güzelim cam kavanoza yazık olacak kendimi böyle avutayım bari

aaaaa öyle mi ne garip ya :26:
ben mesela eşim bana pazar parası verdiğinde kumbişimdeki bozukluklarla yer değiştiriyorum
anneme de diyorum pazara giderken sen oradan 5 - 10 tl ver bakalım nasılsa pazarda bozduracaksın diye ben bozuyom

kolay gelsin canımın içi orada olsam perdelerini takıverirdim.
böreği de yedin afiyet olsun

güldürdün kız beni beni görmeyince yaşayamaz görünce yüzüme bakmaz dedin ya al gitsin bozuklarını at kumbişe
erkek milleti gözünün önünde olsun istiyor demek ki dışarda böyle yatırım tatlı cadısını ya çalarlarsa adam da biliyor sevgilisinin kıymetini aferin enişteye

canım gram altın alabilirsin .

Allah iyiliğini versin kız bütün biriktirsen kanı mı çıkacak
o zaman ben bozayım senin paranı madem 1 tl olarak kumbişte biriktirme takıntın var

ya arcakcım ben bide kumbaranın kapağını baliyle yapıştırdım kırılırsada güzelim cam kavanoza yazık olacak kendimi böyle avutayım bari

ee nasıl cıkarıyorsun peki içindekileri canım.birde o kadar para biriktirirken bi taraftan zarar edebılırısn paran bırıktıkce altınlarını al derım ben günden güne fiyatlar değiştiği için yoks abende uzuuun süre biriktirp en büyük 5 i 1 yerdelerden felan almak ıstıyordum ama o para bırıkene kadar belkı ben kactane ceyrek alırım

Allah iyiliğini versin kız bütün biriktirsen kanı mı çıkacak
o zaman ben bozayım senin paranı madem 1 tl olarak kumbişte biriktirme takıntın var

1 tl takıntım var ata liraya olduğu gibi ama bütünde biriktiriyorum ben haftada 30 tl fix atarım bide maaşımdan artanı atıyotum

Kasım gibi falan düşünüyorum canım kendime doğum günü hediyesi alırım annedende bir çeyrek gelir doğum günümde kavanozu kırıcam yada kapağını konserve gibi kanıttırıp açıcam ata lira takıntım var birde düşüceğine inanıyorum ben oyüzden canım yoksa senin dediğin daha mantıklı aslında ama deneyeceğim zaten kuytuköşebankımda altın parası çıkınca alıcam hemen

canım ben dün aldım 148 den bayramdan sonra 175 olacak dedi bende kuyumcunun yalancısıyım

o zaman kasımda sizdeyimm

ama öyleeee... 7 yıldır birlikte çalışıyoruz biz. emir eri gibiyimm.. her dakka elinin altında. evlenince tam olacaz yani. 7/24 online zatı muhtereme yemek hazırlayıp aynı anda kardeşimle telefonla konuşurken, kendisi dip odadan sicil numaramı sorduğunda cevap vermedim diye kızdı az önce.... o anda kendisi ne mi yapıyordu?? klimanın altında netten batak oynarken arkadaşıyla telefonda konuşuyordu.. kalkıp yanıma gelirse erir maazallah

evlilere soruyorum... hepsi böyle mi bunların??? yoksa rabbim bana özenle seçip mi yolladı??? ayriyeten şükretmem gerekiyorsa bileyim

canım ya sigaranın parasını atsan kumbaraya.... hem de kısa zamanda biriken parayı görünce ne kadar doğru bir karar aldığını görürsün.. abur cuburdan uzak dur. para vericem derken kilo alacaksınn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…