- 6 Ağustos 2010
- 39.490
- 70.342
- 798
geldim canım geldimmm...
sabah geç çıktım evden.. doğru bakırköye gittim. sigara bırakma merkezinden randevu almaya.. ama benim bildiğim yer kapanmış.. sonra hastaneyi aradım. yarın için sigara bırakma polikliniğinden randevu aldım..
aslında bankaya uğrayıp para yatıracaktım, sağa sola vitrinlere bakınacaktım ama nişanlım aradı. ofise gelmiş nerdesin diyor.. sağolsun beni görmeyince yaşayamazz!!!! adam ben olmayınca huzursuz oluyor nedense.. ha gelince yüzüme bakıyor mu?? yoooo... tamam dedim işim bitti geliyorum..
geldim ofise, bir kahve yaptım içtik. karnı acıkmış. yiyecek birşeyler hazırladım. bulaşık vs. anca gelebildimm.... malum kemerleri sıkma politikası. dışardan yemek söylemeye mümkün mertebe hayırrrr.. aslında en az bi 5 tl almam lazım kumbiş için.. yemek parası
geçmişi okuyordum. pazartesi 90 olmuşken satsaydık keşke şimdi alırdık tekrar diyordum kendi kendime ki senin mesajını gördüm.. yapı kredide satışı 87.46, alışı 86.68 şu anda. pazartesi satsaydım, şimdi 1 gr fazladan alabilcektim.. napalım allahtan hayırlısı. yine kaybımız yok nihayetinde..
hoşgeldin canım
bence de enişte kumbişe yemek parası atmalı gittiği hangi lokantada bu kadar ilgi görebilecek değil mi ama?
altını satmaya gelince herşey nasip canım hakkımızda hayırlısı olsun