• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın şekerler:16:

dün gece kumbaradaki bozuklukları saydım 30 lira var.bugün tahsilata çıkıp ufak tefek alacaklarımı toplayacağım:1: 100 lira civarı bi alacağım var bi yerden.yarın da haftalık günü inşallah,ama bu arada kendim için olmasa da almam gereken birçok şey var:31: bakalım elimde ne kadar kalacak,çeyrek alacak kadar param kalırsa (ki kalacağını sanmıyorum) bu ayın son günlerinde bi çeyrek daha almış olurum:44:

Günaydın kızlar hepinize bol bereketli günler.Dün ayırdığım param vardı cumaya kadar 10 dolar yapmak için ama malesef harcadım dün bizim buranon pazarıydı bende kış için barbunya filan aldım gitti param iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama bu ayı 30 dolarla kapatcak gibi görünüyorum gerçi ben buraya katılalı 2 hafta oldu benim için 30 dolar bile büyük başarı

günaydın ,bereketli olsun canım:nazar::nazar:
eşler hep mi böyle ya ben de sıkı sıkı tembih ediyorum sadece şunlar diye Allahım ya eşim 10 tl harcanak yere 25 -30 tl harcayıp geliyor ama bu hep böyle oluyor
evet dediğin gibi eve alınıyor ama nasıl alışırsa da öyle gidiyor insan :31::31:
neyse kendi bilir giden onun paracıkları ya maaşıma da dokunsaydı:30::30::30::30::30:
ama ben onu çok uyardım benden günah gitti :52::52::52::52::52::52:

ayy benım eşim de tam tersi sunu al gel desem sadece onu alır ekstra hıcbısey almaz bende süpriz yok mu derım eve gelırken bıseyler alıp gelme huyu da yoktur hep ben alırım eşimin huyunu sevmelımıyım sımdı bende kızıyordum :1:

hepinize günaydın kızlar dah oncede soylemıstım bankda paramvar bıraz katılım hesabı altın hesabına cevırsem mı yaa cok yuksek ya altın bırde ben o paray uzun süre dokunmayı düşünmüyorum siz olsanız napardınız :44:gercı bılmıyorum telefonla cevırebılırler mı cunku gıtme durumum yok:19:

Doğru diyosun bitanem ama fuzuli yere o parayı harcayacağına bana verse ben birikim yapsam daha iyi olur.Ama bende senin gibi ne kadar çok söylesemde nato kafa nato mermer almıyor ya da almak istemiyor.Ama olsun yine de kıyamam ben eşime.

ben de senin gibi düşünüyorum . eşime diyorum ya senin paran çok anlaşıldı madem markete vereceğine bana ver hiç olmazsa lazım olsa benden alabilirsin ama marketten asla :60::60::60::60::60:

Valla canım uzun süre ellemiyeceksen zaten altında başka kazandıraN yok gibi zaten herkes artacağınıda söylüyor biryıl önce 100 civarlarındaymış şimdi 150 tl fon alsan dövüz alsan bu kadar imkansız kazandırmazdı

Valla canım uzun süre ellemiyeceksen zaten altında başka kazandıraN yok gibi zaten herkes artacağınıda söylüyor biryıl önce 100 civarlarındaymış şimdi 150 tl fon alsan dövüz alsan bu kadar imkansız kazandırmazdı

günaydın şekerler:16:

dün gece kumbaradaki bozuklukları saydım 30 lira var.bugün tahsilata çıkıp ufak tefek alacaklarımı toplayacağım:1: 100 lira civarı bi alacağım var bi yerden.yarın da haftalık günü inşallah,ama bu arada kendim için olmasa da almam gereken birçok şey var:31: bakalım elimde ne kadar kalacak,çeyrek alacak kadar param kalırsa (ki kalacağını sanmıyorum) bu ayın son günlerinde bi çeyrek daha almış olurum:44:
şimdiden bereketli olsun bitanemmmmmmm:38:
Günaydın kızlar hepinize bol bereketli günler.Dün ayırdığım param vardı cumaya kadar 10 dolar yapmak için ama malesef harcadım dün bizim buranon pazarıydı bende kış için barbunya filan aldım gitti param iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama bu ayı 30 dolarla kapatcak gibi görünüyorum gerçi ben buraya katılalı 2 hafta oldu benim için 30 dolar bile büyük başarı

çok güzel canım.
bereketli olsun .
eşine desen pazar için ya da toplu alacağın kış erzağı için para vermez mi ?
ya da pazara onunla çık ona aldırıver olmaz mı?:28::28::27::27::27::38::34:

kızlar aklıma bısey geldı dün aksam uygular yada uygulamayız bılmıyorum ama paylaşmak istedim.her ay yaptıgımız birikimlerden en cok bırıkım yapanı belirleyip ayın kirli çıkısı ilan edebiliriz:52::52::52:

Canım sende fuzuli şey için harcamamışsın zaten bask kışlık zor zamanların için şimdiden karınca misali çalışmışsın.Boşver sıkma canın 10 doları haftaya yaparsın.Kışın pahalı olup belki 20 dolarını harcayacaksın öyle düşün.

maaş kartımda kalan parayı cekıp cekıp harcıyordum aklıma geldı 150 tlsını bu ay sonuna kadar ıdare edeyım dedım kalanını cektım esıme ata altın (ben cumhurıyet dıyorum) al dedım cumhurıyet yokmus tam altın almıs dün boylelıkle bu ayın bırkımını tamamlamıs oldum ve bildirimimi yaptım farmasıciğime:66::65::65:

ayy benım eşim de tam tersi sunu al gel desem sadece onu alır ekstra hıcbısey almaz bende süpriz yok mu derım eve gelırken bıseyler alıp gelme huyu da yoktur hep ben alırım eşimin huyunu sevmelımıyım sımdı bende kızıyordum :1:

hepinize günaydın kızlar dah oncede soylemıstım bankda paramvar bıraz katılım hesabı altın hesabına cevırsem mı yaa cok yuksek ya altın bırde ben o paray uzun süre dokunmayı düşünmüyorum siz olsanız napardınız :44:gercı bılmıyorum telefonla cevırebılırler mı cunku gıtme durumum yok:19:

canım demek senin eşin senin alacağına güveniyor da onun için böyle yapıyor olabilir ya da eniştem de baya tutumlu :34:
o zaman sen de listeyi biraz kabarık tutarsın olur biter:34:
bence telefonda durumu sor bakalım ne diyecekler
ben kendi katılım hesabımdan para çekmeye gitmiştim durumu anlattım aynı gün altın alıverdiler bana altını alıp satmak istediğinizde telefon etmeniz yeterli dedi oradaki hanım çalışan:34:

kızlar aklıma bısey geldı dün aksam uygular yada uygulamayız bılmıyorum ama paylaşmak istedim.her ay yaptıgımız birikimlerden en cok bırıkım yapanı belirleyip ayın kirli çıkısı ilan edebiliriz:52::52::52:

kız onu ben düşündüm de :60::60::60::60::60::60: yalnız tek sorun şu mesela sadece çeyrek biriktirmiyoruz o nedenle bir önceki ayın değerleriyle bir sonraki ayın değerlerini hesaplamak çok zaman alır, çok kişiyiz birde 30 küsur kişi anlatabildim mi?:26:
ama şöyle olur kişi kendisi her ay not alır da bunu bildirirse bunun için ayrıca değişim tablosu yaparsak olur :34:

canım demek senin eşin senin alacağına güveniyor da onun için böyle yapıyor olabilir ya da eniştem de baya tutumlu :34:
o zaman sen de listeyi biraz kabarık tutarsın olur biter:34:
bence telefonda durumu sor bakalım ne diyecekler
ben kendi katılım hesabımdan para çekmeye gitmiştim durumu anlattım aynı gün altın alıverdiler bana altını alıp satmak istediğinizde telefon etmeniz yeterli dedi oradaki hanım çalışan:34:

evet bi arayıp sorayım senın fıkrın altın hesabına cevir diyosun yanii:44:

kız onu ben düşündüm de :60::60::60::60::60::60: yalnız tek sorun şu mesela sadece çeyrek biriktirmiyoruz o nedenle bir önceki ayın değerleriyle bir sonraki ayın değerlerini hesaplamak çok zaman alır, çok kişiyiz birde 30 küsur kişi anlatabildim mi?:26:
ama şöyle olur kişi kendisi her ay not alır da bunu bildirirse bunun için ayrıca değişim tablosu yaparsak olur :34:

evet o benım aklıma geldı senınkıne benzer yontemle çözdüm yanı mesela dun bı arkadas bırıkım yaptınız mı dıye sormustu ya hemen bırıkımlerımı türk parsına cevırıdm yanı suankı fıyat deıl tabı aldıgım fıyatlardan o sekılde toplam mıkatarı tl cınsınden söyleyıp dedıgın gıbı ayrı bı lıste olusturabılırız zor mu olur:26:ama güzel olur benc eolursa:32::66::66:

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 4 çeyrek 1gr
3 arcak81 100 1 çeyrek 1 cumhuriyet
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 50tl 5 çeyrek 100 dolar
17 seyhan77 90 euro
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc 108 tl
24 deymil
25 violin35 13tl 1 yarım 5 gr
26 meltemzeynep
27 superisi87
28 gökyüzündedans 30 dolar
29 ikon 1 1 1 gr
30 hayat8990 1 çeyrek
31 nazende_87 1 çeyrek
32 rabia1984 100 euro
33 alici_bjk 4 çeyrek

evet bi arayıp sorayım senın fıkrın altın hesabına cevir diyosun yanii:44:
eşine de danışmanı tavsiye ederim ve de ben kimseye yüklü miktarda olunca meblağ al ya da alma diyemem , yönlendiremem:50::50::50:
evet o benım aklıma geldı senınkıne benzer yontemle çözdüm yanı mesela dun bı arkadas bırıkım yaptınız mı dıye sormustu ya hemen bırıkımlerımı türk parsına cevırıdm yanı suankı fıyat deıl tabı aldıgım fıyatlardan o sekılde toplam mıkatarı tl cınsınden söyleyıp dedıgın gıbı ayrı bı lıste olusturabılırız zor mu olur:26:ama güzel olur benc eolursa:32::66::66:

yooo olmaz siz geçen ay tl bazında varlıklarımın bedeli 1500 tl bu ay 2500 tl dersiniz ben de ona göre tablo yaparım en kirli çıkı diye :60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
eşine de danışmanı tavsiye ederim ve de ben kimseye yüklü miktarda olunca meblağ al ya da alma diyemem , yönlendiremem:50::50::50:

yooo olmaz siz geçen ay tl bazında varlıklarımın bedeli 1500 tl bu ay 2500 tl dersiniz ben de ona göre tablo yaparım en kirli çıkı diye :60::60::60::60::60:

ayy canım eşimin haberı yok bu paradn taa bekarlıktan kalma hesabım yanı 1 senedırd eüzerinde işlem yapmadım 1000 tl bi getirisi olmus yanı onu esıme soyleyemem sorun cıkar sımdı ondan gızlı bısey yapmıyom ama bu eskı bı mesele oyle kaldı napcam yaa off

Back