Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herzaman beklerim
farmasi belediyelerin vezneleri bütünlüyor onlara sürekli lazım oluyor yada minibüs dolmuş şoförleri üstüne birde dua ediyorlar küçük markelerde seve seve bütünlüyor
çok teşekkürler bitanem bilgi için ama ben ilçede oturuyorum öyle oturduğum yerde şehiriçi minibüs , otobüs alışkanlığı yaygın değil her yere yürüyerek en fazla 5-10 dk mesafede olunduğu için
büyük şehirlerde oturan arkadaşlar için güzel bir fikir bu.
hımm bankalar vadır inşallah onlarda genelde sıra olur kolay gelsin şimdiden
hımm bankalar vadır inşallah onlarda genelde sıra olur kolay gelsin şimdiden
kızlar kolay gelsin uzun zamandır yazıları takı edıyorum ve bende dedım neden olmasın bende bir çeyrek alayım ayda basta basladım bozuklukları bırıktırmeye fakat baktım ki öyle olmuyor ayın 20. ve 5. maaş alıyoruz dedım kenara at efsunum ve ben okadar azmetmişim ki tam 300 milyon para ayırabilmişim kenara ( eşimin haberi bile yok) tam 2 tane çeyrek aldım ama tavan yapmış çeyrekler 146 tl idi en son bilginiz olsun artık bidahaki ay bitane alırım alınca yine yazarım herkese kolay gelsın
merhaba bereketli olsun canım
teşekkür ederim canım ben bebek için birikim yapıyorum zaten bazı durumlardan hamile kalamıyorum allah kısmet ederde bir gün anne olursam kenarımda köşemde param olsun diye başladım hepimizinki bereketli olsun inşallah
kızlar kolay gelsin uzun zamandır yazıları takı edıyorum ve bende dedım neden olmasın bende bir çeyrek alayım ayda basta basladım bozuklukları bırıktırmeye fakat baktım ki öyle olmuyor ayın 20. ve 5. maaş alıyoruz dedım kenara at efsunum ve ben okadar azmetmişim ki tam 300 milyon para ayırabilmişim kenara ( eşimin haberi bile yok) tam 2 tane çeyrek aldım ama tavan yapmış çeyrekler 146 tl idi en son bilginiz olsun artık bidahaki ay bitane alırım alınca yine yazarım herkese kolay gelsın
canım benim evimin altında kahvehane var benim büyük oğlana ya da kahvehanede çalışan işçiye verdim mi bütünlerler.
zaten pazara giderken götürüyorum
anneme bütünletiyorum.
sıkıntı yok yani
okul başladı mı okul kantinine ya da okuldaki hizmetli aibimize veririm bir esnafa bütünletir. tabi 10 - 20 en fazla dikkat çekmek yok yani ve de farklı yerlere bütünletme işlemini dağıtmak lazım
canım Allah o günleri de gösterir inşallah kaç yıllık evlisin ?
Allah bereket versin
tesekkür ederim cümlemizinki bereketli olsun inşallah Allah güzel şeyler için harcamak nasip eder
teşekkür ederim canım ben bebek için birikim yapıyorum zaten bazı durumlardan hamile kalamıyorum allah kısmet ederde bir gün anne olursam kenarımda köşemde param olsun diye başladım hepimizinki bereketli olsun inşallah
önemli duyuru : Kızlar birikim listesine dahil olmak isteyenler , dahil olup da henüz bildirimini yapmamış olanlar lütfen özelden mesaj atsınlar.
Son gün 31 temmuz 2011 saat 17:00
önemli duyuru : Kızlar birikim listesine dahil olmak isteyenler , dahil olup da henüz bildirimini yapmamış olanlar lütfen özelden mesaj atsınlar.
Son gün 31 temmuz 2011 saat 17:00