cok saol canım özellikle sordugun ıcınaslında yazıyorum benım bırde kılo topıgım var bı oraya bı buarya bakıyorum sayfalar acık çalışıyorum sıcaklar kötü sizler sayesınde güzel vakıt gecırıyorum baska türlü vakıt gecmıyor sende ıyısındır umarım
Yatırım amaçlı canım cumhuriyet mantıklı...
sanırım yarın yatar ama burdan takip eder danışırım size aslında dolar ödemesi var eşimin 9500 kadar ama dolar alsak dolarda uçmuş dolar düşermi sizce
dün aksam tv de bı uzman söyledi altın düşmiycek diye kısa süreli duraklama ve düşüşler olsada 2012 sonuna ceyrek altın 200 tl olursa şaşmayın dedi.bende kendımı bıldım bılelı bu sekılde olmustur altın en fazla duraklamıstır yanı ama genel manada sürekli bi artıs olmustur belkı bu senenınkı kadar fazla olmasada bu böyle
merhaba arkadaşlar...
bi fikir almak istiyorum sizden. ben geçenlerde bu topiğe girip durumdan az çok bahsetmiştim.özetliim durumumu şöööyle :
gün param gelmişti 1700 tl. üzerine yaklaşık 10 tane çeyrek bozdurup 22 ayar 42 gr. geniş bi bilezik alcaktııııımmm.ama bi iş için kocişe borç verdim paranın bi kısmını.oda maaşı alınca vericek tabiiii. yani 2-3 gün sonra. ama ben geçen ay fiyat almıştım. şimdi bu arada bayaaa bi fark olmuştur
kocacıma diorumki (cumartesi alcak maaşını ) ben seni cumartesi çarşıda beklicem hemen gider alırız falan diorum. oda tepki gösterdi sanki bu kadar çıkmışken mi die... iyide düşmiycekki.... yani düşer düşer ama dün sordum 145 dedi çeyreğe kuyumcu 135 e bile düşeceğini sanmıyorum artık ben... sizce cumartesi aliim mi bileziğimi yoksa düşmesini mi bekliiimmmm ...
özellikle farmasi arkadaşım senin tavsiyen ne???
canım uzun süreli düşünüyorsan yanı bozdurmuycaksan al derim ben yani ben düşse bile alırdım bak sonra para baska yerlere gdıebılır onu da düşün o zaman daha cok zarar edersin
merhaba arkadaşlar...
bi fikir almak istiyorum sizden. ben geçenlerde bu topiğe girip durumdan az çok bahsetmiştim.özetliim durumumu şöööyle :
gün param gelmişti 1700 tl. üzerine yaklaşık 10 tane çeyrek bozdurup 22 ayar 42 gr. geniş bi bilezik alcaktııııımmm.ama bi iş için kocişe borç verdim paranın bi kısmını.oda maaşı alınca vericek tabiiii. yani 2-3 gün sonra. ama ben geçen ay fiyat almıştım. şimdi bu arada bayaaa bi fark olmuştur
kocacıma diorumki (cumartesi alcak maaşını ) ben seni cumartesi çarşıda beklicem hemen gider alırız falan diorum. oda tepki gösterdi sanki bu kadar çıkmışken mi die... iyide düşmiycekki.... yani düşer düşer ama dün sordum 145 dedi çeyreğe kuyumcu 135 e bile düşeceğini sanmıyorum artık ben... sizce cumartesi aliim mi bileziğimi yoksa düşmesini mi bekliiimmmm ...
özellikle farmasi arkadaşım senin tavsiyen ne???
canım ben yatırım uzmanı değilim yanlış yönlendirmek istemem ama şu sitedeki arkadaşların yorumlarına bakmanı tavsiye ederim ve elbette karar senin
www.doviz.com
kızlar burada aylık yaptığımız bildirimleri evde de bir deftere kaydederseniz 1 ayda 2 ayda 6 ayda hatta 1 yılda ne kadar birikim yaptığınızı şöyle bir gözden geçirme imkanınız olur aklıma gelmişken yazayım dedim canlar
bugün düşüşle kapanıcak o kesin. yarın ve yarından sonra önemli ama şu an bişi yapamıyorum cumartesi gelio para... cumartesi inş alıyorum yüksekde olsa düşükte olsa. 2 günde 90 dan 100 zıplamaz herhalde gramı
bence bu duraklama düşüş sanki geçici gibi geliyor yorumlara bakılırsa uzuzn vadede yatırımcısına iyi kazandıracağa benziyor 90-100 arasını görsem ben de elimdeki 500 gramı satmak istiyorum . hayırlı Allah'tan .Altın yine yükselmiş Uzmanların dediği doğru herhalde 200 lirayı bulacak.Ayrıca dolar şu saatten sonra düşmeyecek arkadaşlar bilerek yükselttiler zaten ithalat ve ihracat yüzünden haaa daha yükselirmi bilemem ama bu seviyelerden aşağıda inmez
Biliyorsunuz gerçi ama yeniden hatırlatmak istedimben hedeflediğim rakamları yazdım 2013 temmuza kadar neler yapabilirim diye ve hedefe yaklaştıkça bir mutlu oluyorum bir mutlu oluyorum sormayın gitsin
çekirge değil ya zıplamaz herhaldeşimdiden bereketli olsun canım
bence bu duraklama düşüş sanki geçici gibi geliyor yorumlara bakılırsa uzuzn vadede yatırımcısına iyi kazandıracağa benziyor 90-100 arasını görsem ben de elimdeki 500 gramı satmak istiyorum . hayırlı Allah'tan .
hep daha iyiye , güzele yol alırsın inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmm
Len sendemi burdasın,buluşmalara gelmiyon buralarda geziniyon
Özledim ama görüşelimm
kızlar burada aylık yaptığımız bildirimleri evde de bir deftere kaydederseniz 1 ayda 2 ayda 6 ayda hatta 1 yılda ne kadar birikim yaptığınızı şöyle bir gözden geçirme imkanınız olur aklıma gelmişken yazayım dedim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?