Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

aynen canım bende çalışıyorum biraz uyykum geldi ama idare ediyorum işte en azından masa başındayım ve tepemde güneş yok şükür gene halimize nasıl olıyım canım bende iyi olmaya çalışıyorum iyi diyelim iyi olsun ama değilmi

dolar düşmek zorunda canım yoksa buna hiçbir ülke izin vermez piyasalar allak bullak olur ben bir süre daha beklemeni öneririm hep böyle olur çünkü dolar fırlar merkez bankasının müsahaleleri ile ya sabitlenir yada düşürülür

dün aksam tv de bı uzman söyledi altın düşmiycek diye kısa süreli duraklama ve düşüşler olsada 2012 sonuna ceyrek altın 200 tl olursa şaşmayın dedi.bende kendımı bıldım bılelı bu sekılde olmustur altın en fazla duraklamıstır yanı ama genel manada sürekli bi artıs olmustur belkı bu senenınkı kadar fazla olmasada bu böyle

Tabiki altın hep yükselir mantıklı olanıda budur zaten bizim maaşlarımız neden zamlanıyor piyasalardaki ürünler neden sürekli zamlanıyor bunun sebebide enflasyondur düşer elbette ama kalkıpta gene çeyreğin 100 tl olması zor bir durum bekleyip görücez

merhaba arkadaşlar...

bi fikir almak istiyorum sizden. ben geçenlerde bu topiğe girip durumdan az çok bahsetmiştim.özetliim durumumu şöööyle :
gün param gelmişti 1700 tl. üzerine yaklaşık 10 tane çeyrek bozdurup 22 ayar 42 gr. geniş bi bilezik alcaktııııımmm.ama bi iş için kocişe borç verdim paranın bi kısmını.oda maaşı alınca vericek tabiiii. yani 2-3 gün sonra. ama ben geçen ay fiyat almıştım. şimdi bu arada bayaaa bi fark olmuştur

kocacıma diorumki (cumartesi alcak maaşını ) ben seni cumartesi çarşıda beklicem hemen gider alırız falan diorum. oda tepki gösterdi sanki bu kadar çıkmışken mi die... iyide düşmiycekki.... yani düşer düşer ama dün sordum 145 dedi çeyreğe kuyumcu 135 e bile düşeceğini sanmıyorum artık ben... sizce cumartesi aliim mi bileziğimi yoksa düşmesini mi bekliiimmmm ...

özellikle farmasi arkadaşım senin tavsiyen ne???

canım uzun süreli düşünüyorsan yanı bozdurmuycaksan al derim ben yani ben düşse bile alırdım bak sonra para baska yerlere gdıebılır onu da düşün o zaman daha cok zarar edersin

canım uzun süreli düşünüyorsan yanı bozdurmuycaksan al derim ben yani ben düşse bile alırdım bak sonra para baska yerlere gdıebılır onu da düşün o zaman daha cok zarar edersin

doğru diosun canım ... param hazırken ay başında almadığım için şimdi alınca bile minimum 300 tl zarar edicem.. bir ay daha beklemek demek bence bi 300 daha zarar demek

canım ben yatırım uzmanı değilim yanlış yönlendirmek istemem ama şu sitedeki arkadaşların yorumlarına bakmanı tavsiye ederim ve elbette karar senin

www.doviz.com

esfacım benim elimde bugün itibariyle altın alacak para olsa gider alırdım hazır biraz da düşmüşken bugün alım için ideal günlerden biri

kızlar burada aylık yaptığımız bildirimleri evde de bir deftere kaydederseniz 1 ayda 2 ayda 6 ayda hatta 1 yılda ne kadar birikim yaptığınızı şöyle bir gözden geçirme imkanınız olur aklıma gelmişken yazayım dedim canlar

Altın yine yükselmiş Uzmanların dediği doğru herhalde 200 lirayı bulacak.Ayrıca dolar şu saatten sonra düşmeyecek arkadaşlar bilerek yükselttiler zaten ithalat ve ihracat yüzünden haaa daha yükselirmi bilemem ama bu seviyelerden aşağıda inmez

bugün düşüşle kapanıcak o kesin. yarın ve yarından sonra önemli ama şu an bişi yapamıyorum cumartesi gelio para... cumartesi inş alıyorum yüksekde olsa düşükte olsa. 2 günde 90 dan 100 zıplamaz herhalde gramı

Biliyorsunuz gerçi ama yeniden hatırlatmak istedim ben hedeflediğim rakamları yazdım 2013 temmuza kadar neler yapabilirim diye ve hedefe yaklaştıkça bir mutlu oluyorum bir mutlu oluyorum sormayın gitsin

çekirge değil ya zıplamaz herhalde şimdiden bereketli olsun canım

Son düzenleme:
bence bu duraklama düşüş sanki geçici gibi geliyor yorumlara bakılırsa uzuzn vadede yatırımcısına iyi kazandıracağa benziyor 90-100 arasını görsem ben de elimdeki 500 gramı satmak istiyorum . hayırlı Allah'tan .
Biliyorsunuz gerçi ama yeniden hatırlatmak istedim ben hedeflediğim rakamları yazdım 2013 temmuza kadar neler yapabilirim diye ve hedefe yaklaştıkça bir mutlu oluyorum bir mutlu oluyorum sormayın gitsin

hep daha iyiye , güzele yol alırsın inşallah canım benimmmmmmmmmmmmmm

İnşallah canım benim hep birlikte nice güzel birikimlere inşallah

Len sendemi burdasın,buluşmalara gelmiyon buralarda geziniyon
Özledim ama görüşelimm

ehehehehh ben bu topiğe takılıyorum ya,artık hiç gelmem buluşmalara para harcamamak için

Ben de böyle yapmayı düşünüyorum,burada tablolarımız var ama zaman geçtikçe gelip de burada her ayın tablosunu arayacak değiliz yani

bende az once bı kagıda hangı tarıhte kac paraya ne aldıysam onu yazdım ılerde karsılastırmak ıcın eve gıdıncede bı deftere gecıreyım dıyordum aynı seylerı düşünmüşüz ama aylık olarak ta bölebilirim güzel fikir canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…