• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

teşekkürler farmasi önümüzdeki aylarda bomba gibi birikimlerle gelicem:52::52::52::52:
inşallah canım Allah gönlüne, niyetine göre versin :34:
birikimlerimiz ile ev almak istiyoruz ya sizlerrr:34::34::34::34:

canım biraz vakit ayırırsan geriye dönük sayfalara arkadaşlar pekçok şey paylaşmıştık bu konuda ayrıca çok yararlı fikirler edinmen açısından incelemeni tavsiye ederim.
ben ara oturup benim topiğe dahil olmadığım zamanlarda yazılanlara göz atıyorum eeee ne demişler akıl akıldan üstündür :34::34:

inşallah canım Allah gönlüne, niyetine göre versin :34:

canım biraz vakit ayırırsan geriye dönük sayfalara arkadaşlar pekçok şey paylaşmıştık bu konuda ayrıca çok yararlı fikirler edinmen açısından incelemeni tavsiye ederim.
ben ara oturup benim topiğe dahil olmadığım zamanlarda yazılanlara göz atıyorum eeee ne demişler akıl akıldan üstündür :34::34:

zaten yaklaşık 10 gündür okuyorum ilk defa birşeyler yazıyorum:52::52::52:
geriye dönük de okurum:52::52:

90 100 civarı ankara yenimahalle

bizde 4 yıl sonra lojmandan cıkınca ayrancı güvenlik caddesı tarafı istiyoruz ama 150 den baslıyo hatta gecen baktım 200 e bıle süper olmayan evler var ben soyle mutfagı genıs olsun ıstıyorum kısmet bakalım allah herkesın gönlüne göre versin:61:

zaten yaklaşık 10 gündür okuyorum ilk defa birşeyler yazıyorum:52::52::52:
geriye dönük de okurum:52::52:

ben de nisan ayının ortalarından bu yana burdayım ve niye daha önceden keşfetmemişim diyorum kendi kendime.
bu kk sayesinde kiloları attım , birikimleri kaptım öyle diyorum :52::52::52:

farmasiciğim kusura bakma canım ya uğraştım uğraştım 100 msj hakkımı dolduramadım..bu yüzden burdan yazıyorum benim 1 tane yarım altın+ 5 gr altın+ 13 tl var. eklersen sevinirim canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de nisan ayının ortalarından bu yana burdayım ve niye daha önceden keşfetmemişim diyorum kendi kendime.
bu kk sayesinde kiloları attım , birikimleri kaptım öyle diyorum :52::52::52:
ben de 7 kilo verdim hamile kaldım ve şimdi birikim yapacağım inş. birikimlerimiz bol olsun sen öğretmendim değil mi
farmasiciğim kusura bakma canım ya uğraştım uğraştım 100 msj hakkımı dolduramadım..bu yüzden burdan yazıyorum benim 1 tane yarım altın+ 5 gr altın+ 13 tl var. eklersen sevinirim canım.:nazar::nazar::nazar::nazar:

birikimin bol olsun inş.

birikimin bol olsun inş.[/QUOTE]

sağol canım teşekkür ederim hepimizin bereketli olur inşallah.:nazar::nazar::nazar:

estağfirullah canım zaten özel mesaj atabilecek konumdaki arkadaşlar için yazdım .
sen henüz yenisin profilindeki kalpten anlaşıldığı üzere :34:
hayırlı olsun kaydediyorum canım.:38:

ben de 7 kilo verdim hamile kaldım ve şimdi birikim yapacağım inş. birikimlerimiz bol olsun sen öğretmendim değil mi

birikimin bol olsun inş.

evet canım öğretmenim
hamilelik öncesi kilo vermen isabetli olmuş, hayırlı olsun canım bebeğin .
profilinde öğretmen yazıyor doğru mu?

BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN GR ALTIN DÖVİZ
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 3 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc 108 tl
24 deymil
25 violin35
26 meltemzeynep
27 superisi87
28 gökyüzündedans 30 dolar
29 ikon 1 1 1 gr
30 hayat8990 1 çeyrek
31 nazende_87 1 çeyrek
32 rabia1984 100 euro
33 alici_bjk 4 çeyrek

Farmasıcım ellerine sağlık . Harika görünüyor tablomuz . Arkadaşlar yoğun sınav temposuna gireceğimden dolayı tabloyu farmasiye devrettim . O da sağolsun kabul etti .
Burdan kendisine tekrar teşekkür ederim . İyi ki varsın cnm . Hepimize bol hayırlı birikimler .

Farmasıcım ellerine sağlık . Harika görünüyor tablomuz . Arkadaşlar yoğun sınav temposuna gireceğimden dolayı tabloyu farmasiye devrettim . O da sağolsun kabul etti .
Burdan kendisine tekrar teşekkür ederim . İyi ki varsın cnm . Hepimize bol hayırlı birikimler .

estağfirullah bitanem elimden gelen birşey olduktan sonra seve seve yaparım. iyiki sen de varsın canım benim .Allah yardımcın olsun :70::70::70::70::38::38:

Back