- 6 Ağustos 2010
- 39.419
- 69.950
- 798
evet canım rehber öğretmenim
çok güzel canım meslekte kaçıncı yılın ?
ilk bebek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım rehber öğretmenim
çok güzel canım meslekte kaçıncı yılın ?
ilk bebek mi?
2 yıl bitti allaha şükür ilk bebek canım
hanımlar merhaba,
nişanlımla birlikte sigarayı bırakmaya karar verdik. randevu almaya çalışıyorum şimdi. eğer başarabilirsek yıllık 7-8 bin tl tasarrufumuz olacak. hem cebimiz hem sağlığımız için gerekli olduğunu biliyoruz ama tek başımıza beceremiyoruz. destek almaya karar verdik. günde 2 paket içen bir arkadaşımız doktor desteğiyle bırakmış. bize ışık tuttu. inşallah biz de bırakır, maddi manevi rahatlarız..
uzun yıllardır sigara içiyorum. kaba bir hesap yaptım. bugünün parasıyla elimde 30 bin tl gibi bir para olması gerekirdi. sigaraya 30 bin tl vermişim şimdiye kadar, en az bir 40 bin de nişanlım vermiştir.. kabus gibi.. bir daire alınır, ya da iyi bir daire için peşinat verilir bu parayla...
allahım yardımınla kurtulalım bu illetten... amiinn..
hanımlar merhaba,
nişanlımla birlikte sigarayı bırakmaya karar verdik. randevu almaya çalışıyorum şimdi. eğer başarabilirsek yıllık 7-8 bin tl tasarrufumuz olacak. hem cebimiz hem sağlığımız için gerekli olduğunu biliyoruz ama tek başımıza beceremiyoruz. destek almaya karar verdik. günde 2 paket içen bir arkadaşımız doktor desteğiyle bırakmış. bize ışık tuttu. inşallah biz de bırakır, maddi manevi rahatlarız..
uzun yıllardır sigara içiyorum. kaba bir hesap yaptım. bugünün parasıyla elimde 30 bin tl gibi bir para olması gerekirdi. sigaraya 30 bin tl vermişim şimdiye kadar, en az bir 40 bin de nişanlım vermiştir.. kabus gibi.. bir daire alınır, ya da iyi bir daire için peşinat verilir bu parayla...
bitanem daha birkaç gün önce bir arkadaşın vesilesiyle (sanırım nur idi yanlış hatırlıyorsam arkadaş kusuruma bakmasın) sigara bırakma ve hem sağlık hem de parasal olarak uzun vadeli düşünüldüğünde ne denli bir kaybın söz konusu olduğunu kabaca hesap etmiştik.
seni öncelikle bunun farkına vardığın ve de bu konuda girişimde bulunduğun için tebrik ederim.
Allah sana ve nişanlına yardım etsin canım AMİNNNNNNNNN.
oooooo canım ya sen henüz tazesin meslekte de bebekte de Allah kolaylık versin.
biz biraz daha ortaladık
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte iyi insan lafının üstüne geldi . nurcum canım benim nasılsın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
Hoşbulduumm canııımmcım seninle ilgili ve bizim topikcağzımızdaki tüm tutumlu hanımların durumları hissedip hemen uçuyorum buraya sizler nasılsınız canlarım özledim hepinizi
:124::124::124::124::119::119::119:
Selam tutumlu hanımlar nasılsınız eşim kavanozu gördü bu ne dedi anlattım şimdi o atıyor bozuklukları bu arada bu hafta sgkdan doğum param yatıcak ne yapayım sizce cumhuriyet bilezik para olarak kalırsa harcıyoruz ilk taksidi harcadık öyle
evet bu tazeliğim hiç gitmesin istiyorum ama geçiyor seneler
altın dün ve bugün almak için çok iyi idi , biraz düştü alıma müsait yani.Selam tutumlu hanımlar nasılsınız eşim kavanozu gördü bu ne dedi anlattım şimdi o atıyor bozuklukları bu arada bu hafta sgkdan doğum param yatıcak ne yapayım sizce cumhuriyet bilezik para olarak kalırsa harcıyoruz ilk taksidi harcadık öyle
Listeyi devralmışsın Farmasiciğim derenede Allah kolaylıklar versin atlatsın sınavlarını en kısa sürede aramıza geri dönsün benimde sınavlarım yaklaşıyor inşallah derende bende alnımızın akıyla kurtuluruz bu maratondan
hanımlar merhaba,
Bence cumhuriyet al derim canım ama şuaralar altın çok yüksek belki vadeli mevduatta yada fon hesaplarında değerlendirebilirsin düşüşe geçtiğindede paranı hemen altına çevirirsin ama ben takı olarakta altın kullaanmayı seviyorum dersende işçiliksiz bilezik yap ama yatırımsa amaç cumhuriyet daha karlıdır
altın dün ve bugün almak için çok iyi idi , biraz düştü alıma müsait yani.
ama gene de takip etmelisin altın fiyatlarını.....
Allah yar ve yardımcınız olsun bitanemmmmmmmmmmmmmm
Arcakcım sen nasılsın hayatım nevar neyok pek sesin çıkmıyor