Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 230931
Eki Görüntüle 230932
kızlar eşimin geçen yıl aldığı tek taktığım bileziğim manevi değeri olmasa yükselişte satacam ama olmazzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 230931
Eki Görüntüle 230932
kızlar eşimin geçen yıl aldığı tek taktığım bileziğim manevi değeri olmasa yükselişte satacam ama olmazzzzzzzzzz
ben mutlaka tarih atarak neyi ne zaman kaça aldım ,sattım not ederim.ehehehehh ben bu topiğe takılıyorum ya,artık hiç gelmem buluşmalara para harcamamak için
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum,burada tablolarımız var ama zaman geçtikçe gelip de burada her ayın tablosunu arayacak değiliz yani
bende az once bı kagıda hangı tarıhte kac paraya ne aldıysam onu yazdım ılerde karsılastırmak ıcın eve gıdıncede bı deftere gecıreyım dıyordum aynı seylerı düşünmüşüz ama aylık olarak ta bölebilirim güzel fikir canım saol
Satma tabiki şekerim altından iyi yatırımmı var lazım olursa bozdurursun.Bizimde bu ay çift maaş bende bilezik almak istiyorum annemin fikri bu bana kalsa yerim:125:Eki Görüntüle 230931
Eki Görüntüle 230932
ehehehehh ben bu topiğe takılıyorum ya,artık hiç gelmem buluşmalara para harcamamak için
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum,burada tablolarımız var ama zaman geçtikçe gelip de burada her ayın tablosunu arayacak değiliz yani
Allah'ım bana dediğine bak sen şu birikim cadısınınVaaavvv canım ALLAH nazarlardan saklasın çok güzelmiş bitanem.Valla şekerim sen altın tüccarısın mübarek
ayyy satma tabi canım çok güzelmiş güle güle kullan
Gelmezsen gelme biz yine buluştuk 2 hafta önce sen kal
tek ders sınavım vardı buluşmadan 3 gün sonra güzelim,gelsem okulu bitiremiyodum
Bittimi bari verdinmi dersi
bitti çok şükür şekerim
iyi o zaman gel buluşmalara
farmasi abla kumbaradan parar aşırmaya izin verirse gelirim
kız tatlı cadı niye topu bana atıyorsun ki
ama sen hiç mi para harcamayacaksın eğlenmek için de nasılsa
ama sen şimdi istanbulun neresindesin söyle ona göre zararı yok ben de geleyim bendensin diyeyim çıtır avukat hanımmmmmm
Canım neden bu kadar karamsar davranıyorsun kendini bu kadar değersiz boş hissetme elbette her işte bir hayır vardır bunuda unutma demekki senin için hayırlısı değilmiş böyle düşün niye eşine annene yük olasınki bak ne kadar güzel bir ailen var bununla mutlu olmaya bak böyle kötü düşünerek kendini yıpratırsın.Bilmiyorum duaların gücüne inanırmısın ama benim en zor günlerimde,olmasını çok istediğim şeylerde okuduğum dua bedir ashabı duasıdır bu duayı okuyunca inan her istediğim oldu Alahın izniyle
keyfim için de para harcıyorum tabi ama şimdi burada buluşma planları yapıp topiğimize kötü örnek olmayayım diye öyle dedim gelsene sen de buluşmalara
canımmm... bedir ashabı duası nedir bilmiyordum. nette aradım. sahabelerin isimleri çıktı. 60 tanesini okuyabildim. arada döner döner okurum dedim. senin bahsettiğin bu mu bilmiyorum ama. niyetimde rabbim bize yardımcı olsun, düğün dernek masrafımız çok. sıkılmadan, kırılmadan hayırlısıyla içinden çıkmayı nasip etsin dedim..
az önce nişanlım aradı. bir dosyamıza 18 bin tl yatmış.... e müvekkilin alacağının dışında bize de 3-4 bin lira düşer ordan.. nasıl sevindim anlatamam.. ben kaldığım yerden okumaya devam ediyorum.. allah razı olsun.. bilmediğim bir şeyi öğrendimm sayende..
Selam hanımlar konu yaklaşık bir yıl olacak açılalı kaç altın biriktirdiniz işe yarıyormu ?
İşe yarıyorsa benide aranıza alın çok tutumsuzum