Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsuun canım gerekli iseler eninde sonunda alınacaklardı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sen gene iyi benim kadar çok harcamamışsın ben sadece 1 hafta sonunda 1000 küsür harcamıştım pataklanılası nur ne olacak
Kızçelerim hepinizi çok öptüm şimdilik ben kaçar yemeği evde yiyeyimde bari cüzdanımın derinliklerindeki 3 tl yide kumbiriğime göndereyim kumbaramda ne kadar oldu çok merak ediyorum ouff saymamak içinde tutuyorum kendimi ama zanedersem artık bir çeyrekliği çoktan geçmiştir bütünlemeyeceğimi bilsem açıp sayıcam vallahi buarada siz paralarınızı nerede bütünletiyorsunuz canlar ben hep utanıyorum onları bütünletmeye götürmeye bu yüzden anneme devrediyorum bu olayı :78::78:
kızlar bu ay mayıs ayında mutemetin yapmayı unuttuğu, ödenmesi gereken çocuk parasını mutemet yapmış ve bankaya yatırmışlar.
biraz önce acaba 14 günlük maaş farkları ve banka promosyonu yatmış mı diye bankanın sayfasına bakmıştım. farklar ve promosyon henüz yatmamış ama çocuk parası yatmış sevindirik oldum Allah bereket versin
bankada 65 tl param oldu
bizde ayırmaya çalışıyrz şükür Rabbime ama
az geliyor biriktirdiğimiz para sanki
moralim bozuluyor bu sefer
ev almak istiyoruz çok mu acele ediyrz
benim evimin karşısında pastaneci ablam var. gidip oturup saatlerce sohbet ettiğim biri. kumbiş dolunca kapıyorum gidiyorum. döküp sayıyoruz, bütünlüyoruz. başka türlü nasıl yapardım bilmem.
canım bereketli olsun inşallahslm kızlar bu sıcaklar ne böylee pazara 19:00 dan sonra gittim öldüm sıcaktan kumbaramada 11.80 tl attım sonunda
bugün mezun olalı 6 koca sene olmuş ama ben hala işsizimdoktordan ses çıkmayınca dün sağlık ocağına gittim sanırım yanındaki hemşire de gitmiş kendisi iğne yapıyordu hastaya,görünce beni gülümsedi hoşgeldin güzelim ne yaptın dedi bende bi sorayım diye geldim dedim,bir arkadaşla daha görüşüyorum gerekrse ben seni ararım dedimadem alacaksın birini al iştee o kadar umutlu konuşup hayal kırıklığı yaşatmasa bari alacaksan al iştee olmazsa valla belediye başkanına çıkıcam bana iş bulun diye herkes torpille işe giriyor kuzenler liseyi zor bitirdi herkes kapağı attı bir yere sıkıldım artık bende çalışmak istiyorumvarya şu hemşirelik işi olsa eşimle birlikte ayda 3.000 den fazla para ayırırız hemen ev almak istiyorum:97:dua ediverin ne olur
canım bereketli olsun inşallah
canım benim ya şu anda burada ezan okunuyor hayırlısıyla inşallah bu iş olsun. değilse senden uzak dursun bitanem.AMİN
allah razı olsun bitanemm keşke aynı yerde oturuyor olsaydık sıkılıyorum dertleşirdik ne güzel
kızlar bu ay mayıs ayında mutemetin yapmayı unuttuğu, ödenmesi gereken çocuk parasını mutemet yapmış ve bankaya yatırmışlar.
biraz önce acaba 14 günlük maaş farkları ve banka promosyonu yatmış mı diye bankanın sayfasına bakmıştım. farklar ve promosyon henüz yatmamış ama çocuk parası yatmış sevindirik oldum Allah bereket versin
bankada 65 tl param oldu
bugün mezun olalı 6 koca sene olmuş ama ben hala işsizimdoktordan ses çıkmayınca dün sağlık ocağına gittim sanırım yanındaki hemşire de gitmiş kendisi iğne yapıyordu hastaya,görünce beni gülümsedi hoşgeldin güzelim ne yaptın dedi bende bi sorayım diye geldim dedim,bir arkadaşla daha görüşüyorum gerekrse ben seni ararım dedimadem alacaksın birini al iştee o kadar umutlu konuşup hayal kırıklığı yaşatmasa bari alacaksan al iştee olmazsa valla belediye başkanına çıkıcam bana iş bulun diye herkes torpille işe giriyor kuzenler liseyi zor bitirdi herkes kapağı attı bir yere sıkıldım artık bende çalışmak istiyorumvarya şu hemşirelik işi olsa eşimle birlikte ayda 3.000 den fazla para ayırırız hemen ev almak istiyorum:97:dua ediverin ne olur
İnşallah tez vakitte bütün sıkıntılarından arınırsın canım.
ve keşke burada olsaydın
canım inşallah tez zamanda olumlu bir haber alırsın...