• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bizde ayırmaya çalışıyrz şükür Rabbime ama
az geliyor biriktirdiğimiz para sanki:(
moralim bozuluyor bu sefer
ev almak istiyoruz çok mu acele ediyrz

Ben iyisimi sayayım kendi kendimi yiyorum çünkü sayarsamda yarın fotosunu ekleyeyim sizlere ama beni tutun bütünletmemem için :1::1::1:

Olsuun canım gerekli iseler eninde sonunda alınacaklardı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sen gene iyi benim kadar çok harcamamışsın ben sadece 1 hafta sonunda 1000 küsür harcamıştım :1::1::1: pataklanılası nur ne olacak :1::1::1::1::57::57::57::57:

evet canım ıhtıyacımız olan seylerdı ama bu ay bıraz sıkısıgız o yuzden dıkkat etmem gerekıyor :59:

Kızçelerim hepinizi çok öptüm şimdilik ben kaçar yemeği evde yiyeyimde bari cüzdanımın derinliklerindeki 3 tl yide kumbiriğime göndereyim :9::9::9: kumbaramda ne kadar oldu çok merak ediyorum ouff saymamak içinde tutuyorum kendimi ama zanedersem artık bir çeyrekliği çoktan geçmiştir bütünlemeyeceğimi bilsem açıp sayıcam vallahi :1::1::1: buarada siz paralarınızı nerede bütünletiyorsunuz canlar ben hep utanıyorum onları bütünletmeye götürmeye bu yüzden anneme devrediyorum bu olayı :78::78::77::77::77:

canım ben kumbişimdeki paralarla pazara çıkıyorum. eşimden aldığım pazar paramı da kuytu köşebankta kumbiğin parası diye not düşerek saklıyorum.böylece dikkat çekmiyorum .:34:kumbiğime baktıklarında çok para ile karşılaşıp da paran var demesinler değil mi ama?:9::9::9::34: kuytuköşebankımda daha sessiz gürültüsüz duruyor kağıt paracıklarım:52::52::52:

kızlar bu ay mayıs ayında mutemetin yapmayı unuttuğu, ödenmesi gereken çocuk parasını mutemet yapmış ve bankaya yatırmışlar.
biraz önce acaba 14 günlük maaş farkları ve banka promosyonu yatmış mı diye bankanın sayfasına bakmıştım. farklar ve promosyon henüz yatmamış ama çocuk parası yatmış sevindirik oldum Allah bereket versin:9::9:
bankada 65 tl param oldu:34:

kızlar bu ay mayıs ayında mutemetin yapmayı unuttuğu, ödenmesi gereken çocuk parasını mutemet yapmış ve bankaya yatırmışlar.
biraz önce acaba 14 günlük maaş farkları ve banka promosyonu yatmış mı diye bankanın sayfasına bakmıştım. farklar ve promosyon henüz yatmamış ama çocuk parası yatmış sevindirik oldum Allah bereket versin:9::9:

allah bereket versin canım :46:

bizde ayırmaya çalışıyrz şükür Rabbime ama
az geliyor biriktirdiğimiz para sanki:(
moralim bozuluyor bu sefer
ev almak istiyoruz çok mu acele ediyrz

canım evleneli daha ne oldu ki sıkma canını burada olup yatırım, birikim niyetinde olman bile çok büyük bir başarı .:34::38:

selam kızlarrr, ben anneme vermem gereken 1000 tl yi ödedim. misafir gelen kuzenlerle de gezdik bugün gittiler, kendime ayakkabı filan aldım yani bu ayın ekstra ödemeleri bitti. şimdi 500 lira kalmış hesabımda bakalım ay bitene kalan miktarı birikim olarak ayıracam. Bu arada yeni bir projem başladı yol param oluyor haftada 5 gün orası için ama yemek veriyorlar (halbuki orada 4 saat çalışıyorum) sanırım ikisi dengeleyecek birbirini. buradan aldığım ödemeyi direk birikime ayıracam.
Çeyrek aldğımda 131den almıştım en son sanırım 140 küsür oldu imdi biraz düştü bu ara alıp satmak için fiyatları yakından takip etmek lazım.

benim evimin karşısında pastaneci ablam var. gidip oturup saatlerce sohbet ettiğim biri. kumbiş dolunca kapıyorum gidiyorum. döküp sayıyoruz, bütünlüyoruz. başka türlü nasıl yapardım bilmem.

benim evimin karşısında pastaneci ablam var. gidip oturup saatlerce sohbet ettiğim biri. kumbiş dolunca kapıyorum gidiyorum. döküp sayıyoruz, bütünlüyoruz. başka türlü nasıl yapardım bilmem.

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:46::46::46:

slm kızlar bu sıcaklar ne böylee pazara 19:00 dan sonra gittim öldüm sıcaktan kumbaramada 11.80 tl attım sonunda:8:

bugün mezun olalı 6 koca sene olmuş ama ben hala işsizim:43:doktordan ses çıkmayınca dün sağlık ocağına gittim sanırım yanındaki hemşire de gitmiş kendisi iğne yapıyordu hastaya,görünce beni gülümsedi hoşgeldin güzelim ne yaptın dedi bende bi sorayım diye geldim dedim,bir arkadaşla daha görüşüyorum gerekrse ben seni ararım dedi:50:madem alacaksın birini al iştee o kadar umutlu konuşup hayal kırıklığı yaşatmasa bari alacaksan al iştee olmazsa valla belediye başkanına çıkıcam bana iş bulun diye herkes torpille işe giriyor kuzenler liseyi zor bitirdi herkes kapağı attı bir yere sıkıldım artık bende çalışmak istiyorum:57::47:varya şu hemşirelik işi olsa eşimle birlikte ayda 3.000 den fazla para ayırırız hemen ev almak istiyorum:97:dua ediverin ne olur:58:

slm kızlar bu sıcaklar ne böylee pazara 19:00 dan sonra gittim öldüm sıcaktan kumbaramada 11.80 tl attım sonunda:8:
canım bereketli olsun inşallah :38:
bugün mezun olalı 6 koca sene olmuş ama ben hala işsizim:43:doktordan ses çıkmayınca dün sağlık ocağına gittim sanırım yanındaki hemşire de gitmiş kendisi iğne yapıyordu hastaya,görünce beni gülümsedi hoşgeldin güzelim ne yaptın dedi bende bi sorayım diye geldim dedim,bir arkadaşla daha görüşüyorum gerekrse ben seni ararım dedi:50:madem alacaksın birini al iştee o kadar umutlu konuşup hayal kırıklığı yaşatmasa bari alacaksan al iştee olmazsa valla belediye başkanına çıkıcam bana iş bulun diye herkes torpille işe giriyor kuzenler liseyi zor bitirdi herkes kapağı attı bir yere sıkıldım artık bende çalışmak istiyorum:57::47:varya şu hemşirelik işi olsa eşimle birlikte ayda 3.000 den fazla para ayırırız hemen ev almak istiyorum:97:dua ediverin ne olur:58:

canım benim ya şu anda burada ezan okunuyor hayırlısıyla inşallah bu iş olsun. değilse senden uzak dursun bitanem.AMİN:38:

kızlar ben teknik öğretmenim benim maaşa bu ay 27 lira zam gelmiş az değil mi? bi yanlışlık olmasın bende de

canım inşallah tez zamanda olumlu bir haber alırsın...

öğlen yemeği için nişanlımla yakındaki bir alışveriş merkezine gittik. nişanlım yemeğin parasını öderken bozuk istedi cebimde 5 tl vardı. çıkardım. kağıt 5 bende de var dedi. paramı cebime koydum. (o 5 lira da sabah sigara alacaktım. nişanlım alınca kumbişe atarım demiştim.) sonra hesabı karıştırdı. kendi cebinden çıkardığı 5 lirayı benim parammış gibi bana verdi. ben de güldüm benimki burda amma sen onu da ver kardeş kardeş dursunlar cebimde akşam da kumbişe atarım diyip kaptım 5 lirayı:1::1: eve gelince 10.5 tl yi kumbişe verdim.. karnı doysun diye:1::1:

Back