• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

oğluşum için bi kumbara ayarlamıştım geçengün açtım tam 130 var. ozamanda 130 tl ydı. bi gittim çarşıya ada-m tutturdu 131 tl die bende almadım...:60::60::60: iyi mi yaptım hayır... şimdi sanırım 145 falan... para da gitti zaten ama ben yine oğluma harcadım kumaşlar aldım ona oyun halısı alt açma seti f:60:lan yapıcam... ayrıca borcum borç aysonu inşallah eşim maşşını alır almaz 1 tane alıcam isterse 150 olsun altın ... hıh...
yuh ya dolar 1.6644 olmuş... tavanı mı kaldı ya... çeyrek en kısa zamanda 150 olcak zaten...

kızlar merhabaaa...
bugün kaç günüdr ertelediğim kumbaramı yaptım.. yarım litrelik pet şişenin kapağını japonla yapıştırdım..kenarından sadece para geçecek kadar deldim.. şimdi birikene kadar ağzı açılmaz, doluncada kesip açarım.. içinde şu an 3 tl 20 krş var :9:
Bakalım bundan sonra günlük kaç tl atabilcem..

kendıne hakım olamayanlar ıcın pet şişe daha ıyı bı fıkırmıs yaa aferın valla kavanoz gıbı kırma derdı de yok hem:1:
ben dokunmamkumbaraya hakım olurum kendıme hatta eşim kızıyo bana kendı dün 7 lıra atmıs ne zamandır atmıyon kumbarya dıye harcamıyomkı para atayım haftasonu göçtüğümden:60:

kendıne hakım olamayanlar ıcın pet şişe daha ıyı bı fıkırmıs yaa aferın valla kavanoz gıbı kırma derdı de yok hem:1:
ben dokunmamkumbaraya hakım olurum kendıme hatta eşim kızıyo bana kendı dün 7 lıra atmıs ne zamandır atmıyon kumbarya dıye harcamıyomkı para atayım haftasonu göçtüğümden:60:

Haftasonu naptın ?? nerelere yatırdın paracıklarını :9::9:

Hihihihi Silikon olayına bayıldım ama aklıma birşey takılıyor onu nasıl acıcaz kırararkmı ?? ya da konserve açacağı kapağını delebilirmi ?? eskiden teneke açılmayan kumbaralar vardı ne güzeldi benimkiside simdi kilidi yok bende iplerle düğmükler attım :1::1::1::1:

çekıçle kırarım zevklı olur dıye duşunuyorum ıple falan sarsam ben gerı açarım bılıyorum kendıme soz geçıremem
bu fıkrı bulan arkadaş saolsun vallah çok ıyı oldu benım gıbıler ıçın:))

dün 85.700 tl di

bugün 84.700

altın hesabımda gramı 85 görünüyo niye piyasadan fazla ki? acaba yarında düşer mi yoksa hazır düşmüşken alayım mı? en iyisi alayım da dursun kenarda.neme lazım yükselir mükselir :68:

Haftasonu naptın ?? nerelere yatırdın paracıklarını :9::9:

canım yazmıstım da görmemişsin kendıme 2 pantolon 1 gömlek ogluma bı takım aldım günün sonunda dısarda yemek fılan eydık karedsım ben eşimoglum bana 250 tl ye patladı eşim 2 hafta boyle harcama yapma dedı ama ben bugun ogluma bı 35 tl lık daha harcadım valla banka kartımdan:18:

selam kızlar.
bugün giremedim
sıcaklardan bunalmış bir haldeyim
yoğun bir 10 gün bekliyor beni :(
moralim çok bozuk o yüzden
bugün kumbaramı bütünleticektim sabah çıkarken unutmuşum
çeyrek alamıcam ama gram altın alıcaktım
evdeki paradan alıcam hazır çıkmışken
bütünletincede geri vermicem :1:yine gram alıcam
kızlar bişiy sorucam sizler birikim yaparken bu kumbaradaki paraların haricinde yapıyormusunuz?
yani ayda ne kadar ayırabiliyorsunuz.

selam kızlar.
bugün giremedim
kızlar bişiy sorucam sizler birikim yaparken bu kumbaradaki paraların haricinde yapıyormusunuz?

valla benım daha yenı bırıkımım 1 ay olmadı buraya gelelı bırde kumbaranın harıcınde su an yapamıyorum ama yapıcam ıns bı kuytu köşe bank bende:9:

canım yazmıstım da görmemişsin kendıme 2 pantolon 1 gömlek ogluma bı takım aldım günün sonunda dısarda yemek fılan eydık karedsım ben eşimoglum bana 250 tl ye patladı eşim 2 hafta boyle harcama yapma dedı ama ben bugun ogluma bı 35 tl lık daha harcadım valla banka kartımdan:18:

Olsuun canım gerekli iseler eninde sonunda alınacaklardı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın sen gene iyi benim kadar çok harcamamışsın ben sadece 1 hafta sonunda 1000 küsür harcamıştım :1::1::1: pataklanılası nur ne olacak :1::1::1::1::57::57::57::57:

selam kızlar.
bugün giremedim

Ben ayırıyorum canım vadeli mevduatıma vadesiz mevduatıma bozuk para kumbiğime ve kuytuköşe bankıma ama değişiyor tabiki her ay durumlarım :9::9:

Kızçelerim hepinizi çok öptüm şimdilik ben kaçar yemeği evde yiyeyimde bari cüzdanımın derinliklerindeki 3 tl yide kumbiriğime göndereyim :9::9::9: kumbaramda ne kadar oldu çok merak ediyorum ouff saymamak içinde tutuyorum kendimi ama zanedersem artık bir çeyrekliği çoktan geçmiştir bütünlemeyeceğimi bilsem açıp sayıcam vallahi :1::1::1: buarada siz paralarınızı nerede bütünletiyorsunuz canlar ben hep utanıyorum onları bütünletmeye götürmeye bu yüzden anneme devrediyorum bu olayı :78::78::77::77::77:

Back