• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herkese bol ve bereketli birikimlerin yapıldığı sağlıklı, mutlu ,huzurlu bir gün diliyorum:16::16:

akşam çocuklarla eşimle gezmeye çıkmıştık ödenilen hesap üzeri 3.25 tl arttı ve tabiki doğru kumbişe.Allah bereket versin.:34:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün işten çıkışta eşimle dışarı çıktık.
ama gram altını alamadık :( yol çok uzak geldi
yürücekte mecalim kalmamıştı en yakın markete girip alışveriş yaptık
pek eksiğimiz yoktu ama 55 tl tuttu
100 tl verdim üstü kumbaraya kaldı
eşimle konuştuk maaşları alınca toplu alalım altın die.
ama çok fazla almakta istemiyrm.
çok yüksek şuanda çünkü.
benimde çantada epey bozukluk var ama bekliyrm daha maaşa çok var. idareli gitmem lazım.

sonbahar ve ezgi günaydın kızlar nasılsınız?:16:

günaydın kızlar
ama gram altını alamadık :( yol çok uzak geldi
ama çok fazla almakta istemiyrm.
çok yüksek şuanda çünkü.
benimde çantada epey bozukluk var ama bekliyrm daha maaşa çok var. idareli gitmem lazım.

bereketli olsun bitanem:38:
canım mesela ben bu yaz başı 2700 tl borçlanmadan önce ayın 15 inde maaşımı aldığım zaman kredi kartı borcumu faturalarımın tutarlarını ayarladıktan sonra 2 adet cumhuriyet paramı ayırıyordum, alıyordum. bir de şunu farkettim.
memur maaş günü olan 15 i ve emeklilerin maaş günü 20- 27 si aralığında altın daha pahalı oluyor.
ben şu an borç ödeme derdindeyim çok şükür birşey kalmadı sayılır .
27 hazirandan bu yana 2200 tl si ödendi kaldı 500 tl.:34:
ama borcum bittikten sonra inşallah ben ayın 15 inde maaşımı alınca altın paramı ayırıp ayın 28 - 29 u gibi zamanlarda alacağım.tabi altın kurunu da takip edeceğim belli olmaz gene de. :34:/COLOR]

pasaklıtanrıca ve meltem günaydın hoşgeldiniz :71:

günaydın kızlar
Ama gram altını alamadık :( yol çok uzak geldi
Ama çok fazla almakta istemiyrm.
çok yüksek şuanda çünkü.
Benimde çantada epey bozukluk var ama bekliyrm daha maaşa çok var. Idareli gitmem lazım.

ya senin bu tutumlu haline hayranım,, keşke bende sen gibi olabilsem,,,,

kızlar ben teknik öğretmenim benim maaşa bu ay 27 lira zam gelmiş az değil mi? bi yanlışlık olmasın bende de

karanfilce kaç yıllık öğretmensin?
benim bildiğim kadarı ile maaş belli bir limitin üzerinde olduğu zaman %20 lik dilime giriyormuşsun.
ben öğretmen değilim ama eşim öğretmen. çünkü bu ay eşime de bu kadar az geldi canım.
tam detaylı bilmiyorum ama. bulunduğun ilçenin milli eğitim mütemetlik bölümünü arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin.

günaydınn kızlar dün eşimle elimzideki bozuklukları atıp kumbaradakileri saydık 2 hafta oldu baslayalı buraya ve 126.05 tl olmus altına yaklasık 20 lıra acık kalmıs yanı bırde 50 dolarım var eşim onu bozudurp al kalnlar kumbarada kalsın dedı bakalım bu hafta belkı bu altın ısını aradan cıkarırım da kendı bırıkımıme gecerim.birde bugun itibariyle bende kuytu köşebankımı açmış bulnuyorum gecen hafta ablama cocuk ıcın verıdgım paradan bana 100 tlsını gerı yolladı tatıle gıtmıslerdı fazla göndermişsin diye ben genede ablama bı fırsatta cocugun ıhtıyacları ıcın verıcem 50 fılan ama o 100 ü cumadan beri cüzdanımda tutyordum dün düşündümde kuytu köşe bankımın acılıs parası olsun dedim nasıl:61:

hepınıze bol bırıkımlı bereketlı mutlu bır gün dilerim:16:

günaydınn kızlar dün eşimle elimzideki bozuklukları atıp kumbaradakileri saydık 2 hafta oldu baslayalı buraya ve 126.05 tl olmus altına yaklasık 20 lıra acık kalmıs yanı bırde 50 dolarım var eşim onu bozudurp al kalnlar kumbarada kalsın dedı bakalım bu hafta belkı bu altın ısını aradan cıkarırım da kendı bırıkımıme gecerim.birde bugun itibariyle bende kuytu köşebankımı açmış bulnuyorum gecen hafta ablama cocuk ıcın verıdgım paradan bana 100 tlsını gerı yolladı tatıle gıtmıslerdı fazla göndermişsin diye ben genede ablama bı fırsatta cocugun ıhtıyacları ıcın verıcem 50 fılan ama o 100 ü cumadan beri cüzdanımda tutyordum dün düşündümde kuytu köşe bankımın acılıs parası olsun dedim nasıl:61:

hepınıze bol bırıkımlı bereketlı mutlu bır gün dilerim:16:

:52::52::52::52::52::52::52:süpersin canımmmmmmmmmmmm sende kuytu köşebankçılardan oldun heeeeee hayırlı uğurlu olsun bitanem
100 tl de harika bir rakam.
dikkat et enişte bulmasın ara da açılmasın:34:

kızlar ben de bugün gün var hem 3 aylar dedim hem gün hem de oğlanların seneye sünnet töreni ama bir de evde mevlüt okunsun istedim. ekonomik bayanım hepsini aynı ana denk getirdim:9::9::9:
bugün sabahtan gireyim dedim topiğe akşama kadar fırsat bulur muyum? bilmiyorum.
hepinizi çok özleyeceğim emin olun.çok öpüyorum canlar.:16:

ya senin bu tutumlu haline hayranım,, keşke bende sen gibi olabilsem,,,,

canım böyle olmak senin elinde aslında.
harcamalarına dikkat ediceksin sadece
evlenmeden önce bile hesap yapardım ben
ne nerde ne kadara uygunmul gezer dolaşırdım
eşimede bulaştırdım bu halimi

farmasi sağol cnm iyiyim ben sen

evet o aralar altın daha yüksek oluyor ben hep ay başında almaya gayret gösteriyrm.
eskiden bu kadar yüksek değildi altın devamlı alıyorduk
şimdi çok yüksek almak istemiyrm hiç

canım böyle olmak senin elinde aslında.
harcamalarına dikkat ediceksin sadece
evlenmeden önce bile hesap yapardım ben
ne nerde ne kadara uygunmul gezer dolaşırdım
eşimede bulaştırdım bu halimi

farmasi sağol cnm iyiyim ben sen

evet o aralar altın daha yüksek oluyor ben hep ay başında almaya gayret gösteriyrm.
eskiden bu kadar yüksek değildi altın devamlı alıyorduk
şimdi çok yüksek almak istemiyrm hiç

canım sağol iyiyim bugün biraz yoğun olacağım işte o kadar hayırlısı olsun.:38:

kızlar biraz önce bankanın sayfasına baktım 14 günlük maaş zam farkı yatmış. 35 tl olarak Allah bereket versin.
şimdi bankada dün yatan parayla birlikte 100 tl oldu.

bereketli olsun canım..

kızlar dün çantamın kullanmadığım bölümü var.
anahtarlarım kaybolmasın diye oraya koyucaktım açtım birde ne göreyim
10 tl var.
koyup unutmuşum tabi. ohhh kumbarada yerini aldı hemen

bereketli olsun canım..

kızlar dün çantamın kullanmadığım bölümü var.
anahtarlarım kaybolmasın diye oraya koyucaktım açtım birde ne göreyim
10 tl var.
koyup unutmuşum tabi. ohhh kumbarada yerini aldı hemen

süper yaaaaaaaaa ne güzel oluyor değil mi canım ? bereketli olsun .
ben de birgün evde küçük bir tek gözlü fermuarlı bir çantacığın içine 150 tl koymuştum ve unutmuşum aylar sonra birşey ararken buldum Allah' ım ne kadar mutlu olmuştum.
bir keresinde de kabanımın cebinden 50 tl çıkmıştı gene çok sevinmiştim.

:52::52::52::52::52::52::52:süpersin canımmmmmmmmmmmm sende kuytu köşebankçılardan oldun heeeeee hayırlı uğurlu olsun bitanem
100 tl de harika bir rakam.
dikkat et enişte bulmasın ara da açılmasın:34:
yok canım allahtan canta cüzdan karıstırma huyu yoktur sevem zhıc tam tersıne ben yaparım oyle seylerı:1:hem gerekırse ben yerını degıstırırm onun iş yerine filanda koaybılırım am asu an gerek duymuyorum bakalım
kızlar ben de bugün gün var hem 3 aylar dedim hem gün hem de oğlanların seneye sünnet töreni ama bir de evde mevlüt okunsun istedim. ekonomik bayanım hepsini aynı ana denk getirdim:9::9::9:
bugün sabahtan gireyim dedim topiğe akşama kadar fırsat bulur muyum? bilmiyorum.
hepinizi çok özleyeceğim emin olun.çok öpüyorum canlar.:16:

ohh canım ıyı düşünmüşsün inş günün güzel geçer mevlütünüzü allah kabul etsın şimdiden canım:61:

süper yaaaaaaaaa ne güzel oluyor değil mi canım ? bereketli olsun .
ben de birgün evde küçük bir tek gözlü fermuarlı bir çantacığın içine 150 tl koymuştum ve unutmuşum aylar sonra birşey ararken buldum Allah' ım ne kadar mutlu olmuştum.
bir keresinde de kabanımın cebinden 50 tl çıkmıştı gene çok sevinmiştim.

süper oluyor valla.çok mutlu oluyor insan.
çanta değiştirirken sürekli unutuluyor

Back