• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba hanımlar,

en son 12 temmuzda yazmışım.. çok özledim sizleri.. son mesajıma baktım şimdi. kına - düğün tarihlerini paylaşmışım sizlerle.. o mesajı yazdıktan bir saat sonra yengemin kuzeni, benim de müvekkilim olan çok sevdiğim bir ağabeyimin ölüm haberini aldım. gencecik dağ gibi adam kalbine yenik düşmüştü. bugün de yedisiydi. arada bir şehirdışı işim de vardı mecburen gidip geldim. üzüntü yorgunluk bir de sıcaklardan duyduğum rahatsızlıkla boğuştum bir haftadır.

çok sayfa geçmiş aradan. bir kısmını okudum geçmişin..

aramıza yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum.

az önce 6.15 tl attım kumbişe.. 12 sinden bu yana da akşamları çantamdan çıkanları attım biraz biraz..

ayın 15 i doğumgünümdü. kayınvalidem 50 tl verdi, istediğin bir şeyi al diye. onu da doğru kumbişe yolladım. şu anda bi şeye ihtiyacım yok. ne diye gidip harcıyayım dedim. sorarsa da böle sölerim artık.. şimdilik benden bu kadar... allah rahatlık versin hepinize...

merhaba hanımlar,

en son 12 temmuzda yazmışım.. çok özledim sizleri.. son mesajıma baktım şimdi. kına - düğün tarihlerini paylaşmışım sizlerle.. o mesajı yazdıktan bir saat sonra yengemin kuzeni, benim de müvekkilim olan çok sevdiğim bir ağabeyimin ölüm haberini aldım. gencecik dağ gibi adam kalbine yenik düşmüştü. bugün de yedisiydi. arada bir şehirdışı işim de vardı mecburen gidip geldim. üzüntü yorgunluk bir de sıcaklardan duyduğum rahatsızlıkla boğuştum bir haftadır.

az önce 6.15 tl attım kumbişe.. 12 sinden bu yana da akşamları çantamdan çıkanları attım biraz biraz..

ayın 15 i doğumgünümdü. kayınvalidem 50 tl verdi, istediğin bir şeyi al diye. onu da doğru kumbişe yolladım. şu anda bi şeye ihtiyacım yok. ne diye gidip harcıyayım dedim. sorarsa da böle sölerim artık.. şimdilik benden bu kadar... allah rahatlık versin hepinize...

taydıncım başın sağolsun,bu aralar sürekli kayıp haberleri duyuyorum,allah herkese sabır versin.ben de yeni katılanlardan biriyim ve hoşbuldum diyorum

günaydın canlar herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum.hepimizin bereketli birikimleri olur inşallah.:nazar::nazar::nazar::16:

merhaba hanımlar,

canım başınız sağolsun .Allah sabırlar versin. ölen abinin taksiratını affetsin.
birikimlerin bereketli olsun canım :38:

yaa maşallah ne güzel biriktiriyorsunuz ben biriktiremiyorum hiç :50:
elime geçen para batıyo sanki harcayacak yer bulurum muhakkak :55:
bu topik aklımda kalsın sizlerden örnek alıyım accık :7:

günaydın bayanlar bu topiği dün bulum ve çok sevinçliyim dün akşam 5 benden 5te eşimden 10 tl attım kumbaraya ben bozuk yapmak için ne yapıyorum biliyomusunuz 5 tl kağıt param olsa bile 20 tlyi bozuyorum 1tl'lik bişey alıcaksam geriye bozuk 9 tl kalıyor onu da kumbaraya :) eşim küçük altın almıyor çünkü ama bana hergün para verir hemde hesabını sormaz bile bende böyle yapıyorum inşallah bu ay sonunda çok birikir de altın almaya kendim giderim .. birde ay sonunda ne kadar biriktirdik liste yapıyor muyuzz her ayın 5inde yada 15inde yapsak mı

gunaydın kızlar... bol birikimli bir gün diliyorumm hepinize saba kocişkomun bozuklarını attım kumbişeee..

yaa maşallah ne güzel biriktiriyorsunuz ben biriktiremiyorum hiç :50:
elime geçen para batıyo sanki harcayacak yer bulurum muhakkak :55:
bu topik aklımda kalsın sizlerden örnek alıyım accık :7:

günaydın bayanlar bu topiği dün bulum ve çok sevinçliyim dün akşam 5 benden 5te eşimden 10 tl attım kumbaraya ben bozuk yapmak için ne yapıyorum biliyomusunuz 5 tl kağıt param olsa bile 20 tlyi bozuyorum 1tl'lik bişey alıcaksam geriye bozuk 9 tl kalıyor onu da kumbaraya :) eşim küçük altın almıyor çünkü ama bana hergün para verir hemde hesabını sormaz bile bende böyle yapıyorum inşallah bu ay sonunda çok birikir de altın almaya kendim giderim .. birde ay sonunda ne kadar biriktirdik liste yapıyor muyuzz her ayın 5inde yada 15inde yapsak mı

hanımlar hoşgeldinizzz.. erkeklerin bozuk para amaan deyip geçtiğiyle biz kadınlar altın yapıyoruz haberleri yok :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: bu arada herkeze boll bereketli günler dilerimm. bana gelince altın şu sıra pahalı ben bankaya tl olarak koyuyorum. borsada deneyecem şansımı bakalımmm kararsızım yanee ehüehüehü :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

merhaba hanımlar,

basınız saolsun canım.Senınde gecmıs dogum günün kutlu olsun:34:

tanesi 140 liradan 6 tane çeyrek aldım bugün:64: aslında 1-2 tane daha alacaktım ama nişanlımla hovardalık yaptık biraz:78: ona birkaç parça giysi aldım hediye olarak,yemek yedik,gezdik falan:61: yarın sabah da yola çıkıp memlekete gideceğim,merak etmeyin oradan sesleneceğim size:66:

hayırlı ve bereketlı olsun canım ıyı almıssın ben dün sordum eskı tarıhlıye 142 dedıler ank da

günaydın herkese :3:hayırlı bereketli bir gün olur inşlh hepimize:nazar:hava aşırı sıcak baya geç gitmeyi düşündüm pazara hiç çekilmez kalabalık:50:

kızlar merhabaaa...
bugün kaç günüdr ertelediğim kumbaramı yaptım.. yarım litrelik pet şişenin kapağını japonla yapıştırdım..kenarından sadece para geçecek kadar deldim.. şimdi birikene kadar ağzı açılmaz, doluncada kesip açarım.. içinde şu an 3 tl 20 krş var :9:
Bakalım bundan sonra günlük kaç tl atabilcem..

hoşgeldin meltemzeynep,

ben de genelde senin gibi yapıyorum. böylelikle bazen 20 tl bozukluk çıkıyor çantamdan.

aldığınız çeyrekleri nerde saklıyorsunuz. zor olmuyor mu?
benim düğünlerde takılanlarla filan 200 gr civarı altın vardı korkuyordum sürekli saklamaktan. bankaya yatırdım. siz dünya kadar tane tane altınları saklarken korkmuyor musunuz.

kızlar burda bı arkadaştan duymuştum kavanızun kapağını yapıştırıp kumbara yapmıştı bende aynısını yaptım
para bırıktırdıgım bı kavanıoz vardı tabı b en onu sureklı sayıyodum yada ıhtıyaç olunca açıp alıyodum bende
slıkonla yapıştırdım kapağını bıde delık açtım şımdı kırılmadan açılmıycak ve ben onu ağzına kadar doldurcam ınşalllah
ıyıkı varsınız arkadaşlar sayenızde yenı fıkırler duyuyorum.kumbaramı eşımı her gordupumde uzatıyorum hadı bozukluk dıye
adam bıktı artık:)):1:dolunca ne kadar para çıkcak merak edıyorum kuytu koşe bankımdada 120 lıram oldu :nazar::nazar:

Hihihihi Silikon olayına bayıldım ama aklıma birşey takılıyor onu nasıl acıcaz kırararkmı ?? ya da konserve açacağı kapağını delebilirmi ?? eskiden teneke açılmayan kumbaralar vardı ne güzeldi benimkiside simdi kilidi yok bende iplerle düğmükler attım :1::1::1::1:

Evet canım deren arkadaşım ay sonunda liste yapıyor önceki sayfalara bir göz at istersen listeler yer alıyorlar orada sende benim mantığı uyguluyorsun bozukluklara dokunmadan bütünleri harcayıp kalanlar kumbaraya :1::1::1::1: bereketli olsun canım paracıklarınn

kızlar bi hesap ettim elimdeki para ile ayın birine kadar geçinmem lazım. elimde 40 tl var.. ay sonuna 10 gün var.. gün başı 4 tl düşüyor çok dikkatli davranmam lazım bakalım bu paranın ne kadarı kumbaraya gitcek..

Şu topiği hergün okuyorum süpersiniz kızlar.İnanın günler geçmek bilmiyor ; diyorum ay başı gelsede maaşımdan arta kalanla birikim yapsam

Back