- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
kızlar merhabaaa...
bugün kaç günüdr ertelediğim kumbaramı yaptım.. yarım litrelik pet şişenin kapağını japonla yapıştırdım..kenarından sadece para geçecek kadar deldim.. şimdi birikene kadar ağzı açılmaz, doluncada kesip açarım.. içinde şu an 3 tl 20 krş var
Bakalım bundan sonra günlük kaç tl atabilcem..
kendıne hakım olamayanlar ıcın pet şişe daha ıyı bı fıkırmıs yaa aferın valla kavanoz gıbı kırma derdı de yok hem
ben dokunmamkumbaraya hakım olurum kendıme hatta eşim kızıyo bana kendı dün 7 lıra atmıs ne zamandır atmıyon kumbarya dıye harcamıyomkı para atayım haftasonu göçtüğümden
Hihihihi Silikon olayına bayıldım ama aklıma birşey takılıyor onu nasıl acıcaz kırararkmı ?? ya da konserve açacağı kapağını delebilirmi ?? eskiden teneke açılmayan kumbaralar vardı ne güzeldi benimkiside simdi kilidi yok bende iplerle düğmükler attım
dün 85.700 tl di
bugün 84.700
Haftasonu naptın ?? nerelere yatırdın paracıklarını
arkadaşlar altında düşüş mü var?
heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
ne oldu cincannnnnnnnnnnnnn
nasılsın ?
24 saatte 12 lira zarar etmişim ayol,daha ne olsun şekerim
canım kıyamam 24 saatte zarar etmiş olabilirsin ama bence 24 günde 24 haftada hatta 24 ayda olacaklara bak sen hayırlısıyla
selam kızlar.
bugün giremedim
sıcaklardan bunalmış bir haldeyim
yoğun bir 10 gün bekliyor beni
moralim çok bozuk o yüzden
bugün kumbaramı bütünleticektim sabah çıkarken unutmuşum
çeyrek alamıcam ama gram altın alıcaktım
evdeki paradan alıcam hazır çıkmışken
bütünletincede geri vermicemyine gram alıcam
kızlar bişiy sorucam sizler birikim yaparken bu kumbaradaki paraların haricinde yapıyormusunuz?
yani ayda ne kadar ayırabiliyorsunuz.
çekıçle kırarım zevklı olur dıye duşunuyorum ıple falan sarsam ben gerı açarım bılıyorum kendıme soz geçıremem
bu fıkrı bulan arkadaş saolsun vallah çok ıyı oldu benım gıbıler ıçın:))
canım yazmıstım da görmemişsin kendıme 2 pantolon 1 gömlek ogluma bı takım aldım günün sonunda dısarda yemek fılan eydık karedsım ben eşimoglum bana 250 tl ye patladı eşim 2 hafta boyle harcama yapma dedı ama ben bugun ogluma bı 35 tl lık daha harcadım valla banka kartımdan:18:
selam kızlar.
bugün giremedim
sıcaklardan bunalmış bir haldeyim
yoğun bir 10 gün bekliyor beni
moralim çok bozuk o yüzden
bugün kumbaramı bütünleticektim sabah çıkarken unutmuşum
çeyrek alamıcam ama gram altın alıcaktım
evdeki paradan alıcam hazır çıkmışken
bütünletincede geri vermicemyine gram alıcam
kızlar bişiy sorucam sizler birikim yaparken bu kumbaradaki paraların haricinde yapıyormusunuz?
yani ayda ne kadar ayırabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?