merhaba hanımlar,
en son 12 temmuzda yazmışım.. çok özledim sizleri.. son mesajıma baktım şimdi. kına - düğün tarihlerini paylaşmışım sizlerle.. o mesajı yazdıktan bir saat sonra yengemin kuzeni, benim de müvekkilim olan çok sevdiğim bir ağabeyimin ölüm haberini aldım. gencecik dağ gibi adam kalbine yenik düşmüştü. bugün de yedisiydi. arada bir şehirdışı işim de vardı mecburen gidip geldim. üzüntü yorgunluk bir de sıcaklardan duyduğum rahatsızlıkla boğuştum bir haftadır.
çok sayfa geçmiş aradan. bir kısmını okudum geçmişin..
aramıza yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum.
az önce 6.15 tl attım kumbişe.. 12 sinden bu yana da akşamları çantamdan çıkanları attım biraz biraz..
ayın 15 i doğumgünümdü. kayınvalidem 50 tl verdi, istediğin bir şeyi al diye. onu da doğru kumbişe yolladım. şu anda bi şeye ihtiyacım yok. ne diye gidip harcıyayım dedim. sorarsa da böle sölerim artık.. şimdilik benden bu kadar... allah rahatlık versin hepinize...
canım başınız sağolsun .Allah sabırlar versin. ölen abinin taksiratını affetsin.merhaba hanımlar,
en son 12 temmuzda yazmışım.. çok özledim sizleri.. son mesajıma baktım şimdi. kına - düğün tarihlerini paylaşmışım sizlerle.. o mesajı yazdıktan bir saat sonra yengemin kuzeni, benim de müvekkilim olan çok sevdiğim bir ağabeyimin ölüm haberini aldım. gencecik dağ gibi adam kalbine yenik düşmüştü. bugün de yedisiydi. arada bir şehirdışı işim de vardı mecburen gidip geldim. üzüntü yorgunluk bir de sıcaklardan duyduğum rahatsızlıkla boğuştum bir haftadır.
az önce 6.15 tl attım kumbişe.. 12 sinden bu yana da akşamları çantamdan çıkanları attım biraz biraz..
ayın 15 i doğumgünümdü. kayınvalidem 50 tl verdi, istediğin bir şeyi al diye. onu da doğru kumbişe yolladım. şu anda bi şeye ihtiyacım yok. ne diye gidip harcıyayım dedim. sorarsa da böle sölerim artık.. şimdilik benden bu kadar... allah rahatlık versin hepinize...
yaa maşallah ne güzel biriktiriyorsunuz ben biriktiremiyorum hiç
elime geçen para batıyo sanki harcayacak yer bulurum muhakkak
bu topik aklımda kalsın sizlerden örnek alıyım accık
günaydın bayanlar bu topiği dün bulum ve çok sevinçliyim dün akşam 5 benden 5te eşimden 10 tl attım kumbaraya ben bozuk yapmak için ne yapıyorum biliyomusunuz 5 tl kağıt param olsa bile 20 tlyi bozuyorum 1tl'lik bişey alıcaksam geriye bozuk 9 tl kalıyor onu da kumbaraya :) eşim küçük altın almıyor çünkü ama bana hergün para verir hemde hesabını sormaz bile bende böyle yapıyorum inşallah bu ay sonunda çok birikir de altın almaya kendim giderim .. birde ay sonunda ne kadar biriktirdik liste yapıyor muyuzz her ayın 5inde yada 15inde yapsak mı
merhaba hanımlar,
tanesi 140 liradan 6 tane çeyrek aldım bugünaslında 1-2 tane daha alacaktım ama nişanlımla hovardalık yaptık biraz:78: ona birkaç parça giysi aldım hediye olarak,yemek yedik,gezdik falan yarın sabah da yola çıkıp memlekete gideceğim,merak etmeyin oradan sesleneceğim size
günaydın bayanlar bu topiği dün bulum ve çok sevinçliyim dün akşam 5 benden 5te eşimden 10 tl attım kumbaraya ben bozuk yapmak için ne yapıyorum biliyomusunuz 5 tl kağıt param olsa bile 20 tlyi bozuyorum 1tl'lik bişey alıcaksam geriye bozuk 9 tl kalıyor onu da kumbaraya :) eşim küçük altın almıyor çünkü ama bana hergün para verir hemde hesabını sormaz bile bende böyle yapıyorum inşallah bu ay sonunda çok birikir de altın almaya kendim giderim .. birde ay sonunda ne kadar biriktirdik liste yapıyor muyuzz her ayın 5inde yada 15inde yapsak mı
kızlar burda bı arkadaştan duymuştum kavanızun kapağını yapıştırıp kumbara yapmıştı bende aynısını yaptım
para bırıktırdıgım bı kavanıoz vardı tabı b en onu sureklı sayıyodum yada ıhtıyaç olunca açıp alıyodum bende
slıkonla yapıştırdım kapağını bıde delık açtım şımdı kırılmadan açılmıycak ve ben onu ağzına kadar doldurcam ınşalllah
ıyıkı varsınız arkadaşlar sayenızde yenı fıkırler duyuyorum.kumbaramı eşımı her gordupumde uzatıyorum hadı bozukluk dıye
adam bıktı artık:))dolunca ne kadar para çıkcak merak edıyorum kuytu koşe bankımdada 120 lıram oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?