Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kuytu köşebankta 520 tl
kumbişimde de 135 tl para birikmiş bu ay toplamda 655 tl size de sorayım dedim 900 tl borcumun en azından 400 ünü bari buradan ödeyeyim diyorum nasılsa ödenecek bu borç ne dersiniz kalsın 500 tl borcum.
kesınlıkle haklısın canım biran önce öde ki kendı bırıkımlerıne gecmen cabuklassın
kızlar kuytu köşebankta 520 tl
kumbişimde de 135 tl para birikmiş bu ay toplamda 655 tl size de sorayım dedim 900 tl borcumun en azından 400 ünü bari buradan ödeyeyim diyorum nasılsa ödenecek bu borç ne dersiniz kalsın 500 tl borcum.
tamam canım haklısın .
işte gidiyorum aldım yanıma 400 tl yi ödemeye gidiyorum ben.bu paranın evde durması hata geçecek birilerinin eline Allah muhafaza benim param yok edebiyatı suya düşecek
haklısın canım benimöde gitsin hemşom nasılsa ödenecek hem rahatlarsın hem kendine birikim yapmaya başlaman yakındırr aşkım
çok şükür ödedim geldim hemşom kaldı 500 tlhayırlısıyla öde gel canım yükün azalır
Allah bereket versin bitanem.bende çantada 25 kuruş buldum onu attım yarın pazar bakalım kaç artacak
canım kıyamam sanaantenler balkondaydı inşaat yüzünden çıkarttılar herkres çatıya taşımış tv çekmiyor patladım sıkıntıdan kitabımı bitirdim bahaneyle:97:
vanilyacım bereketli olsunkızlar benden bugün kumbaraya 6 tl gitti
gerçekten altın aldı başını gidiyor
bir müddet para olarak biriktireyim
altın düşerse yaparız artık yoksa paramı
harcamamak adına dolar yapabilirim
Kızlaar merhaba biz paraları bileziğe dönüştürdüğümüz için yeniden başladım biriktirme işine..
Şimdilik kumbarada 150 tl var..
Herkesin birikimleri hayırlı olsun..
arkadaşlar sizin birikim yapma konusundaki düşüncelerinize güveniyorum o yüzden birşey sormak istiyorum. ben evlilik plani yapıyorum bunun için paraya ihtiyacım var tabi(evliliğr en az iki yılım var). ben öğretmenim bağlı bulunduğum sandık çok uygun faizle kredi veriyor. acaba ordan çekip altın hesabına yatırsam 2 yılda ordan elde edeceğim karın bir kısmıyla faizi ödesem birazda kar etsem nasıl olur sizce. çünkü parayı bir yere bağlamazsam harcanıp gidiyo. bu arada her ay üzerine koyabildiğim kadar para koyucam. ama çok kararsızım. mesela geçen yıl bugün 5000 liraya 84 gram altın alınabilirmiş. bugün 84 gr altın 7292 lira ve benim almak istediğim kredide toplam masrafım 825 lira yani 2292 lira kar edip bunun sadece 825 lirasını faize vereceğim. mantıklı gibi ama çok kararsızım. sizce ne yapmalıyım?
mrb kızlar bir haftadır okuyordum burayı bende başlamıştım bugün saydım 13 tl var çok mutluyum...