Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

ne pintiler varr dimi kızlar pess

kimsenin ne taktığına bakmadım aslında
10 tl bile takanlar oldu.önemli olan değeri değil düşünmüş gelmiş olması yetiyor insana
ama o yonca kızdırdı beni
insanı kandırma yoluna gidip
çevresine aa bende çeyrek taktım bak demesi komik.
param yoksa 10 tl takarım ama karşımdaki bilsin ne taktığımı.
sonuçta altın çok arttı herkesin gücü yetmeyebilir çeyrek takmaya

mrhb arkadaşlar aranıza bnde geldim benim kafama takılan şu son iki üç aydır eşime her maaşında aldırtıyordum bi çeyrek ama durmuyor düğün oluyr bebek doğuyor evdekilerden takıyoruz yani ben bu işten hiç bişey anlamadım böyle olunca kumbaraya para atma isteğimde kalmıyor siz neyapıyorsunuz çeyreklerinizi saklıyormusunuz yoksa bizim gibi her sıkıştığınızda onlarımı kullanıyorsunuz

Boşver canım sıkma canını

Amin cnm.
ay maaşımın telaşını yaptım.
inş. bir aksilik olmaz.vaktinde alırım.
yoksa zorlanıcam bu ay.
inşallah canım herhangibir aksilik çıkmadan alırsın maaşını
Bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar.
hoşgeldin aramıza canım
bereketli olsun canım
ben para biriktiremiyorum yaaaaa kumbaram yok on dan mı:84:
kumbarayla alakası yok . istemekle alakalı istedikten sonra her yerde birikir para
bugün bütün yurtdisindaki gazetelerde bu haber vardi ilk sayfada, Altin aldi basini gidiyor, bizim altinciklarimiz da bereketlenir insAllah .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım sanmıyorum kazıklandığını
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben patinin ne işi var demiyecektim .dikkat et bu pati senin kumbişe göz dikmiş sana masraf çıkarmasın diyecektim
çok pissssss bakıyor kumbişe

25 tl alışı varmış
10 tl bozdurduk
valla 20 tl taksalardı daha iyi ederlerdi madem
yinede arada kaynar hesabına sahteciliğe griyor
adam işte aklı sıra laf açılınca altın taktım diyecek maksat muhabbet olsun . seni altın borçlandıracak kendine hesabınca

Hoşgeldiinn canımmm sana bu işin sırrını söyliyeyim hemen çeyrek alıyorsun bir kenara atıyorsun ve unutuyorsun takılması gerektiğindede yeniden alıyorsun yoksa hepisi uçaarr giderr

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben patinin ne işi var demiyecektim .dikkat et bu pati senin kumbişe göz dikmiş sana masraf çıkarmasın diyecektim
çok pissssss bakıyor kumbişe

Saolasın canım hakikaten baya pis pis bakmışş oğlluuuuumm sesleniyorum bak burdann masraf çıkarma gözünü seveyimm ayın 2 sinde ve 12 sinde tekrar gidicez aşılarımız bitiyor sonra zaten azalıcak çok şükür

canım şahsen ben evin hiçbir alışverişine karışmıyorum maaşım bana kalıyor.
çok kötüsün diyeceksiniz belki ama her evin kendine göre anlıyacağı bir dil ya da idare biçimi var.
10 yıllık evliyim . ilk 6 yıl hiç maaşımı esirgemedim ama bekarlar ya da yeni evliler ileride ne demek istediğimi anlarlar neyse böyle gerekti. 2006 yılında benim maaşımla kooperatif dairesine yazıldık ve ben onun borçlarını ödemeye başladım.ev de üzerime oldu onu geçen yıl sattım bir araba aldım ,kalanını bir özel finans kurumunda değerlendirdim şu anda da yine aynı finans kurumunda bir kısmını tl olarak bir kısmını da 500 gr altın olarak değerlendiriyorum.

gelelim senin dediğin gibi düğün sünnet doğum için takılacakları, alınacakları elbette eşim alıyor

Son düzenleme:

Canım az önce eşim EUR yapırmak için kuyumcuya gitti.140 demiş kuyumcu hatta aradı yarım 280 TL'ye yaptırayımmı dedi.Yok dedim 100 EUR yaptır.Sonunda yaptırdı.Bir haftadır çatlattı ha bugün ha yarın diye.Bakalım hayırlı olur inşallah sende sıkma canını her yer farklı söylüyor altını kim ne kopartırsa.Bu arada planım uyarsa haftayada bir 100 EUR yaptırırım inşallah.

bereketli olsun canım

kızlar çeyrek 145 tl olmuş yaaaa...
evet yaa bende gördüm ay sonu alıcaktım altını ıyıce artmasa bari o zamana :18:

canım maşallah sen cok sanlısın her eş kabul etmıyo malesef yanı yoksa ben anladım senı yanı bılıyorum ne demek ıstedıgını ılla 10 yıl evlı olmam gerekmıyo ben erken farkettım ama bısey degısmıyor yanı elımden cok bısey gelmıyo daha oncede soyledım eşim titiz bu konuda benden habersız para bırıktırsen hakkımı helal etmem dedı cıktı

yani bazen bende diyorum ben karısmıycam evın masraflarına dıye o zaman daha delı oluyo madem oyle hesaplar yarı yarıya dıyo herseyde ortak dıyo off. ben ablama para verıyorum mesela cocuguma baktıgı ıcın ztaen su anda esımın maası tek basına bıze yetemz yanı istesede memur maaşı çünkü yarısı ev kredısınıe yarısı kredı kartına gıdıyo elınde harclıgı bıle kalmıyo ben o adama evın masrafına karısmam dıyemıyom o yüzden neyse saglık olsun

kızlar benim halılar metrekaresi 2 tl den 76 tl tuttu. sağolsunlar 70 tl aldılar.
100 tl nin 30 tl si kuytuköşebanka gitti bile Allah bereket versin.

arzucum canım benim ben her zaman şunu diyorum her evin gerçeği kriterleri farklı farklıdır. her ev , her eş bir olamaz sen kendi gerçeklerine göre nasıl işine geliyorsa öyle birikim yaparsın bitanem.

ben arkadaş sormuş kısaca durumumu özetledim. burada hem birbirimizi çok fazla tanımıyoruz daha önceden neler yaşadığımızı ,tam anlamıyla karakterlerimizive nasıl karaktere sahip kişilerle evli olduğumuzu da tam anlamıyla bilmemiz mümkün değil.
her birimiz hayatımızı anlatmaya kalksak roman olur galiba . tam yazılıp çizilemeyen şeyler de var . ben işin çok çok özünü yazdım kendimce.

Son düzenleme:
kızlar benim halılar metrekaresi 2 tl den 76 tl tuttu. sağolsunlar 70 tl aldılar.
100 tl nin 30 tl si kuytuköşebanka gitti bile Allah bereket versin.
ohh harıka

haklısın canım bılıyorum tabıkı herseyı burda yazamayız tabıkı herkes elınden geldıgınce az ya da cok yapsın birikimleri önemli olan bu dediğin gibi

Cevabın için teşekkür ederim canımmm..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…