ben para biriktiremiyorum yaaaaa kumbaram yok on dan mı:84:
günaydın arkadaşlar. ben dün 85 tl den gram altınımı aldım.
çıktıkça çıkıyor altın.
yakında gram almak bile lüks olacak çeyrek gibii.
önceden ben 85 e çeyrek alıyordum.
Altına rekor dayanmıyor
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1.600.10 dolara çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Sabah açılışta, uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.598,80 dolarla güne rekorla başlayarak 1.600 dolar seviyelerini zorlamıştı.
Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.589,27 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz hafta başından itibaren 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında hareket ettikten sonra hızlı yükselişini sürdürmüş ve perşembe günü 1.594,45 seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.
Bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar.
Bende aranıza katılabilirmiyim hanımlar.
kızlarrrr bişey sorabilir miyim. benim dün aldığım gram altın oval şeklinde. ilk defa alıyorum.
ama burada resimlerini gördüğüm hep kare oluyor.
acaba bana yanlış mı verdiler. şüpheye kapıldım.
tam kare olmuyor cnm dikdörtgen gibi oluyor gram altınlar.
Bir arkadaş sormuştu çeyreğinde kulpsuzu oluyormu diye ben yok diye biliyorum demiştim ama sonradan hatırladım ki vardı evet sonbaharcım dediğin gibi fakat çeyreğinde yarımı çıktı ya belki onlardan almış olabilir miki ??
Ben geldim canlarrr hemde kumbiriğimin fotosunu çekipte geldim malum biliyorsunuz ben kumbaramı açmamak ve saymamak konusunda inatlaştığım için kapalı halini çektim ve sadece 1 tl lerden yarısına kadar doldu gülle gibi oldudolsun açık halinide paylaşıcam sizlerle ve işte benim kumbriğimm
Eki Görüntüle 227386 Eki Görüntüle 227387 Eki Görüntüle 227385
Burada patinin burada ne işi var demeyin sermayeyi kediye yükledim hazine bonom o oyüzden onuda ekliyorum hadi canlar çok öptüm hepinizi
olabilir cnm ama gram altın olarak ayrı satıyorlar diye öle düşündüm
düğün takıları içinde vardı ordan biliorum bende
birde çeyreğe benzer sahte sandığım uyduruk bişiy vardı
çok kızmıştım sahte taktılar die
sonra atmadan kuyumcuya sormayı akıl ettim
yonca deniliyormuş çeyreğin aynısı
cok güzel canım yaa bend efırsat bulursam benım kumbaramı eklıyım
Sahte olmaması en azından yüzünüzü güldürmüştür insanların alım gücü yetmediğinden çeyreğinde yarısını çıkardılar kağıt gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?