• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba bende 2 aydır ne kadar bozuk para bulursam biriktşrıyorum eşimden benden ne bozuk çıkarsa tabii banzen eşim gidip bozuklardan alıyor kızıyorum ona da 155 oldu daha altın alamadım bugün 5 tl atıcamm bakalım eşimden ne kadar çıkıcak ayın 5ine kadar biriktimem lazım maaşıma kadar ne kadar olursa o kadarlık altın alıcam

günaydın arkadaşlar. ben dün 85 tl den gram altınımı aldım.

çıktıkça çıkıyor altın.
yakında gram almak bile lüks olacak çeyrek gibii.
önceden ben 85 e çeyrek alıyordum.
:5:

Hayırlı,uğulu olsun yeni gram altınınız :46::nazar:

Son düzenleme:

Altına rekor dayanmıyor
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1.600.10 dolara çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Sabah açılışta, uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.598,80 dolarla güne rekorla başlayarak 1.600 dolar seviyelerini zorlamıştı.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.589,27 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz hafta başından itibaren 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında hareket ettikten sonra hızlı yükselişini sürdürmüş ve perşembe günü 1.594,45 seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.

bugün bütün yurtdisindaki gazetelerde bu haber vardi ilk sayfada, Altin aldi basini gidiyor, bizim altinciklarimiz da bereketlenir insAllah . :52: :52: :52:

Herkeze merahabalar.az önce kuyumcuya gittim 2 çeyrek aldım ama düğünler için.:58: dün çeyrek fiyatı 143 TL bugun ne kadar dedim adama 142 TL olur size tanesi dedi.saolsun 1 TL indirdi.internette bazı sitelere bakıyorum fakat bi tanesi 138-140 gibi fiytlar veriyo ben kazıklandımmı açaba kaba tabirle :18: internette güvenebileceğim bi yerde bulamadım kii hepsi farklı..siizin bilginiz varmı?

kızlarrrr bişey sorabilir miyim. benim dün aldığım gram altın oval şeklinde. ilk defa alıyorum.
ama burada resimlerini gördüğüm hep kare oluyor.
acaba bana yanlış mı verdiler. şüpheye kapıldım.

Ben geldim canlarrr hemde kumbiriğimin fotosunu çekipte geldim malum biliyorsunuz ben kumbaramı açmamak ve saymamak konusunda inatlaştığım için kapalı halini çektim ve sadece 1 tl lerden yarısına kadar doldu gülle gibi oldu :1::1::1: dolsun açık halinide paylaşıcam sizlerle ve işte benim kumbriğimm :21::21:

$IMG_0952.jpg $IMG_0953.jpg $IMG_0951.jpg

Burada patinin burada ne işi var demeyin sermayeyi kediye yükledim hazine bonom o oyüzden onuda ekliyorum hadi canlar çok öptüm hepinizi :62::62::54::54::54:

kızlarrrr bişey sorabilir miyim. benim dün aldığım gram altın oval şeklinde. ilk defa alıyorum.
ama burada resimlerini gördüğüm hep kare oluyor.
acaba bana yanlış mı verdiler. şüpheye kapıldım.

tam kare olmuyor cnm dikdörtgen gibi oluyor gram altınlar.

Son düzenleme:
tam kare olmuyor cnm dikdörtgen gibi oluyor gram altınlar.

Bir arkadaş sormuştu çeyreğinde kulpsuzu oluyormu diye ben yok diye biliyorum demiştim ama sonradan hatırladım ki vardı evet sonbaharcım dediğin gibi fakat çeyreğinde yarımı çıktı ya belki onlardan almış olabilir miki ??

Bir arkadaş sormuştu çeyreğinde kulpsuzu oluyormu diye ben yok diye biliyorum demiştim ama sonradan hatırladım ki vardı evet sonbaharcım dediğin gibi fakat çeyreğinde yarımı çıktı ya belki onlardan almış olabilir miki ??

olabilir cnm ama gram altın olarak ayrı satıyorlar diye öle düşündüm :D
düğün takıları içinde vardı ordan biliorum bende
birde çeyreğe benzer sahte sandığım uyduruk bişiy vardı
çok kızmıştım sahte taktılar die
sonra atmadan kuyumcuya sormayı akıl ettim :D
yonca deniliyormuş çeyreğin aynısı

Serbest piyasada geçen yılı 70,18 liradan tamamlayan 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı, 6,5 aylık dönemde 85 liranın üzerine çıkarak yatırımcısına yüzde 22,10 oranında getiri sağladı.

Uluslararası ve yurtiçi piyasalarda yükselişini sürdüren altın, yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Altın 6 ayda yüzde 22 kazandırdı

Serbest piyasada geçen yılı 70,18 liradan tamamlayan 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı son haftalardaki hızlı yükselişle yeni rekorlar kırarak 85,75 liraya çıktı. Altına yatırım yapan yatırımcı yılın başından bu yana yüzde 22,10 oranında getiri sağladı.

Uluslararası piyasalarda da altının onsu sene başına göre yüzde 12 oranında artarak 1.421 dolardan 1.598 dolara çıktı.

Geçen yıllarda en iyi getiri sağlayan Borsalar arasında yer alan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ise yılbaşından bu yana ekside görünüyor. İMKB 100 endeksi yüzde 6’ın üzerinde değer kaybederek, 66 bin puan seviyelerinden 62 bin puan seviyelerine geriledi.

-FRANKLA YARIŞIYOR-

Geçen yılı 1,5430 liradan kapatan Amerikan Dolarının satış fiyatı ise yılın başından bu yana 7,7 oranında artarak 1,6660 liranın üzerine çıkarken, avronun satış fiyatı ise yüzde 12,92 artışla 2,0665 liradan 2,3300 liraya çıktı.

Aynı dönemde döviz cinslerinden yatırımcısına en çok kazandıran ise yüzde 23,07 ile İsviçre Frangı oldu. Frank bu dönemde 1,6500 liradan 2,0300 liraya çıktı. 6,5 aylık dönemde sterlin 2,4100 liradan 2,6600 liraya çıkarak yüzde 10,61 getiri sağlarken, Japon Yeni de 1,9000 liradan 2,2100 liraya yükselerek 10,84 oranında artış kaydetti.

Alıntıdır...

:72:
Ben geldim canlarrr hemde kumbiriğimin fotosunu çekipte geldim malum biliyorsunuz ben kumbaramı açmamak ve saymamak konusunda inatlaştığım için kapalı halini çektim ve sadece 1 tl lerden yarısına kadar doldu gülle gibi oldu :1::1::1: dolsun açık halinide paylaşıcam sizlerle ve işte benim kumbriğimm :21::21:

Eki Görüntüle 227386 Eki Görüntüle 227387 Eki Görüntüle 227385

Burada patinin burada ne işi var demeyin sermayeyi kediye yükledim hazine bonom o oyüzden onuda ekliyorum hadi canlar çok öptüm hepinizi :62::62::54::54::54:

cok güzel canım yaa bend efırsat bulursam benım kumbaramı eklıyım :52:

olabilir cnm ama gram altın olarak ayrı satıyorlar diye öle düşündüm :D
düğün takıları içinde vardı ordan biliorum bende
birde çeyreğe benzer sahte sandığım uyduruk bişiy vardı
çok kızmıştım sahte taktılar die
sonra atmadan kuyumcuya sormayı akıl ettim :D
yonca deniliyormuş çeyreğin aynısı

:1::1::1::1::1: Sahte olmaması en azından yüzünüzü güldürmüştür :1::1: insanların alım gücü yetmediğinden çeyreğinde yarısını çıkardılar kağıt gibi bişey :1::1:

:1::1::1::1::1: Sahte olmaması en azından yüzünüzü güldürmüştür :1::1: insanların alım gücü yetmediğinden çeyreğinde yarısını çıkardılar kağıt gibi bişey :1::1:

25 tl alışı varmış
10 tl bozdurduk
valla 20 tl taksalardı daha iyi ederlerdi madem
yinede arada kaynar hesabına sahteciliğe griyor :D

Back