• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar bende dun ıtıbarıyle aranıza katıldım...bugun 20 tl attım kumbişe allah bereket versın bende çeyrek alamam belkı her ay ama topladığım para mıktarına göre değişicek.....

Düğündeki altınları satmamıştık biz. Ne kadar iyi bi şey yaptığımızı şimdi anlıyorum.:52: Altın uçuyor. Bence düşmezde artar gider bu şekilde...
gözün aydın bereketli olsun canım :34:
kızlar bende dun ıtıbarıyle aranıza katıldım...bugun 20 tl attım kumbişe allah bereket versın bende çeyrek alamam belkı her ay ama topladığım para mıktarına göre değişicek.....
merhaba canım bereketli olsun birikmin. sen biriktir de nasıl olursa olsun :34:

günaydın kızlar herkese sağlıklı, mutlu ,huzurlu ,bereketli çok güzel bir gün diliyorum.:16:

gunaydın kızlar...

bugun itibari ilee bende başlıorumm...

bende 20 tl ile başladım ayın sonunda çeyrek param olur inşallah... yanı gelicek ayın 19. da çeyreğimi almış olurum inşş:)

günaydın arkadaşlar. ben dün 85 tl den gram altınımı aldım.

çıktıkça çıkıyor altın.
yakında gram almak bile lüks olacak çeyrek gibii.
önceden ben 85 e çeyrek alıyordum.
:5:

Katrem cik başlığı açmış ama kayıp ...

ikimizde temmuz annesiyiz.. keşke daha çnceden başlasaymışım hergun benden 2.5 tl eşimden 2.5 tl yürütücm kesin kararlıyım

herkese bereketli günler bayanlar benim 45 tl olmuş :64::64: daha fazla atamıyorum ve bu düğün arifesinde acaba sonramı para biriktirsem diyorum çok masrafım var çünkü

Günaydın kızlar. Bereketli olsun günümüz:34: Ben de sabah 2 tl attım kumbaraya. Akşama doğru ekmekten falan artanlarıda atıcam:52: akşam günün hasılatını yazarım:52:

kızlar hepinizin renkli tikırları var nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim...:78::78:

konuyla alakasız ama kusura bakmayın ne olurr

gunaydın kızlar...

bugun itibari ilee bende başlıorumm...

bende 20 tl ile başladım ayın sonunda çeyrek param olur inşallah... yanı gelicek ayın 19. da çeyreğimi almış olurum inşş:)
bereketli olsun canım :nazar::nazar:
günaydın arkadaşlar. ben dün 85 tl den gram altınımı aldım.

çıktıkça çıkıyor altın.
yakında gram almak bile lüks olacak çeyrek gibii.
önceden ben 85 e çeyrek alıyordum.
:5:
hayırlı olsun altının canım.
ve dediklerinde çok haklısın.:34:

günaydın herkese bereketli bir gün olması dileğiyle:3:
canım hemşommmmmmmmmmmmmm senin için de hayırlı huzurlu bereketli bir gün olur inşallah.
seni çok öpüyorum tatlım benim :38::38::38:

Katrem cik başlığı açmış ama kayıp ...

ikimizde temmuz annesiyiz.. keşke daha çnceden başlasaymışım hergun benden 2.5 tl eşimden 2.5 tl yürütücm kesin kararlıyım
planlar harika :34:
herkese bereketli günler bayanlar benim 45 tl olmuş :64::64: daha fazla atamıyorum ve bu düğün arifesinde acaba sonramı para biriktirsem diyorum çok masrafım var çünkü
canım senin için nasıl mantıklı olacaksa öyle yap.
en iyisi senle ben borçları bitirelim ondan sonra eli kolu sıvayalım birikim için :34:

Günaydın kızlar. Bereketli olsun günümüz:34: Ben de sabah 2 tl attım kumbaraya. Akşama doğru ekmekten falan artanlarıda atıcam:52: akşam günün hasılatını yazarım:52:
haydi hayırlı olsun canım:34:

$altınnn.webp gram altın canım sarraflarda var daha hesaplı oluyor.
selam kızlarr bereketli günler diliyorum bu gram altın ne oluyorr merak ettimde

selam kızlar.
bugün atamadım kumbiriğime :(
ay sonunu beklemeye başladım
yol üstünden ne artarsa onu atıcam.
geçen ay iyi hasılat vardı ama bu ay maaşları geç alabilme ihtimalimizde var.
o yüzden elimde bulunsun istiyrm atmıyorum.
gram altın alıcaktım bu ay pek bişiy kalmadı galiba tahminime göre 65 70 tl birikmiştir.
üstünü tamamlarım artık :D

selam kızlar.
bugün atamadım kumbiriğime :(
ay sonunu beklemeye başladım
yol üstünden ne artarsa onu atıcam.
geçen ay iyi hasılat vardı ama bu ay maaşları geç alabilme ihtimalimizde var.
o yüzden elimde bulunsun istiyrm atmıyorum.
gram altın alıcaktım bu ay pek bişiy kalmadı galiba tahminime göre 65 70 tl birikmiştir.
üstünü tamamlarım artık :D

canım Allah bereket versin ne biriktirebilirsek kardır :nazar::38::34:

Back