• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım tabı kımse tahmın edemıyo neolcanı ama bence bozdurma derım geçen seneden berı altın bırıkımı yapıyorum
her altın yukseldıgınde eşım bozduralımd edı ben yok bı bakalım derken yıne yukseldı yıne yukseldı ben aldığımda gramını
60.5 tl den almıştım şımdı 84 dıyo alalı daha 9 ay oldu ama bozdursaydım boyle olurmuydu onu bılemıyorum yatırımın uzun vadelıyse
bence bozdurma

canım yanıt için çok sağol. :38::70:
bereketli olsun birikimlerin .:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar herkese merhaba.. bi süredir sizi takip ediyorum tedbrik ederim çok güzel olmuş insan gaza geliyo :)) beni de listeye ekleyebilir misiniz? bir yarım altın+ 500 lira para. bu ara altın fırladı altın hesabım var acaba altın almalı mıyım sizce ordan?:68:

evet yaa biz kadınlar hemen veriyoruz bende bozuk var diye. ama ben borçlar biteli her borcu eşime ödetiyorum hep istiyorum ki benim maaş yatırım olsun ama olmuyor. illa ki ayın sonunda yine harcanıyor benimkinden de. biz çok şeye de boşa harcıyoruz bir de onları kesebilsek.

evet kesinlikle katılıyorum.. sadece kumbarayla olmaz ev dede tasarruf lazım. alışveriştede aklımız başımızda yapabilsek çok güzel olcek ..

arkadaşlar herkese merhaba.. bi süredir sizi takip ediyorum tedbrik ederim çok güzel olmuş insan gaza geliyo :)) beni de listeye ekleyebilir misiniz? bir yarım altın+ 500 lira para. bu ara altın fırladı altın hesabım var acaba altın almalı mıyım sizce ordan?:68:

canım burdaki bayanların çoğu bu soruda kararsız bence altın almanın zamanı degil çok pahalandı borsaya takıl. ne kadar varsa euro ya da dolar yaptır altın almak biraz yüklü oluyo bence tabii :74: :74: :74: :74: :74:

canım burdaki bayanların çoğu bu soruda kararsız bence altın almanın zamanı degil çok pahalandı borsaya takıl. ne kadar varsa euro ya da dolar yaptır altın almak biraz yüklü oluyo bence tabii :74: :74: :74: :74: :74:

teşekkür ederim canım cevabın için :31: öyle yapayım olmadı çünkü tl olaraka kaldıkça harcarım diye korkuyorum. öyle yapayım en iyisi :10::10::10::10:

selam kızlar
1 haftadır annemdeydim yeni geldim
çok bereketli bir hafta oldu benim için
elimdeki avucumdaki ne varsa altın yaptım
5 tane altın aldım daha sonrada eşimin sıkışınca istemesinden
korktuğum için altınları sıralı dedikleri bileziklerden yaptım

Valla bende bu topic'in ilk zamanları "altın çok çıktı şimdi almak bana mantıklı gelmiyor" diyordum. Altın çıktıkça çıktı.. Paralarda harcandıkça harcandı şimdiye biriktirseydim bayağı kardaydım.. Neyse ben düşsede üzülmem benim gibi yeni evlenecekler için pek üzücü bir durum değil bu :) düşüceğinide pek sanmıyorum ama..:50:

Bugün babamın fatura ödemem için verdiği paradan 40 tl para arttırdım 7 tl de önceden vardı 47 tl :)) :nazar: İnşallah gram altınımı çeyreğe çeviricem bu ay :64: 1 Hafta kadar yokum beni unutmayın para biriktirmeye devam ediceğim :71:

Kızlar bu akşam burada yaptığım durum değerlendirmemden sonra babam 500 lira verdi bana:52: alışmamışım ya,böyle kaldım tabi:53: bana taa 10 yıllık borcu vardı,2 tane çeyrek altın:40: bugün annemle de iddiaya girdi,200 lira borçlandı.iddianın sonucu belli olunca da öyle aile içi borçlardan falan bahsediyorduk,konu benim altınlara geldi.annem öylesine söyledi 2 çeyrek borcun var diye.bi de baktım babam namaz kıldıktan sonra bi tomar parayla gelmiş.300 lira altın için 200 lira da perşembe memlekete gideceğimiz için harçlık.anneme de 200 iddia için 200 de harçlık verdi.battı babişkomuz:27: bozukluklarımı,kuytudaki kağıt paralarımı,cüzdandakileri ve bu gelen 500ü toplayınca 970 ediyor.annemden de 30 alacağım var.tam 1000 lira yani,Allah bereket versin inşaallah:66:

kızlar bu perşembe evimde günüm var ayrıca oğlanlar için mevlüt de okutacağım nasipse inşallah.
bir de yaz baya geç geldiği için sürekli yağmur yağmur anca halılarımı yıkatmak nasip olacak. o sebeple eşimden temizlik için 100 tl aldım.halıları yıkamaya vereceğim eve de kadın tutacaktım.
(çocuk bakıcım bu yıl nasipse değişecek il merkezi ile ilçe arasında gelip gitmek kadına zor geldiği için o nedenle de bu temizlikte farklı günübirlik bir kadın tutacaktım.)
fakat tutacağım kadın bu hafta kızlarının yanına istanbula gidecekmiş ve bana gelemedi.
ben de bugün camlarımı sildim perdelerimi yıkadım vitrinin içini boşalttım temizledim. kapılarımı sildim. balkonlarımı yıkadım . vitrinden çıkan örtüleri masa örtüsünü filan yıkayıp ütüledim. vs. yarına halılarımı yıkamaya vereceğim.
artık mutfak dolapları evin genel olarak süpürülüp silinmesi , tuvalet banyo temizliği yapacağım yarın nasipse.
böylelikle temizlik için çağıracağım kadına vereceğim para da hoooooooooopppppppppp kumbişe gidecek nasipse inşallah :9::9::9::9: bakalım halılarım yolluklarım kaç metre kare gelecek ona göre yıkamacı hesap çıkaracak :34: bakalım 100 tl den ne kadarı artıp da kumbişe gidecek.:34::9::9::9: /COLOR]

ne güzel yaa mevlütünü allah kabul etsin canım yakında olsaydım gelirdim yardımına vallahi:38:çok ii yapmışsın canım kendin yaparak ne güzel paranız sana kaldı,halının metrekaresi 2 tl den yıkıyolar burda bakalım orda kaç tutacak:38:
kızlar bir-kaç sayfa geriye baktım alınan gram altınlar, kumbişe atılan yeni paracıklar hayırlı,bereketli olsun.. :nazar: :nazar:
ben hafta sonu biraz para harcadım ama kumbişimden "çalmadım" :17:
eşimin birinden alacağı varmış 200 tl onun 130 tlsini ban verdi :64: ben de doğru kumbişe
benim de biriktirdiğim vardı 190 felan olmuştur belki kumbaramda, ay sonuna kadar saymiycam ama :10: :nazar:

İyi haftalar herkese, huzurlu, bereketli inşallah :71: :71:
bereketli olsun canım:16:
BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc
İyi Haftalar . Listeye son olarak arkadaşları ekledim . Farmasinin de dediği gibi . Her ayın son haftası listede olanlar birikimlerini mesaj olarak atarlarsa çok iyi olur . Hiç keyfim yok . Bu sabah kötü bir haber aldım . Erkek arkadaşımın dedesi vefat etti . O nedenden çok tuafım .
başın sağolsun canım:59:
ay kızlar yaa ben bu hafta sonu cok para harcadım eşim bana kızdı 2 hafta boyle harcama yok sana dıye cuma günü cüzdanımda 220 tl vardı şu an 25 tl kaldı ve üstüne banka kartımdan da 40 tl lık alısverıs yaptım acıklamsını yapayım size cuma günü süt ürünleri satan bi marketten 13 lıralık bı alısverıs cts günü pazara gittik meyve sebze 30 tl harcamısımdır sonra bı marketten gene 7 lıralık dünde bacaklarıma agda 10 tl:17: (her zaman evde yapıyodum ılk kez yaptırdım)carsıda 2 pantolon ve bır gömlek aldım (toplam 95 tl) ıhtıyacım vardı calısyorum ve hergun ne gıycem dıye sasırıyorum valla ogluma bı takım 10 tl yanı fuzulı bısey harcamadım sadece dısarda yemek olayı kardesım vardı ve oglumada aldım 20 küsür lirada o iste toplam 250 yı gectı 3 günde napıyım ya paranın degerı yok normalde müsrif deilim ama bazen boyle toplu gıdıyor bu ay bıraz sıkıscaz gıbı o yüzden dıkkat edıcem gercekten dısard ayemıycem bı süre:59:
valla 1 haftadır bizde çok para harcadık bu ay birikim olarak bankaya atılacak para harcandı bile arada oluveriyor evdeyim artık bende eşiminde tatili bile olmaz eki ayına kadar biriktiririz yine inşlh:16:
Selamlarr canlaarrr ben dün bozuk para kumbiriğime tam 9 tl attım eve gidincede 3 tl daha atıcam sabah kahvaltı yapamadım poça falan aldım ortan artanlar hemen ayırdım hoop kumbirişe gidicekler inşallah hızla doluyor kumbaram dolsun bütünletmeden fotosunu çekip koyucam topiğe bizim bozukpara sever arkadaşları gaza getireyim azcık çok öptüm hepinizi :21::21::16::16::16:
çek canım çek valla süper olur baılırım bozuk paraya:1:
Kızlar merhaba bu başlıkta parabiriktirme konusunda başka bir başlığa yazdım ama oraya gelen giden yok.. Burası daha canlı gibime geliyor.. Bende elime geçen 3-5 kuruşu biriktirmenin derdindeyim.. eşim çok savurgan ama sorsanız çok tutumludur.. Konusu açılıncada yuvayı dişi kuş yapar ben bişey alalım yapalım diyince sen itiraz etmiyorsun harcanıyo para diyor ve beni savurganlıkla suçluyor.
Bu aralar maddi açıdan sıkıntıdayız en son oğlum için açtığımız euro hesabını bozduk. Çok üzüldüm ama belli etmedim. Daha önce çalışıyordum 3 aydır ev hanımıyım bende 3-5 kuruş ne biriktirirsem kardır diyorum.. benide aranıza alın altın falan alamam ama tl bazında her ay ne biriktirebilirsem..
Burda olunca insan gaza geliyor..
hoşgeldin canım ne atsak kar az çok dememek lazım:16:
Evet canım yaa. kadınların adı çıkmış bi kere.. bende kendime bir kumbara yapmıştım ve zamanla içine 45 tl kadar birikmişti sonra eşim gördü onu ve sürekli içinden 3-5 almaya başladı o alınca acil durumlarda bende almaya başladım.. şimdi kala kala 3-5 tl kaldı sabah onunda bir kısmını tırtırladı yine.. Şimdi ondan habersiz bir kumbara ayarlamam lazım..
kumbaranı sakla canım tırtıklamasın enişte:1:
bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:
canım düşmez sanırım nasılsa acil ihtiyacın yok uzun vadede kalsın bence de sen bilirsin tabi bitanem:16:
kızlar hepinizi çok öpüyorum artık bu kadar dinlenme yeter . kalan azıcık işimi de halledeyim bitsin artık bu temizlik muhabbeti:34:
kolay gelsin canım:38:
selam kızlar
1 haftadır annemdeydim yeni geldim
çok bereketli bir hafta oldu benim için
elimdeki avucumdaki ne varsa altın yaptım
5 tane altın aldım daha sonrada eşimin sıkışınca istemesinden
korktuğum için altınları sıralı dedikleri bileziklerden yaptım
ohh süpersin ne güzelll hem takı olarakta kullanmak süper bende istiyorum da anneme vereyim altın borcumu bendee yaptırcam inşlh,güle güle kullan canım:71:
Valla bende bu topic'in ilk zamanları "altın çok çıktı şimdi almak bana mantıklı gelmiyor" diyordum. Altın çıktıkça çıktı.. Paralarda harcandıkça harcandı şimdiye biriktirseydim bayağı kardaydım.. Neyse ben düşsede üzülmem benim gibi yeni evlenecekler için pek üzücü bir durum değil bu :) düşüceğinide pek sanmıyorum ama..:50:

Bugün babamın fatura ödemem için verdiği paradan 40 tl para arttırdım 7 tl de önceden vardı 47 tl :)) :nazar: İnşallah gram altınımı çeyreğe çeviricem bu ay :64: 1 Hafta kadar yokum beni unutmayın para biriktirmeye devam ediceğim :71:

bende biraz önce geldim izmirden 15 dk da bitiverdi işimiz allaha şükür kazasız belasız geldik:nazar:hastane de işimiz bitince ikeaya gidelim dedik yürüyerek bilemedik 1 saat ters yöne çevre yolunda yürüdük o sıcakta iyi araba çarpmad:18:bir baktık ki meğer bizim arabayı park ettiğimiz yere 5 dk uzakmış:1:herşeyde gözüm kaldı evim olsun herşey alıcam inşlh mum vazo vs ufak tefek şeyler aldım kendimi tutmaya çalıştım 27 lira tuttu:59:kipaya falan uğradık benzin yemek derken harcandı baya hayırlı ne diyelim artık evdeyim eşimin ekim ayına kadar tatili olmaz birikir yine inşlh:kkk:

altın konusunda doğru diyorsun canım.
47 tl bereketli olsun harikasın .
güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım Allah ' a emanet ol.:38:

ne güzel yaa mevlütünü allah kabul etsin canım yakında olsaydım gelirdim yardımına vallahi:38:çok ii yapmışsın canım kendin yaparak ne güzel paranız sana kaldı,halının metrekaresi 2 tl den yıkıyolar burda bakalım orda kaç tutacak:38:

başın sağolsun canım:59:

valla 1 haftadır bizde çok para harcadık bu ay birikim olarak bankaya atılacak para harcandı bile arada oluveriyor evdeyim artık bende eşiminde tatili bile olmaz eki ayına kadar biriktiririz yine inşlh:16:

çek canım çek valla süper olur baılırım bozuk paraya:1:

hoşgeldin canım ne atsak kar az çok dememek lazım:16:

kumbaranı sakla canım tırtıklamasın enişte:1:

canım düşmez sanırım nasılsa acil ihtiyacın yok uzun vadede kalsın bence de sen bilirsin tabi bitanem:16:

kolay gelsin canım:38:

ohh süpersin ne güzelll hem takı olarakta kullanmak süper bende istiyorum da anneme vereyim altın borcumu bendee yaptırcam inşlh,güle güle kullan canım:71:

bende biraz önce geldim izmirden 15 dk da bitiverdi işimiz allaha şükür kazasız belasız geldik:nazar:hastane de işimiz bitince ikeaya gidelim dedik yürüyerek bilemedik 1 saat ters yöne çevre yolunda yürüdük o sıcakta iyi araba çarpmad:18:bir baktık ki meğer bizim arabayı park ettiğimiz yere 5 dk uzakmış:1:herşeyde gözüm kaldı evim olsun herşey alıcam inşlh mum vazo vs ufak tefek şeyler aldım kendimi tutmaya çalıştım 27 lira tuttu:59:kipaya falan uğradık benzin yemek derken harcandı baya hayırlı ne diyelim artık evdeyim eşimin ekim ayına kadar tatili olmaz birikir yine inşlh:kkk:

canım hoşgeldin :71:
çok naziksin bitanem sen burada olsaydın yardım değil de mevlüte buyur ederdim seni.:38:
biraz da bekleyeyim bakalım hayırlısı olsun.
aldıklarını da güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem.:38:

Kızlar beni de alın aranıza:52: Ben de başladım birikime. 3 gün oldu 20 tl yaptım:34: Her gün elime ne geçerse atıcam oraya. Beraber gaza gelelim:65:

kızlar akşam üzeri annem ev telefonunun parasını getirmiş. benim kredi kartımla yatıyor faturası otomatik ödeme talimatında .
annem de bana elden veriyor.:34:
ben de 25 tl yi kuytu köşebankıma koydum. Allah bereket versin :34::68:

Son düzenleme:

Altına rekor dayanmıyor
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1.600.10 dolara çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Sabah açılışta, uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.598,80 dolarla güne rekorla başlayarak 1.600 dolar seviyelerini zorlamıştı.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.589,27 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz hafta başından itibaren 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında hareket ettikten sonra hızlı yükselişini sürdürmüş ve perşembe günü 1.594,45 seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.

Altına rekor dayanmıyor
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1.600.10 dolara çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Sabah açılışta, uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.598,80 dolarla güne rekorla başlayarak 1.600 dolar seviyelerini zorlamıştı.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.589,27 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz hafta başından itibaren 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında hareket ettikten sonra hızlı yükselişini sürdürmüş ve perşembe günü 1.594,45 seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.

Düğündeki altınları satmamıştık biz. Ne kadar iyi bi şey yaptığımızı şimdi anlıyorum.:52: Altın uçuyor. Bence düşmezde artar gider bu şekilde...

Back