Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İktisatçıyım ama şu borsaya bi kafam basmıyor benimde bende söylememeye gayret ediyorum biriktirdiğim rakamları bilmesinler nelerine lazım
aayy ne güldümm. hakkaten ama bizdede var ki eşimle pazara gideriz cebimde bozuk varsa hemen ben uzatırım bende bozuk var diye .. öylece gider kumaraya attığım canım paralarr. gecenlerde marketten bir su vs (5 tl işte ) aldık bende bozuk eksik olmaz hemen verdim ben verirdim dedi bende ii mağdem dedim aldım parayı ogün bu gündür karar verdim aldıgım iğneye kadar versin parasını..ne yapayım evimin direği kocişim sonuçta :)))))) hem ben biriktirsemde yine onun cebine bişi alırken hemen verir destek olurumm
Bendede aynı huy var malesef marketten bir şeyler alırım hemen kendi cebimdeki gider eşim ise ya kartından geçirir yada aaa bak bu kadar tuttu der cebimde para kalmadı der hemen bense hep ufak ufak kıyıdan köşeden artırıp ev için harcarım ama lafını yapmam Benim eşime görede bozukluklarla hiç bir şey olmaz boşu boşuna zaman kaybı der ama bu saatten sonra cebimdeki parayı hep kenarıya koyacağım harcamalarımı kendi paramdan yapmıyacağım kızlar benim hedefim zaten ileriye dönük şimdiden paramı biriktireyimki ilerde oğlumu dil eğitimi için amerikaya göndermek istiyorum en azından büyüdüğü zaman bak oğlum bununla git diyebileyim inşallah başarabilirim.
Merhaba tutumlu topiğin bayanları ;
Geçen hafta yarım altın alacağım dedim.Eşim halen alacak.Benim fırsatım olmuyor bir türlü.Ben eve varana kadar kuyumcular kapanıyor.Baktım bugünde altın bayağı fırlamış bende EUR yaptırmaya karar verdim.100 EUR yaptırayım bari.En azında döviz olunca elimde bozdurmam.
hayırlı bereketli olsun canım süpersinnnnnnnnnnnnkızlar bir-kaç sayfa geriye baktım alınan gram altınlar, kumbişe atılan yeni paracıklar hayırlı,bereketli olsun..
ben hafta sonu biraz para harcadım ama kumbişimden "çalmadım"
eşimin birinden alacağı varmış 200 tl onun 130 tlsini ban verdi ben de doğru kumbişe
benim de biriktirdiğim vardı 190 felan olmuştur belki kumbaramda, ay sonuna kadar saymiycam ama
İyi haftalar herkese, huzurlu, bereketli inşallah
derencim başınız sağolsun. Rabbim dedeye gani gani rahmet eylesin taksiratını affetsin.sizlere sabırlar versin.:85:İyi Haftalar . Listeye son olarak arkadaşları ekledim . Farmasinin de dediği gibi . Her ayın son haftası listede olanlar birikimlerini mesaj olarak atarlarsa çok iyi olur . Hiç keyfim yok . Bu sabah kötü bir haber aldım . Erkek arkadaşımın dedesi vefat etti . O nedenden çok tuafım .BİRİKİM LİSTESİ
KK NİCK TL ÇEYREK ALTIN CUMH. ALTINI YARIM ALTIN
1 farmasi 155 tl 2 cumhuriyet
2 ececikkk35 3 çeyrek
3 arcak81 37.65 tl
4 karalahana 1800 tl
5 başıyazmalıkız 1.018 tl
6 taydin 120 tl 1 gr
7 deren1907 800 tl 3 çeyrek
8 prometheus 1500 tl 4 çeyrek
9 sonbahar14 150 tl 1 çeyrek
10 amonra
11 julia
12 speedy
13 ferihann 60 tl
14 gamze_eymen 100 tl
15 zehra1025 70tl
16 vanilya30 135 tl
17 seyhan77
18 nur_tfk 1700 tl 1 cumhuriyet
19 pasaklıtanrıca 272.5 tl 4 çeyrek
20 naz8 39.35 tl
21 ikon
22 denizinkızı 54 tl
23 ezgikc
Kızlaarr günaydın iyi ve berektli haftalar dilerim.ben haftasonu ugrayamadım iş güç dısarda gezme filan olmadı işte bu hafta daha az attık kumbaraya bozukluk ama eşim haftasonu bana ceza verdi yediklerim için 20 tl attırdı yaaa:84:neyse bugun altın alcaktı gene aldırmadım saymadık zaten kumbarayı ay sonuna kadar beklıycem belkı bıraz düşer bakalım.altın 143 lıraymıs su anda yeni tarih yani yatırım amaclı kuyumcu bıraz rısklı demıs yanı bılemıyoruz cok yükseldi zaten fılan demiş sizler naptınız geçmişe bakayım biraz
canım kıyamam sana .ay kızlar yaa ben bu hafta sonu cok para harcadım eşim bana kızdı 2 hafta boyle harcama yok sana dıye cuma günü cüzdanımda 220 tl vardı şu an 25 tl kaldı ve üstüne banka kartımdan da 40 tl lık alısverıs yaptım acıklamsını yapayım size cuma günü süt ürünleri satan bi marketten 13 lıralık bı alısverıs cts günü pazara gittik meyve sebze 30 tl harcamısımdır sonra bı marketten gene 7 lıralık dünde bacaklarıma agda 10 tl (her zaman evde yapıyodum ılk kez yaptırdım)carsıda 2 pantolon ve bır gömlek aldım (toplam 95 tl) ıhtıyacım vardı calısyorum ve hergun ne gıycem dıye sasırıyorum valla ogluma bı takım 10 tl yanı fuzulı bısey harcamadım sadece dısarda yemek olayı kardesım vardı ve oglumada aldım 20 küsür lirada o iste toplam 250 yı gectı 3 günde napıyım ya paranın degerı yok normalde müsrif deilim ama bazen boyle toplu gıdıyor bu ay bıraz sıkıscaz gıbı o yüzden dıkkat edıcem gercekten dısard ayemıycem bı süre
bereketli olsun canımBaşınız sağolsun tatlım Allah sabır versin hepinize..
Bende geçen hafta katılmıştım aranıza ve bu hafta 1 tane gram altın aldım yeni birikimi de 8 tl ile açtım listeye müsait bir zamanında benide eklersen sevinirim..
Selamlarr canlaarrr ben dün bozuk para kumbiriğime tam 9 tl attım eve gidincede 3 tl daha atıcam sabah kahvaltı yapamadım poça falan aldım ortan artanlar hemen ayırdım hoop kumbirişe gidicekler inşallah hızla doluyor kumbaram dolsun bütünletmeden fotosunu çekip koyucam topiğe bizim bozukpara sever arkadaşları gaza getireyim azcık çok öptüm hepinizi
canım yeni tarihli şu an için 2011 tarihli demek.
yeni altin, yeni ceyrek
eski altin, eski ceyrek
bunlar ne demek oluyor?? ben hic anlamam bu islerden, eski altin daha mi kiymetli
hangisini tercih edelim, bir bilen aciklarsa iyi olur arkadaslar
.
merhaba hoşgeldin canım.Kızlar merhaba bu başlıkta parabiriktirme konusunda başka bir başlığa yazdım ama oraya gelen giden yok.. Burası daha canlı gibime geliyor.. Bende elime geçen 3-5 kuruşu biriktirmenin derdindeyim.. eşim çok savurgan ama sorsanız çok tutumludur.. Konusu açılıncada yuvayı dişi kuş yapar ben bişey alalım yapalım diyince sen itiraz etmiyorsun harcanıyo para diyor ve beni savurganlıkla suçluyor.
Bu aralar maddi açıdan sıkıntıdayız en son oğlum için açtığımız euro hesabını bozduk. Çok üzüldüm ama belli etmedim. Daha önce çalışıyordum 3 aydır ev hanımıyım bende 3-5 kuruş ne biriktirirsem kardır diyorum.. benide aranıza alın altın falan alamam ama tl bazında her ay ne biriktirebilirsem..
Burda olunca insan gaza geliyor..
merhaba canım k........bank demişsin sanki kuytuköşe bank der gibiben de birkimimi k..bankta altın hesabına yapıyorum. kazanç eklenmeyen cari altın hesabına. evlendikten 1 yıl sonra anca birikim yapabildim. borçlar yüzünden. ama ben yazın altına yatırım yapmıycam. tl olarak biriktirmeyi düşünüyorum. eylül ekim gibi durulur nasılsa.
süpersinnnnnnnnnnnn kendimi gördüm sanki bu ifadelerdeaayy ne güldümm. hakkaten ama bizdede var ki eşimle pazara gideriz cebimde bozuk varsa hemen ben uzatırım bende bozuk var diye .. öylece gider kumaraya attığım canım paralarr. gecenlerde marketten bir su vs (5 tl işte ) aldık bende bozuk eksik olmaz hemen verdim ben verirdim dedi bende ii mağdem dedim aldım parayı ogün bu gündür karar verdim aldıgım iğneye kadar versin parasını..ne yapayım evimin direği kocişim sonuçta :)))))) hem ben biriktirsemde yine onun cebine bişi alırken hemen verir destek olurumm
hedefin çok güzel ve gerçekleştirebilmen dileğiyle canım .Bendede aynı huy var malesef marketten bir şeyler alırım hemen kendi cebimdeki gider eşim ise ya kartından geçirir yada aaa bak bu kadar tuttu der cebimde para kalmadı der hemen bense hep ufak ufak kıyıdan köşeden artırıp ev için harcarım ama lafını yapmam Benim eşime görede bozukluklarla hiç bir şey olmaz boşu boşuna zaman kaybı der ama bu saatten sonra cebimdeki parayı hep kenarıya koyacağım harcamalarımı kendi paramdan yapmıyacağım kızlar benim hedefim zaten ileriye dönük şimdiden paramı biriktireyimki ilerde oğlumu dil eğitimi için amerikaya göndermek istiyorum en azından büyüdüğü zaman bak oğlum bununla git diyebileyim inşallah başarabilirim.
ne deyim ki yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler.. akıllı kadının hali başka tabi. ama altınlarda pek fırladı bi çeyrek oldu 140 ve civarı .. ben şansımı borsada deneyim en iyisi şimdiye kadar biriktirdim ama sadece bankaya attım ki eşiminde haberi var bu miktardan. ama şunu söylelim erkekler kadında para gördümü almaya çalışıyo şöyle oldu böyle oldu derken yok oluyo kendileri biriktirmiyo bizede mani oluyolar. ama bende sizden gördüm bir heves ettim kubaram var saklarım ve üç beş üç beş atarım ee damlaya damlaya göl olur hesabı.
hepinize bol bereketli günlerrrrrrr
aayy ne güldümm. hakkaten ama bizdede var ki eşimle pazara gideriz cebimde bozuk varsa hemen ben uzatırım bende bozuk var diye .. öylece gider kumaraya attığım canım paralarr. gecenlerde marketten bir su vs (5 tl işte ) aldık bende bozuk eksik olmaz hemen verdim ben verirdim dedi bende ii mağdem dedim aldım parayı ogün bu gündür karar verdim aldıgım iğneye kadar versin parasını..ne yapayım evimin direği kocişim sonuçta :)))))) hem ben biriktirsemde yine onun cebine bişi alırken hemen verir destek olurumm
bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:
Canım ya biraz daha bekle hemen bozma istersen altın bayağı artmaya devam edecek gibi.Belki dahada kar edersin.
bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:
Bu işten anlayan ve piyasayı takip eden birinden öğrendiğim kadarıyla söylüyorum: altın ara ara birkaç lira düşse de genel olarak yükselişte ve bu durum yıl sonuna kadar devam edecek.yıl sonu için daha önceden 90 lira civarı öngörülürken,grafikteki yukarı yönlü hareketin hızlanmasıyla artık tahminler de değişti ve yıl sonu için 100 lira civarı bir rakam öngörülüyor.fazla miktarda alım yapacaklar düşüşe geçtiği anı bekleyebilir ama birikim için (yani bizim gibi ayda bir veya birkaç çeyrek) alım yapacaklar altının gramındaki 1-2 liralık düşüşten pek birşey kazanmayacakları için beklemeye ve risk almaya gerek yok