Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım yanıt için çok sağol.
bereketli olsun birikimlerin .

arkadaşlar herkese merhaba.. bi süredir sizi takip ediyorum tedbrik ederim çok güzel olmuş insan gaza geliyo :)) beni de listeye ekleyebilir misiniz? bir yarım altın+ 500 lira para. bu ara altın fırladı altın hesabım var acaba altın almalı mıyım sizce ordan?

evet kesinlikle katılıyorum.. sadece kumbarayla olmaz ev dede tasarruf lazım. alışveriştede aklımız başımızda yapabilsek çok güzel olcek ..

canım burdaki bayanların çoğu bu soruda kararsız bence altın almanın zamanı degil çok pahalandı borsaya takıl. ne kadar varsa euro ya da dolar yaptır altın almak biraz yüklü oluyo bence tabii

canım burdaki bayanların çoğu bu soruda kararsız bence altın almanın zamanı degil çok pahalandı borsaya takıl. ne kadar varsa euro ya da dolar yaptır altın almak biraz yüklü oluyo bence tabii

teşekkür ederim canım cevabın için öyle yapayım olmadı çünkü tl olaraka kaldıkça harcarım diye korkuyorum. öyle yapayım en iyisi

selam kızlar
1 haftadır annemdeydim yeni geldim
çok bereketli bir hafta oldu benim için
elimdeki avucumdaki ne varsa altın yaptım
5 tane altın aldım daha sonrada eşimin sıkışınca istemesinden
korktuğum için altınları sıralı dedikleri bileziklerden yaptım

Valla bende bu topic'in ilk zamanları "altın çok çıktı şimdi almak bana mantıklı gelmiyor" diyordum. Altın çıktıkça çıktı.. Paralarda harcandıkça harcandı şimdiye biriktirseydim bayağı kardaydım.. Neyse ben düşsede üzülmem benim gibi yeni evlenecekler için pek üzücü bir durum değil bu :) düşüceğinide pek sanmıyorum ama..

Bugün babamın fatura ödemem için verdiği paradan 40 tl para arttırdım 7 tl de önceden vardı 47 tl :)) İnşallah gram altınımı çeyreğe çeviricem bu ay 1 Hafta kadar yokum beni unutmayın para biriktirmeye devam ediceğim

ne güzel yaa mevlütünü allah kabul etsin canım yakında olsaydım gelirdim yardımına vallahiçok ii yapmışsın canım kendin yaparak ne güzel paranız sana kaldı,halının metrekaresi 2 tl den yıkıyolar burda bakalım orda kaç tutacak
bereketli olsun canım
başın sağolsun canım
valla 1 haftadır bizde çok para harcadık bu ay birikim olarak bankaya atılacak para harcandı bile arada oluveriyor evdeyim artık bende eşiminde tatili bile olmaz eki ayına kadar biriktiririz yine inşlh
çek canım çek valla süper olur baılırım bozuk paraya
hoşgeldin canım ne atsak kar az çok dememek lazım
kumbaranı sakla canım tırtıklamasın enişte
bu altın ne zamana ve nereye kadar gidecek acaba bankadaki 500 gr altınımı bozdurmak isterim düşmeye başlayacaksa:26: şimdiden 505 tl kar etmişim acaba düşermi ?:26:
canım düşmez sanırım nasılsa acil ihtiyacın yok uzun vadede kalsın bence de sen bilirsin tabi bitanem
kızlar hepinizi çok öpüyorum artık bu kadar dinlenme yeter . kalan azıcık işimi de halledeyim bitsin artık bu temizlik muhabbeti
kolay gelsin canım
ohh süpersin ne güzelll hem takı olarakta kullanmak süper bende istiyorum da anneme vereyim altın borcumu bendee yaptırcam inşlh,güle güle kullan canım

bereketli olsun canım

bende biraz önce geldim izmirden 15 dk da bitiverdi işimiz allaha şükür kazasız belasız geldikhastane de işimiz bitince ikeaya gidelim dedik yürüyerek bilemedik 1 saat ters yöne çevre yolunda yürüdük o sıcakta iyi araba çarpmad:18:bir baktık ki meğer bizim arabayı park ettiğimiz yere 5 dk uzakmışherşeyde gözüm kaldı evim olsun herşey alıcam inşlh mum vazo vs ufak tefek şeyler aldım kendimi tutmaya çalıştım 27 lira tuttukipaya falan uğradık benzin yemek derken harcandı baya hayırlı ne diyelim artık evdeyim eşimin ekim ayına kadar tatili olmaz birikir yine inşlh

altın konusunda doğru diyorsun canım.
47 tl bereketli olsun harikasın .
güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım Allah ' a emanet ol.

canım hoşgeldin
çok naziksin bitanem sen burada olsaydın yardım değil de mevlüte buyur ederdim seni.
biraz da bekleyeyim bakalım hayırlısı olsun.
aldıklarını da güle güle hayırlı günlerde kullan bitanem.

selam kızlar
bugün iş yerinde çok yoğundum giremedim fazla nete
5 tl attık kumbiriğimize geçmişi okuyamadım

Kızlar beni de alın aranıza Ben de başladım birikime. 3 gün oldu 20 tl yaptım Her gün elime ne geçerse atıcam oraya. Beraber gaza gelelim

kızlar akşam üzeri annem ev telefonunun parasını getirmiş. benim kredi kartımla yatıyor faturası otomatik ödeme talimatında .
annem de bana elden veriyor.
ben de 25 tl yi kuytu köşebankıma koydum. Allah bereket versin

Son düzenleme:

Altına rekor dayanmıyor
Uluslararası piyasada altının ons fiyatı, 1.600.10 dolara çıkarak yeni bir rekor kırdı.
Sabah açılışta, uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.598,80 dolarla güne rekorla başlayarak 1.600 dolar seviyelerini zorlamıştı.

Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.589,27 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, geçtiğimiz hafta başından itibaren 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında hareket ettikten sonra hızlı yükselişini sürdürmüş ve perşembe günü 1.594,45 seviyesine çıkarak rekor kırmıştı.

Düğündeki altınları satmamıştık biz. Ne kadar iyi bi şey yaptığımızı şimdi anlıyorum. Altın uçuyor. Bence düşmezde artar gider bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…