• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Günaydınlar kandiliniz mübarek olsun kızlar
bugün aranızda pek bulunamam muhtemelen
ama bugünkü hasılatım 4 tl :D
dün akşamda kumbaramı saydım 55 tl vardı.
2de çeyreğim var liste fln yaparsanız unutmayın beni :D
günaydın canım hayırlı kandiller
hasılat süper bitanem. bereketli olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

ben dün kumbarama sadece 1 tl atabildim :110:
ama bugün 4-5 tl atmayı düşünüyorum :26:

Hayırlı kandiller herkese :71: :71:

hayırlı kandiller canım.
bereketli birikimler canım :nazar::nazar::nazar:

Sevgili canlar Alemlerin Yaratıcısı Yüce Rabbim hepimize hayırlı beraatler nasip etsin , bu kandili hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşallah AMİN...

günaydın Hayırlı kandiller herkese.
kızlar bugün kandil yaa, ne zamandır bebek istiyoruz benim için dua edermisiniz.
Dualarınızda nickimi anmanız yeterlidir.
İnşallah Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.

Bu arada altın epey fırlamış.
bu ay gram altın almayı düşünüyorum bende.
harçlığımla anca buna gücüm yeter.

Hepinize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla:69:

Kızlar tablo işini sonuçlandırdık diye düşünüyordum . O kadar uğraştım . Liste düzenledim . Burayada ekledim ve her ay sonunda güncellenecek dedik . Şimdi tekrardan ben hiçbir şey yapmamışım gibi liste düzenlemişsiniz . Neyse siz bilirsiniz . İyi Paylaşımlar .

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar.sabah spora gittim geldim.ekmekten kalan parayı kumbaraya attım..tüm dualarınız kabul olsun inşallah.

Kızlar tablo işini sonuçlandırdık diye düşünüyordum . O kadar uğraştım . Liste düzenledim . Burayada ekledim ve her ay sonunda güncellenecek dedik . Şimdi tekrardan ben hiçbir şey yapmamışım gibi liste düzenlemişsiniz . Neyse siz bilirsiniz . İyi Paylaşımlar .

canım yanlıs anlamıssın sanırım ben cok eskı deılım ama bıldıgım kadarıyla dün arkadaslar sadece deneme amaclı yaptı yanı senın yapacagını bılıyorlar sadece bı arkadas sordu neden yapılmıyor lıste kaldı katrem gelmıstı o da yok fılan dıye farması arkadasımızda sızın aylık yapacagınızı soyleyınce tamam dedıler benböyle bılıyorum canım:34:

günaydın hanımlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunnn ben dün hiç bişi yapamadım bugün 3 tl atacağım hepinize bolll bereketli günler diliyorum
kızlar bugün kandil yaa, ne zamandır bebek istiyoruz benim için dua edermisiniz.

canım dualarımda olacaksın allahım en kısa sürede isteyen herkese hayırlısıyla bebiş verir inşallah

benim 9 temmuzdan bu yana 26,50 tl birikmiş çok az yaaaaaaa:59::59::59::59:

Son düzenleme:

Rabbim moonlight' a hayırlısı ise bir bebek nasip eyle yarabbim amin :93::93::93::70::71:

ayy canım olurmu hiç öyle şey katrem geldi gitti katrem yeniden devraldı diye öyle düşündük biz öyle düşünme lütfen sen senide göremedik :71::71:

merhaba canım hayırlı kandiller Rabbim herşeyin hakkında hayırlı olanını versin canım.
Rabbim sana da akıllı fikirli sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin canım :38:

Hepinize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlısıyla:69:
hayırlı cumalar hayırlı kandiller bitanemmmmmmmmmmmmmm:38::38:
canım sen yanlış anlamışsın tabloyu sen yapıyorsun zaten. nur arkadaşımız tablo işinin ne olduğunu sormuştu deren yapıyordu katreme bırakacağını söylemişti ama katrem de bir geldi daha yok ortalıkta dedi. zatenn ben ona da yazdım deren arkadaşımız her ayın sonu ya da başında alacak raporu listeyi düzenleyecek diye.
ve sadece deneme amaçlı öylesine tablo yaptık yoksa tablo yapacağımızdan değil . üzülmene üzüldüm derencim:59::59::59::59:

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar.sabah spora gittim geldim.ekmekten kalan parayı kumbaraya attım..tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
amin canım.
senin de Rabbim gönlüne göre versin canım:38:

canım yanlıs anlamıssın sanırım ben cok eskı deılım ama bıldıgım kadarıyla dün arkadaslar sadece deneme amaclı yaptı yanı senın yapacagını bılıyorlar sadece bı arkadas sordu neden yapılmıyor lıste kaldı katrem gelmıstı o da yok fılan dıye farması arkadasımızda sızın aylık yapacagınızı soyleyınce tamam dedıler benböyle bılıyorum canım:34:
evet aynen yazdığın gibi canım herhangi bir art niyet yoktu.:16:
günaydın hanımlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunnn ben dün hiç bişi yapamadım bugün 3 tl atacağım hepinize bolll bereketli günler diliyorum

canım dualarımda olacaksın allahım en kısa sürede isteyen herkese hayırlısıyla bebiş verir inşallah
kandilin mübarek olsun canım . dualarına kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum
birikimin de bereketli olsun canım benim .:38:

benim 9 temmuzdan bu yana 26,50 tl birikmiş çok az yaaaaaaa:59::59::59::59:

Canım Allah bereket versin daha ne olsun maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::38:

Son düzenleme:

Altın 1.600 dolara gidiyor

Yunanistan ve İtalya’daki krize ABD’deki borçlanma limiti tartışmaları da eklenince yatırımcı güvenli liman altına koştu. Altının onsu 1.600 dolara yaklaştı. Çeyrek altın ise 140 liraya dayandı.

ULUSLARARASI piyasalarda altının ons fiyatı, yeni rekorlarla bin 600 dolara yaklaştı. Yunanistan ve İtalya’daki borç krizine ABD’deki borçlanma limiti tartışmaları da eklenince altın, uluslararası piyasada gün içinde bin 594 dolara kadar çıkarak yeni bir rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda geçen haftayı bin 544 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, hafta başından itibaren bin 540-bin 575 dolar aralığında hareket ettikten sonra önceki gün, mayıs ayı başında kaldığı yerden rekorlarına devam etmişti. Önceki akşam saatlerinde bin 590 dolar seviyelerini zorlayan altının ons fiyatı piyasalarda daha sonra bir miktar gerileyerek bin 583 dolardan kapanmıştı. Dün sabah saatlerinde bin 579 dolar seviyesinden açıldıktan sonra bin 590 dolara çıkarak rekor yenileyen altının ons fiyatı, dün öğle saatlerinde tekrar hareketlendi ve bin 594 dolarla yeni zirve yaptı. Kapalıçarşı’da da altında hareketli saatler yaşanırken, 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 83.75 liraya çıktı.

Gram altın 84 bin lira

Yükselen fiyatlarla birlikte Kapalıçarşı’da Cumhuriyet altını 566 liradan, çeyrek altın ise 140 liradan satıldı. Çeyrek altın fiyatının 140 liraya dayanmasıyla vatandaşın daha ucuz olduğu için düğünlerde alternatif olarak baktığı gram altın da 84 lirayı geçti. EKONOMİ SERVİSİ

Son düzenleme:
Ben dün az kaldı bozuk para kumbiriğimi sayıcaktım :1::1: daha öncede demiştim ya dolana kadar açmamakta inatlaşıyorum diye yoksa erkenden bütünleticeriyorum diye bereketi kaçmasın diye kendimi avutup başka yönlere çekiyorum dikkatimi :9::9::9::9::9: ama zannedersem 1 kg ya yaklaştı :52::52::52::52: hepisi 1 tl

Bende burayı okuya okuya gaza geliyorum bozuklukları biriktiriyorum 1 haftadan beri 10 dolar yaptırdım bugün ben dolar yada euro olarak biriktiriceğim şimdilik altın çok yüksek ilerde biriksin altına çeviririm artık.

Back