• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

heyyyyyyyyy ziyaretçi kardeşler girin topiğimize de gelin beraber birikim yapalım sizler de yazın deneyimlerinizi .
:34:

ya ben bu topiği niye daha önceden keşfetmedim ya :31::31::31:
şimdiye neler olurdu kimbilir neyse Allah beterinden korusun zararın neresinden dönülse kardır.:34: ben bu topiği çok sevdim:16:

ya ben bu topiği niye daha önceden keşfetmedim ya :31::31::31:
şimdiye neler olurdu kimbilir neyse Allah beterinden korusun zararın neresinden dönülse kardır.:34: ben bu topiği çok sevdim:16:

Kesinlikle kesinlikle daha önce keşfetmediğime bin pişmanım farmasicim aklımdayken sorıyım katrem gelmişti gene gitti birde şu tablo olayı vardı gene iptal oldu zannedersem o iş :59::59::59::50::50:

$altin.jpg

canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah :46::21::21:

Eki Görüntüle 224909

canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah :46::21::21:

Çok güzellermiş ben çok para kazanıp altın almak istiyorum.Bugün altınla kafayı yemezsem bir daha hiç yemem. Biraz kıyıda köşede birikmiş TL var acaba onlaramı göz diksemde altın yapsam.Yine kafam bulandı.

Kesinlikle kesinlikle daha önce keşfetmediğime bin pişmanım farmasicim aklımdayken sorıyım katrem gelmişti gene gitti birde şu tablo olayı vardı gene iptal oldu zannedersem o iş :59::59::59::50::50:
evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:
Eki Görüntüle 224909

süppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::64::64::66::66::66:

Çok güzellermiş ben çok para kazanıp altın almak istiyorum.Bugün altınla kafayı yemezsem bir daha hiç yemem. Biraz kıyıda köşede birikmiş TL var acaba onlaramı göz diksemde altın yapsam.Yine kafam bulandı.

Cnm kıyıda köşede paran varsa al bence altınını.çünkü nakit olunca tutmak zor oluyo :18: altın en güzel yatırım bence benim annemde çok yapardı eskiden.bende başladım artık.:1:

tablo yapamadım yapmayı bilen var mı aramızda ?

Son düzenleme:
evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:

süppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::64::64::66::66::66:

evet bende ayın belli bir gününde yapılsın arkadaşımız yorulmasın önerisinde bulunmuştum zannedersem öyle olacaktı fakat katrem gelince devir falan muhabbetleri oldu diye hatırlıyorum benn :61::61:

Zannedersem buldum canlar sanırsam B I U kalın italik altı çizgili dğmelerinin hemen altında bir tablo diğmesi var oradan yapılacak

denemedenemedeneme

Back