düşüneceksin tabi onun için burada değil misin sen ?
1gr 1 gr onlar hayırlısıyla 1 kg- 2kg olacaklar inşallah
Hihihihihi haklısın farmasiciğim sendende bu cevabı beklemekteydim maşallah topikimizee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşüneceksin tabi onun için burada değil misin sen ?
1gr 1 gr onlar hayırlısıyla 1 kg- 2kg olacaklar inşallah
Hihihihihi haklısın farmasiciğim sendende bu cevabı beklemekteydim maşallah topikimizee
1-2 kg bunun rüyasına yatıyım güzel olurdu herhalde burda herşey mümkün
ya ben bu topiği niye daha önceden keşfetmedim ya
şimdiye neler olurdu kimbilir neyse Allah beterinden korusun zararın neresinden dönülse kardır. ben bu topiği çok sevdim
belki varyemez amca gibi senin de 1 gr lık altınlarla doldurduğun bir kapalı havuzun olur girer girer yüzersin
Eki Görüntüle 224909
canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah
Eki Görüntüle 224909
canlarım bugünde ben sizi gaza getireyimm..Allahhhhh !!! bizimkilerde bu kadar olsun inşallah
evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:Kesinlikle kesinlikle daha önce keşfetmediğime bin pişmanım farmasicim aklımdayken sorıyım katrem gelmişti gene gitti birde şu tablo olayı vardı gene iptal oldu zannedersem o iş
Eki Görüntüle 224909
Çok güzellermiş ben çok para kazanıp altın almak istiyorum.Bugün altınla kafayı yemezsem bir daha hiç yemem. Biraz kıyıda köşede birikmiş TL var acaba onlaramı göz diksemde altın yapsam.Yine kafam bulandı.
evet canım katrem geldi gitti ama tabloyu deren arkadaşımız yapıyordu ama her ay sonu ya da başında yenilemeyecek miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum.:26:
süppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tablo yapamadım yapmayı bilen var mı aramızda ?
Zannedersem buldum canlar sanırsam B I U kalın italik altı çizgili dğmelerinin hemen altında bir tablo diğmesi var oradan yapılacak
deneme deneme deneme