• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Eki Görüntüle 224244

Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı, 1.580 dolara yaklaşarak yeni bir rekor kırdı. Avro Bölgesi’ndeki borç krizinin İtalya’ya sıçrayacağı endişeleriyle uluslararası piyasalarda GMT’ye göre 11.30’da spot altının ons fiyatı 1.578,72 dolara ulaştı. Altın son rekorunu mayıs ayında 1576.9 doları görerek kırmıştı.

Uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.578,93 dolara ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.544,20 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, hafta başından bu yana 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında bir seyir sürdürdü. Uluslararası piyasalarda dün 1.567,30 puandan günü tamamlayan altının ons fiyatı açılışın ardından 1.570 dolar seviyelerinde dalgalandı.

Öğleden sonra gelen alımlarla 1.575 dolar seviyesi aşıldı ve 1.578,93 dolarla yeni bir rekor kırıldı. Rekorun kırıldığı seviyelerde fazla kalıcı olunamadı ve tekrar 1.570 dolar seviyesinin üzerinde bir seyire geçildi. Saat 15.10 itibariyle altının ons fiyatı 1.572,48 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Altının onsu fiyatı en son 2 Mayıs günü 1.576,91 dolara ulaşarak rekor kırmıştı. Geçen yılı 1.421,40 dolardan kapatan altının ons fiyatı en düşük 1.308,28 dolara kadar gerilemişti.

Alıntıdırr...:42::42::42::42:

Dediğiim gibi canlar yunanistan gümledi sırada italya olabilir onun için tedbirli davranmak gerek eee mortage de patlayınca faizler tavan yaptı bu durummda altını etkiledi :50::50::50:
Boşuna iktisat okumuyorum iktisatçı konuşuyor :60::60::60::60::60::9::9::9::9::9::9:

Kızçelerrr canlarrr nurcuk'un mesai doldu hepinizi çok seviyor ve kocaman kocaman öpüyorum yarın hepiniz kumbiriklerinizi doldurup geliyorsunuz farmasiciğimin tabiriylede kuytuköşebankları zengin ediyorsunuz kızarım yoksa :20::20::57::57: görüşmek üzere bereketli günler hepinize esen kalınız canlarım :54::54::54::54:

Aralık ayına kadar sonraki 3 ay 165 TL falan ödeyeceğim az yani.

canım ayda 165tl öde git bence
7000 tl de dursun hatta bir kısmıyla altın bile düşünülebilir .
altın almasan bile diğer borcu kapatmanın anlamı yok indirim filan yapılmayacak olduktan sonra 7000 tl ne altın almış olsan ne kadar kardaydın:34:

Kızlar merhabalar!!!:52:

Farmasiciğim minik erkeklere geçmiş olsun,damat olduklarını da görürsünüz inşaallah..:66::nazar:

Ececim senin de rüyan hayrolsun,birkaç gündür komşunun oğlundan ve bilimum hırsızlardan korkup uyuyamıyordun,onun etkisidir..:34:

Bu arada 2000 tl biriktirmiştim eşim de üzerine biraz koydu bugün gidip 43 gramlık 2 tane bilezik aldık..:52::nazar::nazar:

Allah birikimlerimizin bereketini arttırsın..:nazar::nazar:

Farmasiciğim minik erkeklere geçmiş olsun,damat olduklarını da görürsünüz inşaallah..:66::nazar:

Ececim senin de rüyan hayrolsun,birkaç gündür komşunun oğlundan ve bilimum hırsızlardan korkup uyuyamıyordun,onun etkisidir..:34:

Bu arada 2000 tl biriktirmiştim eşim de üzerine biraz koydu bugün gidip 43 gramlık 2 tane bilezik aldık..:52::nazar::nazar:

güle güle kullan tatlım bileziklerini
hayırlısı olsun.

günaydın kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakıcam
çantamda bozuk sadece 1.25 kuruş varmış bende onu attım kumbarama
Allah bereketini versin

kızlar ben de dün 4,75 tl attım kumbarama :24:
servisle Migrosta indim, ayakkabımı değiştirdim..eve gidiş mesafem yürüyerek 10 dk.
minibüse binmedim, yol parası 1,50 tl yi de kumbarama attım :91:
ben bir-kaç haftaya kadar hiç böyle hesaplar yapmazdım, ay sonunda daha çok sevinicem ama kumbaramı açınca :65:

Günaydın herkesee :71: :71:

ooo maasallah hayırlı bırıkımler herkese
bır donem burada paylasıyordum ben de bırıkımlerı ama baktım kımseler gelmıyor yorumlanmıyor bırakmıstım acıkcası takıbı

ama bos durmadım tabıı kı
duzenlı kredı odememle beraber yıne her ay bırıkım yapıyorum cok sukur
gerek dovız olarak tutuyorum gerek ata altın olarak
ama dun bır tane yarım altın aldım 280,00 tl ye
takı takıcam dıye almıstım ama sonra programlar degıstı takı takacagımız kısıye baska bır ıhtıyacını alıcaz
ve yarım altın bana kaldı yıne

bankada hala altın hesabı acmadım
kasada ata olarak ve bankada dovız olarak eylemlerıme devam etmekteyım
herkese bol bereketlı kazanclar

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem.
birikimlerin bereketli olsun bileziklerini hayırlı günlerde kullan canımcım.:38:

güle güle kullan tatlım bileziklerini
hayırlısı olsun.

günaydın kızlar geçmişe bakamadım birazdan bakıcam
çantamda bozuk sadece 1.25 kuruş varmış bende onu attım kumbarama
Allah bereketini versin
canım bereketli olsun inşallah :38:
kızlar ben de dün 4,75 tl attım kumbarama :24:
servisle Migrosta indim, ayakkabımı değiştirdim..eve gidiş mesafem yürüyerek 10 dk.
minibüse binmedim, yol parası 1,50 tl yi de kumbarama attım :91:
ben bir-kaç haftaya kadar hiç böyle hesaplar yapmazdım, ay sonunda daha çok sevinicem ama kumbaramı açınca :65:

Günaydın herkesee :71: :71:
bereketli olsun canım insan neleri hesap ediyor ve de istedikten sonra nasıl da birikim yapıyor değil mi?:34: harikasın canım :46::46::46::46:
ooo maasallah hayırlı bırıkımler herkese
bır donem burada paylasıyordum ben de bırıkımlerı ama baktım kımseler gelmıyor yorumlanmıyor bırakmıstım acıkcası takıbı

ama bos durmadım tabıı kı
duzenlı kredı odememle beraber yıne her ay bırıkım yapıyorum cok sukur
gerek dovız olarak tutuyorum gerek ata altın olarak
ama dun bır tane yarım altın aldım 280,00 tl ye
takı takıcam dıye almıstım ama sonra programlar degıstı takı takacagımız kısıye baska bır ıhtıyacını alıcaz
ve yarım altın bana kaldı yıne

bankada hala altın hesabı acmadım
kasada ata olarak ve bankada dovız olarak eylemlerıme devam etmekteyım
herkese bol bereketlı kazanclar

yeniden hoşgeldin canım . birikimlerin bereketli olsun:nazar::nazar::nazar:

günaydınn..pazara gittim.artan 5 tl hemen kumbaraya:64:..bereketli olsun :nazar:

kızlar altın rekor üstüne rekor kırıyor,daha fazla yükselecek mi sizce?gidip alsam mı altınımı yoksa beklesem mi?:44: epey fark var arada,ay başında 130dan almıştım,bugün 142 olmuş:59:

kızlar altın rekor üstüne rekor kırıyor,daha fazla yükselecek mi sizce?gidip alsam mı altınımı yoksa beklesem mi?:44: epey fark var arada,ay başında 130dan almıştım,bugün 142 olmuş:59:

canımcım kendin bilirsin ama ben bugün gittim 500 gr altın alma talimatı verdim özel finans kuruluşundaki 50000 tl yi geçik paramın bir kısmıyla talimatı gerçekleştirmişler.:34:
bence daha da yükselecekmiş gibi geliyor hayırlısı olsun artık ne diyelim.:38:

evet canım 500 gr aldım ileriye yönelik böyle bir yatırım olsun istedim.bakalım hayırlısı olsun diyorum .Rabbim bereketini versin inşallah birikimlerimizin bitanem.:38:

inşallah canım,sen 500 gr alırken hiç düşünmemişsin düşerse aradaki fark içime oturur diye,ben 5 gram için düşünüyorum:9:

Back