Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

inşallah canım,sen 500 gr alırken hiç düşünmemişsin düşerse aradaki fark içime oturur diye,ben 5 gram için düşünüyorum

canım benim şubat ayında almış olsaydım 5000- 6000 tl kar etmiştim nasip değilmiş ne yapalım arkaya değil önÜmüze bakmak lazım ve altının yükselmesine çok büyük ihtimal veriliyor dediğim gibi hayırlısı olsun bitanem ben bunu aldıktan sonra en az 3-5 yıl beklemeyi düşündüğüm için sorun yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar

Benide alın aranıza bu topic çok hoşuma gitti.Fikirleriniz çok değerli.Benim borcum var hemde kenara bişeyler atmaya çalışıyorum.Bugün eşim bana yarım altın alacak.bu ay çok bişey atamadım kenara.ama olsun yarım yarımdır.Ben sizin gibi kumbara yapamıyorum.Bozuklukları yol parası olarak kullanıyorum.Bende her ay ne kadar maaşımla altın yapabilirsem o kadar buraya yazarım.ALLAH'ım herkesin kumbarasını, altınlarını, paralarını bereketli kılsın.

ve aleyküm selam hoşgeldin canım .
nasıl biriktirebiliyorsan öyle biriktir canım yeter ki kenara 3-5 kuruş atmaya bak ve bunu sürekli hale getir Allah şimdiden hayırlı bereketli kılsın yarım altınını da canımcım.

hayırlı ve bereketli olsun canım altınların iyi cesaret etmişsin

hayırlı ve bereketli olsun canım altınların iyi cesaret etmişsin

Amin Allah razı olsun canım .
büyük ihtimalle para olarak 3-5 yıl bekleyecek gibi görünüyordu daha ev alacağımız yok araba alacağımız yok para olarak durmasındansa uzun vadede altın olarak dursun diye düşündük. hayırlısı Allah'tan artık.

Hoşgeldinn canııımmm bereketli olur inşallah paracıklarınnn

Kızlarr buarada sizler gramı önerirmisiniz bankadan değil ama elden alsak ?? :26::26::26:

canım altın altındır ve de alınmış alınmıştır ha cumhuriyet ha gram altın bence al hiç durma ama gene de kendin bilirsin bitanem

canım altın altındır ve de alınmış alınmıştır ha cumhuriyet ha gram altın bence al hiç durma ama gene de kendin bilirsin bitanem

Tamam canım biliyorsun ben seni dinlerim herzaman o kartlı olanlardan alırsam bildiğim kadarı ile değeri pek düşmüyor birde 24 ayar mı alayım ?? ayy ne çok sordumm

Tamam canım biliyorsun ben seni dinlerim herzaman o kartlı olanlardan alırsam bildiğim kadarı ile değeri pek düşmüyor birde 24 ayar mı alayım ?? ayy ne çok sordumm

valla kart içerisinde olanla olmayanın ne farkı var bilmiyorum ben de ambalaj farkı diye sanmıştım
onlar bildiğim kadarıyla 24 altın oluyor gene de iyice sor kuyumcuya bakalım ne diyecek.
bir de sadece ambalajı içinse o fark ambalajsız al o zaman yazık yani kağıda karta para vermeye

Son düzenleme:

Çok sağol bebeğim ALLAH senden razı olsun.Seninde 500 gram altının sana kat ve kat karlı gelsin hayırlı ile.

Hahahahah tabi canım o kağıt parçasına verdiğim para ile neler neler yaparım ben hep kağıtsız alırım 1 yıl sonra 1 grmlık parası daha çıkartırım ben farmasi ben neler düşünmeye başladımm :83::83::83::83:

düşüneceksin tabi onun için burada değil misin sen ?
1gr 1 gr onlar hayırlısıyla 1 kg- 2kg olacaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…