inşallah canım,sen 500 gr alırken hiç düşünmemişsin düşerse aradaki fark içime oturur diye,ben 5 gram için düşünüyorum
hoşgeldin canımcım
Hoşbulduuumm okudum farmasicim 500 gr mının haberini çok sevindim hayırlı uğurlu bereketli olsun
Selam kızlar
Benide alın aranıza bu topic çok hoşuma gitti.Fikirleriniz çok değerli.Benim borcum var hemde kenara bişeyler atmaya çalışıyorum.Bugün eşim bana yarım altın alacak.bu ay çok bişey atamadım kenara.ama olsun yarım yarımdır.Ben sizin gibi kumbara yapamıyorum.Bozuklukları yol parası olarak kullanıyorum.Bende her ay ne kadar maaşımla altın yapabilirsem o kadar buraya yazarım.ALLAH'ım herkesin kumbarasını, altınlarını, paralarını bereketli kılsın.
canımcım kendin bilirsin ama ben bugün gittim 500 gr altın alma talimatı verdim özel finans kuruluşundaki 50000 tl yi geçik paramın bir kısmıyla talimatı gerçekleştirmişler.
bence daha da yükselecekmiş gibi geliyor hayırlısı olsun artık ne diyelim.
hayırlı ve bereketli olsun canım altınların iyi cesaret etmişsin
Amin Allah razı olsun bitanem daha çokları hayırlısıyla sizlerin olsun canım benim
Selam kızlar
Benide alın aranıza bu topic çok hoşuma gitti.Fikirleriniz çok değerli.Benim borcum var hemde kenara bişeyler atmaya çalışıyorum.Bugün eşim bana yarım altın alacak.bu ay çok bişey atamadım kenara.ama olsun yarım yarımdır.Ben sizin gibi kumbara yapamıyorum.Bozuklukları yol parası olarak kullanıyorum.Bende her ay ne kadar maaşımla altın yapabilirsem o kadar buraya yazarım.ALLAH'ım herkesin kumbarasını, altınlarını, paralarını bereketli kılsın.
Kızlarr buarada sizler gramı önerirmisiniz bankadan değil ama elden alsak ?? :26::26::26:
canım altın altındır ve de alınmış alınmıştır ha cumhuriyet ha gram altın bence al hiç durma ama gene de kendin bilirsin bitanem
Tamam canım biliyorsun ben seni dinlerim herzamano kartlı olanlardan alırsam bildiğim kadarı ile değeri pek düşmüyor birde 24 ayar mı alayım ?? ayy ne çok sordumm
ve aleyküm selam hoşgeldin canım .
nasıl biriktirebiliyorsan öyle biriktir canım yeter ki kenara 3-5 kuruş atmaya bak ve bunu sürekli hale getirAllah şimdiden hayırlı bereketli kılsın yarım altınını da canımcım.
Hoşgeldinn canııımmm bereketli olur inşallah paracıklarınnn
valla kart içerisinde olanla olmayanın ne farkı var bilmiyorum ben de ambalaj farkı diye sanmıştım
onlar bildiğim kadarıyla 24 altın oluyor gene de iyice sor kuyumcuya bakalım ne diyecek.
bir de sadece ambalajı içinse o fark ambalajsız al o zaman yazık yani kağıda karta para vermeye
Çok sağol bebeğim ALLAH senden razı olsun.Seninde 500 gram altının sana kat ve kat karlı gelsin hayırlı ile.
Hahahahah tabi canım o kağıt parçasına verdiğim para ile neler neler yaparım benhep kağıtsız alırım 1 yıl sonra 1 grmlık parası daha çıkartırım ben farmasi ben neler düşünmeye başladımm :83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?