• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

5 kg dıye bılıyom ben:52::52::52::52::52:

mesajları arada görememişim ama bız aldık daha öncede bana ogluma künye filan taksıtle ama peşin aldıgın zaman pzarlık ımkanın daha fazla tabı yoksa faiz yok ama küçük altında cok zarar edilceğini sanmıyorum kredı kartıyla almakta:34:

Herkes yaparmıki acaba o taksit olayını bir sormak lazım nediyecekler bakalım ben genede paramı biriktirip gideyimde elim boş dönmeyeyim :21::21::21:

slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum:40:

Valla canım bence düşüş anını yakalayıp anında kapmak lazım yoksa yerinde durmuyor eskiden almış olsak şimdi zengindik ama genede fırlamaya devam edicek o yüzden almakta yarar var :46:

slm canım bnde almak istiyorum ama altının sürekli değişen fiyatı yüzünden vazgeçiyorum:40:

ama bir yerden de başlamak lazım öyle değil mi canım yoksa altının fiyatını düşecek diye beklersek çok bekleriz bu altının gidişatıyla diye düşünüyorum .:34:

Eki Görüntüle 224229

Kızlar sağlıklı mutlu huzurlu günlerde küp küp altınlarımızın olması dileğiyle .....:nazar::nazar::nazar::16::16:
aminnn inşallah annem eskıden bana derdi seni kuyumcuya vericemd iye altını cok sevıyom eşimde kuyumcu dükkanı acarsam hergün istediğini al tak doy dıyor hevesın gıdınce verırsın bana tekrar dıyor ama ben de dıyomkı oyle olmaz verılen mal gerı alınmaz hevesım kacsada bende kalır onlar :23::1::1::1::52:
Herkes yaparmıki acaba o taksit olayını bir sormak lazım nediyecekler bakalım ben genede paramı biriktirip gideyimde elim boş dönmeyeyim :21::21::21:
yapıyolar ama ceyrek ıcın deıl ceyrek altını tek cekım yapıcaktık:34:
Ayy canım altınımız olsunda saklaması kalsın :1::1::1::1::1:

ah canım tabıkı olsudna nedense ben otomatıge baglamısım hırsız magduru oldugumdan hep saklaması gelıyor aklıma:26:

$imagesCALXMPHR.jpg

kızlar ben bunları çok beğendim yaaaaaaaaaaa:23::61::61::61::34::9:

aminnn inşallah annem eskıden bana derdi seni kuyumcuya vericemd iye altını cok sevıyom eşimde kuyumcu dükkanı acarsam hergün istediğini al tak doy dıyor hevesın gıdınce verırsın bana tekrar dıyor ama ben de dıyomkı oyle olmaz verılen mal gerı alınmaz hevesım kacsada bende kalır onlar :23::1::1::1::52:

yapıyolar ama ceyrek ıcın deıl ceyrek altını tek cekım yapıcaktık:34:

ah canım tabıkı olsudna nedense ben otomatıge baglamısım hırsız magduru oldugumdan hep saklaması gelıyor aklıma:26:

Tabi canım aldınmı kalıcak verilen mal geri alınmazz :3::3::3:

Bakın kızlar çeyrek zengini diyince hemen 1 nolu zenginimiz farmasiciğim hemen anladı kendisinden bahsettiğimi :9::9::9::9::9::9:

ne zengini kız Allah senin iyiliğini versin emi 2 altınla zengin mi olunurmuş.:60::60::60::60:
ama inşallah senin tabirin dua vaktine gelir de hepimiz altın zengini oluruz inşallah canım yaa.:16::16:

merhaba canım hoşgeldin :71:
sana tavsiyem herşeyden önce mümkün olan en kısa zamanda kredi kartını teke düşürmeye bak canım yoksa işin çok zor...
toplamda kaç tl lik kredi borcun var senin ?
şimdi tüm borçlarını kapatsan herhangibir imdirim sözkonusu olacak mı?
bu soruların yanıtını alabilirsem ona göre kafamdaki yorumu yazabilirim canım.:38:

farmasi canım borcum 6.000TL civarı , bunları öderken 7.000 TL kadarda birikim yapabildim.Peşin ödesem bana bir indirimi olmayacak.Ödenen tutar her ay farklı olarak yansıyacak.Yorumunu bekliyorum tatlımmm

ayy bayıldımm bayıldım bayıldımm bilgisayarın ekranı çatlasada masama doluverseler :1::1::1::1:

nurcum senin bilgisayarın ekranı çatladı mı bilemiyorum ama ben burada senin tabirlerine emin ol gülmekten çatladım altıma edecem

birkaç saniye de bir bomba patlatıyorsun maşallah :60::60::60::60::60::60:

$fft191_mf1479459.Jpeg

Uluslararası piyasalarda altının ons fiyatı, 1.580 dolara yaklaşarak yeni bir rekor kırdı. Avro Bölgesi’ndeki borç krizinin İtalya’ya sıçrayacağı endişeleriyle uluslararası piyasalarda GMT’ye göre 11.30’da spot altının ons fiyatı 1.578,72 dolara ulaştı. Altın son rekorunu mayıs ayında 1576.9 doları görerek kırmıştı.

Uluslararası piyasada altının ons fiyatı 1.578,93 dolara ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Uluslararası piyasalarda geçen haftayı 1.544,20 dolardan tamamlayan altının ons fiyatı, hafta başından bu yana 1.540,70-1.575,39 dolar aralığında bir seyir sürdürdü. Uluslararası piyasalarda dün 1.567,30 puandan günü tamamlayan altının ons fiyatı açılışın ardından 1.570 dolar seviyelerinde dalgalandı.

Öğleden sonra gelen alımlarla 1.575 dolar seviyesi aşıldı ve 1.578,93 dolarla yeni bir rekor kırıldı. Rekorun kırıldığı seviyelerde fazla kalıcı olunamadı ve tekrar 1.570 dolar seviyesinin üzerinde bir seyire geçildi. Saat 15.10 itibariyle altının ons fiyatı 1.572,48 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Altının onsu fiyatı en son 2 Mayıs günü 1.576,91 dolara ulaşarak rekor kırmıştı. Geçen yılı 1.421,40 dolardan kapatan altının ons fiyatı en düşük 1.308,28 dolara kadar gerilemişti.

Alıntıdırr...:42::42::42::42:

merhaba canım hoşgeldin :71:
sana tavsiyem herşeyden önce mümkün olan en kısa zamanda kredi kartını teke düşürmeye bak canım yoksa işin çok zor...
toplamda kaç tl lik kredi borcun var senin ?
şimdi tüm borçlarını kapatsan herhangibir imdirim sözkonusu olacak mı?
bu soruların yanıtını alabilirsem ona göre kafamdaki yorumu yazabilirim canım.:38:

farmasi canım borcum 6.000TL civarı , bunları öderken 7.000 TL kadarda birikim yapabildim.Peşin ödesem bana bir indirimi olmayacak.Ödenen tutar her ay farklı olarak yansıyacak.Yorumunu bekliyorum tatlımmm

6000 tl lik borcunu ne kadar zamanda ödeyeceksin normalde?

nurcum senin bilgisayarın ekranı çatladı mı bilemiyorum ama ben burada senin tabirlerine emin ol gülmekten çatladım altıma edecem

birkaç saniye de bir bomba patlatıyorsun maşallah :60::60::60::60::60::60:

Canım insan sevdiğiyle uğraşır ya o yüzden bende seninle uğraşmaya bayılıyorum o yüzden şenlenelim azıcık değilmi ama :1::1::1:

Back