canım sizler o yaşlarda özgürlüğünüze düşkün oluyorsunuz
onlar da korumacılıklarını devam ettirmeye çalışıyorlar
haliyle bir kuşak çatışmasıdır yaşanıyor ama sen de onları anlamaya çalış bitanem onlar sana güvenirler de çevreye güvenmezler.ayrıca
babalar evlatlarının kendilerinden sonra eve girmelerini pek hoş karşılamazlar genelde istisnalar olabilir ama herkesin bir düzeni var ve saygı duymak lazım
ahh ahh sen de ata olunca anlıyacaksın tatlı kız
ama o gün benim mezuniyet günümdü ve eve de trafiğe rağmen saat 10da geldiiiiim,annemden de izin almıştım:26: anne olsam da bu kadar katı olmayacağımı sanıyorum ve de umuyorum
mezuniyet törenin olduğundan bahsetmemiştin. ne mutlu sana mezun olmuşsun tebrik ederim canım
babana da söyleseydin keşke teyzem durumu iyi idare edememiş sanırım
neyse olan olmuş ölümlü dünyada kırmayın hiç yoktan yere birbirinizi.
ben şunu da diyeyim babam ben mezun olduktan 2 ay sonra kalp krizi geçirdi ve bu olaydan 1 ay sonra da vefat etti ve tam 12 sene oldu hala yokluğunu hissediyorum.
malum sebeplerden ötürü benim kumbaramda akşamı bırak uzunca bi süre değişiklik olmaz
evet canım hiç üzülecek birşey değil,bak benim babam ben 8 yaşındayken vefat etti keşke şimdi yanımda olsaydı da küs kalsaydım,kızsaydı bana yasaklar koysaydı,para pul vermeseydiher zaman halimize şükretmek lazım
evtttttttttttttttttttttt tatilci güzeli geldi hanımmmmmm...
kızlar hepiniz hakkınızı helal edin yedide paydos edicem bir daha da giremem .
ama ben çok çalıştım ve bu tatili hak ettim.
biraz reset lazım değil mi...
topik size emanet.
aaaaa bu arada söylemeden edemeyeceğim,
patronum beni çok ağlattı ama az önce şaşırtıcı bir hamle yaptı ve 200 tl harçlık verdi...
ben hala şoktayım sölemesi ayıp.
gelince param olmaz derken Rabbim yine sonsuz kudretinden banada bir parça gönderdi.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...
selam kızlaaaarrr bugün kocişten 8 tl tırtıkladım ama markete giderken bozuk olmadığı için 2 tl sini verdim. toplam kumbarada 39+6=45 tl oldu :) herkese bol bereketli günler
topik size emanet.
patronum beni çok ağlattı ama az önce şaşırtıcı bir hamle yaptı ve 200 tl harçlık verdi...
gelince param olmaz derken Rabbim yine sonsuz kudretinden banada bir parça gönderdi.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...
caanım hemşommm geldin mi annendenannen nasıl iyimiymiş bende özledim annişimi bende eşimi gönderdim işe akşam komşunun düğünü var günden tanıyorum ben oğluda eşimin elemanı sanırım davetiye vermişler ona da komşularda gidelim sende evden çıkmıyosun değişiklik olur dediler zaten alt sokakta okulun önündeymiş ne götürsem hemşomm akıl ver bana bende tabak vsmi götürsem ne etsem ki :44::44:
bitanem sen yazarken ben gitmişim anlaşılan .
evet tabi gurbet eldeki kişiye ilerde çoluğunun çocuğunun davetiyesi büyük ihtimal nasip olmayabilir. tabak bence çok iyi tatlım
annem iyi çok şükür hemşom evimizin yakınlığı annemle yürüyerek 5 dk arabayla 1 dk .
topik size emanet.
hamdolsun ....
görüşmek üzere inş...
günaydın kızlar kimseler gelmemiş,eşim 9 da geldi öğleden sonra 3 te gidicek yine gece 1 de gelecek 1 haftada izinli sonra da gündüz gidecek 3 hafta geceleri yanımdaakurtulduk geceden oh be yarın erkenden izmire gidicez hastaneye inşlh 1 günde biter işimiz,bu arada kumbarama 4.5 tl attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?